1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prince23
    The Hitcher (2007)

Nem csalódtam a filmben! Ez egy REMAKE. Egy nagyszerű -számomra- roadmovie-akció/horror filmet kaptam. Ez a film Michael Bay produkciója (aki nem ismerné: Armageddon, Bad Boys-ok, Sziget, stb), és meg is látszik, hiszen mintha Bruckheimer keze is benne lenne, mert itt is repültek a kocsik, de nem egy, a 2 kezemen megtudnám számolni, hogy hány autó repült/pörgött/tört össze.
    A sztori az nagyon egyszerű, és sokaknak ismerős lehet az eredeti '86-os Hitcher változatból. Bár én nem emléxem, h láttam volna a '86-ost, vagy igen?! Valami rémlik belőle:) Az egész feelinget a roadmovie adja, tehát alappillérje a történetnek a szép Új-Mexikó-i táj is. Bár a befejezés elég giccses. Ezt a filmet NEM lehet folytatni, habár kitudja, lehet több John Ryder járkál Amerika országutain:D
    Színészekről: Sean Bean nagyon karakteres színész, bárkit eltud játszani. És Sophia Bush...khm... igen, először láttam játszani filmbe, és külön örömhír, hogy nem süllyed a tinihorrorokra jellemző szitukba.
    A rendezőt, az operatőrt és szerkesztőt csak dícsérni tudom. Rég láttam ilyen pörgős akciófilmet a maga műfajaiban.
    Összességében egy popcorn roadmovie-akcióhorrornak tűnik, többszöri nézésre megállja a helyét!
    Csak ajánlani tudom!
    9/10