106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tommyg
  • Montanosz
    most már nem nézem meg a filmet
  • Tikal #41388
    vááááá
  • Prince23
    "Nyomatékosításnál" sosem mondjuk pontosra az összeget, számokat. Ez benne a lényeg. Mert ki az, aki számolja, hogy hány kocsi tört össze egy filmbe? az a lényeg h sok:D
  • Blasta
    Itt a pont :)
  • Montanosz
    nem igazán szeretem a magyar filmeket de van kivétel:

El Nino - A Kisded
    ma lesz a tv2-n, nézzétek meg, jó szórakozás!

• Blasta
    Logika barátom, logika!

Ha azt írod, hogy a 2 kezeden megtudnád számolni, akkor az csak 6 vagy 7 vagy 8 vagy 9 vagy 10 autó lehet nem?
    Ha tudod, hogy mennyi, akkor célszerű azt írni. Ráadásul a 6 nem sokkal több az 1-nél, már ha arra akarsz utalni, hogy itt most SOK autó tört össze.
    Ha nem tudod pontosan a mennyiséget de ki szeretnéd hangsúlyozni, hogy itt bizony sok autót törtesz szét, akkor nyugodtan lehet ezzel a "költői" jelzővel élni, hogy "két kezemen SEM tudnám megszámolni". Nemtom érthető-e.
  • Tikal #41383
    Ha nem volt tiz auto, akkor hagyd is ezt a hasonlatot, valahogy nem adja vissza:D
  • Prince23
    De több mint 10 autó akkor... nem akarok hazudni... :)
  • Tikal #41381
    ha ugy irod hogy a két kezemen SEM tudnám megszámolni hány auto repült akkor még jobb hatást érhetsz el :)
  • Prince23
    The Hitcher (2007)

Nem csalódtam a filmben! Ez egy REMAKE. Egy nagyszerű -számomra- roadmovie-akció/horror filmet kaptam. Ez a film Michael Bay produkciója (aki nem ismerné: Armageddon, Bad Boys-ok, Sziget, stb), és meg is látszik, hiszen mintha Bruckheimer keze is benne lenne, mert itt is repültek a kocsik, de nem egy, a 2 kezemen megtudnám számolni, hogy hány autó repült/pörgött/tört össze.
    A sztori az nagyon egyszerű, és sokaknak ismerős lehet az eredeti '86-os Hitcher változatból. Bár én nem emléxem, h láttam volna a '86-ost, vagy igen?! Valami rémlik belőle:) Az egész feelinget a roadmovie adja, tehát alappillérje a történetnek a szép Új-Mexikó-i táj is. Bár a befejezés elég giccses. Ezt a filmet NEM lehet folytatni, habár kitudja, lehet több John Ryder járkál Amerika országutain:D
    Színészekről: Sean Bean nagyon karakteres színész, bárkit eltud játszani. És Sophia Bush...khm... igen, először láttam játszani filmbe, és külön örömhír, hogy nem süllyed a tinihorrorokra jellemző szitukba.
    A rendezőt, az operatőrt és szerkesztőt csak dícsérni tudom. Rég láttam ilyen pörgős akciófilmet a maga műfajaiban.
    Összességében egy popcorn roadmovie-akcióhorrornak tűnik, többszöri nézésre megállja a helyét!
    Csak ajánlani tudom!
    9/10
  • REALista
    te bajod...:)
  • REALista
    Ja eszméletlen jó sorozat!
  • Sir Quno Jedi
    Nem baj. Van aki a Farscape-et sem nyelte le a második szezontól, vagy pláne az Andromeda-t...

Ha túlzottan elkomolytalankodják, akkor az már nem sf, innéttől mindenki eldöntheti, vevő-e rá. Hiába a jó kezdet ugye...
  • Montanosz
    most belegázoltatok a lelkembe, nagy rajongó vagyok
  • Blasta
    Igen, gondoltam rá, hogy nem ártana hozzá a sorozat ismerete, de a film után már nem nagyon érdekelt. Evvan
  • Sephi
    Hat én szerintem meg nagyon is jó volt a Firefly.

Van akinek atjon es van akinek nem. Viszont a Serenity nekem is túl üresnek tűnt :(
  • Sir Quno Jedi
    A sorozat nélkül amúgy sem teljes értékű, azt gondolom sejted. Azt meg még én sem bírtam végignézni.
  • Blasta
    Serenity
    -----------------------------
    5/10

Hááát, nemtom. Az egész filmen érezni lehetett a low budget-t, a trükkök bénák voltak és igyekeztek keveset is mutatni, látszott, hogy nem volt pénz korrekt CGI-sekre. A sztori rendben volt, viszont marhára nem éreztem korrektnek, hogy a film címe a hajó neve. Semmi komolyabb köze nem volt ennek a hajónak a filmhez, néha repkedtek vele a főhősök, de semmi több. Ha a millenium falconról lenne szó oké, de ez a kis fosgép közel sem volt ahhoz, egyszerűen a film nem a hajóról szólt, mitöbb alig "szerepelt". Egyszó mint száz, én más címet adtam volna neki.
    Szereplők B kategóriásak, semmi extra, akárcsak a rendezés, fényképezés. Kár a filmért, mert egész korrekt sztorit sikerült kreálni, dehát így megvalósítani GÁZ. 1x nézhető volt.
  • sz4bolcs
    Jaja. Engem kirázott a hideg tőle. Zseniálisan írja le az élményeit.
  • Montanosz
    Felforgatókönyv
    (Stranger Than Fiction)

Tyű!
    legalább annyira jó mint a hasonló hangulatú
    Multik haza! (I Heart Huckabees)

Egy reggel Harold Crick (Will Ferrell), a teljesen átlagos és szemlátomást magányos informatikus arra ébred, hogy egy női hang kommentálja minden mozdulatát, gondolatát és érzését, méghozzá félelmetes alapossággal. Harold precíz élete egyik pillanatról a másikra feje tetejére áll, hisz a narrációt csak ő hallja, s mikor a hang bejelenti, hogy Harold Crick hamarosan elhalálozik, a férfi elhatározza, hogy felkeresi a hang tulajdonosát, aki élete történetét írja, s meggyőzi arról, hogy változtassa meg a befejezést.
  • Szabi84
    ez nagyon durva, az egyik hozzászóló említette, hogy úgy érezte mintha egy Lovecraft-ot olvasna, de ez még keményebb, elmehetne írónak a csaj
  • tommyg
    lol
  • Blasta
    ...meg oceánjáró hajók mi? Meg hangsebesség?!?!
  • Tikal #41366
    ja, trailer alapján eldöntös film...nem érdekel :)
  • Montanosz
    hát én 95-ban voltam moziban utoljára, aztán be is zárt a falunkban.
    bár állítólag vannak már 3d-s mozik is, hiszem ha látom.
    meg kényelmes ülések meg büfé...miket ki nem találnak az emberek.
    majd még a holdra is el jutunk nem?
  • Blasta
    Hát én hülyét is kaptam volna ha pénz fizettem volna érte :)))
  • Tikal #41363
    The Cell
    nos ez a filmje jobb szeirntem mint a the fall...gyönyörű képek, történet se rossz, ez a gyilkos már nagyon psziho volt....
    ajánlott :)
  • Montanosz
    Aha. Nekem is tetszet. Kellemes, pörgős élmény.
    többször nézős, látványos. Nem sok a rizsa benne, ahogy mondani szokás.
    Érdemes moziban is megnézni. biztos készül játék is belőle
  • sz4bolcs
    A "másik oldalról" egy írás. Sajnos vannak emberek, akik ilyen pokolban léteznek.
  • sz4bolcs
    [URL=http://www.bura.hu/messages.jsp?id=10025923&nextEntry=795]#790[/URL]

Nem hinném, hogy kitalált. Inkább tipikus. Ez a 790-es hozzászólás felér egy horrorral.
  • kuci06
    Mirrors
    6/10
    /SPOILERES !!!/
    Huhh, hát nekem egy kicsit más a véleményem róla...
    Az alapötlet tetszik, de a megvalósítás már nem sikerült olyan jól. Tele van olyan hülyeségekkel, amiktől az egész film egy B-horrornak érződik.
    A történet vezetése ezerszer lerágott csont:
    rövid előzmény->furcsa dolgok főszereplővel->senki sem hisz neki (őrült?)->jaj, mégis hisz neki valaki->keressük meg a forrást, lehetőleg paraszt öregúr/öreg hölgy legyen a középpontban->megtaláltuk, megoldódik minden->jaj, mégsem-> hatásvadász csattanó
    Megvoltak a pillanatai, egyszer azért meg lehet nézni, de hamar felejthető... De aki űberbrutál, félelmetes horrort vár, az csalódni fog. Inkább tudnám jellemezni a "lassú, vontatott, kiszámítható" szavakkal.
  • Csak77
    Mirrors

Nagyon jó horror! Legalábbis nekem nagyon bejött! A vége is remek! Szerintem olyan 9/10.
  • Csak77
    Pulse 2: Afterlife

Hát én nem tudom mit gondoltak a készítők, de nagyon gáz ez a film. Minden szereplő egyszerüen szar, még a battlestaros Jamie Bamber is. Egy jó pont, hogy a film nagyrészt kb olyasmi technikával van megcsinálva mint a 95-ös Phantasmagoria játék filmecskéi voltak, legalábbis nekem egyből az jutott eszembe.

Egyszer nézhető, aztán kuka.
  • Montanosz
    vagy véletelenül ráklikkelt a mehet gombra
  • desigo
    fejlődőképes xD
  • Sephi
    Hey, lemaradt ket oldal!
  • Montanosz
    hát ja...
  • Prince23
    Megnéztem, nagyon beteg egy film...
    1/10