106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #100316
    Azt sajnáltam, hogy amugy a világról semmi szó nem esett. Csak annyit láttam, hogy mindenki VR-ozik és ennyi. Még az utcán is ezzel sétálnak a fejükön, de pl nem láttam hogy bandák az ilyen idiotákat fosztogatják vagy valami :D

• Zephyr Retiring
    A Kenguru (1976) IMDb

Az asszony kezdte nézni, de csatlakoztam magam is..

Aki szereti a 70-es évek második felében született hazai zenéket, azoknak ez alapmű
    A filmben a Geminitől az LGT-ig sok minden felcsendül, jó volt újra hallani őket.
    Ami még tetszett, de nagyon: Koltay leül az asztalhoz (itt mint Jocó) és kér egy sört. Természetesen csakis Kőbányait!
    Pincér kihozza, kibontja az üveget, Koltay meg simán lehúzza egy nyeletre az igazi sört!
    Akkoriban még nem voltak alkoholmentes sörök, és van egy olyan sejtésem, hogy annál a jelenetnél is igazi házi páleszt ittak, amikor a csajszi muterja hamarabb jön meg a gyárból. A Kőbambis jelenet után ezt is simán el tudom képzelni..

Amúgy antialkoholisták mindenképp kerüljék a filmet, mert ha nem gurítottak le összességében több rekesz sört a film alatt, akkor egyet se
    10/8.

Hard to Forget (A felejthetetlen) 1998. IMDb

Séma a szokásos: asszony ezt akarja, majd elszenderedik a vállamon..ezen már meg sem lepődöm

A sztori az jó: csajszit feltehetően felrobbantja újsütetű férje egy hajón, vélhetően a 2 milliós biztosítási pénzért. Hulla nincs.
    A magánkopó rábukkan egy ikertesóra, akivel megpróbálják tőrbe csalni az egykori exet, hátha bevallja a gyilkosságot.
    Kár, hogy a színészek amatőrök voltak, ugyanez a film világsztárokkal tarolt volna..
    Így nálam csak 10/5.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.25. 07:54:39
  • Kmarha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    google
    (nem piszkálódás képen.. én sem tudtam eddig :D)

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.06.25. 07:00:09
  • CSOCSO
    " Lesír az egészről, hogy ezt inkább a mai, mobázós tizenéveseknek lőtték be"

Mi az a moba? vagy mob?
  • cylonflatus
    Ready Player One - írod "Wrack It Ralph felnőtteknek". Szerintem meg pont fordítva van, nagyon ifjúsági filmre vették a stílust. Persze az idősebb generáció is talál benne számára kedves dolgokat, köszönhetően a millió popkult utalásnak, de itt ki is fújt. Lesír az egészről, hogy ezt inkább a mai, mobázós tizenéveseknek lőtték be. Meg az eredeti történetben jóval sötétebb, nyomasztóbb a való világ, és az ott történő események. Nem volt ez rossz egyszer, 10/6,5.
  • LasDen #100311
    Jurassic World: Fallen Kingdom - $150 milliós nyitás. Összességében meg már $700 millió felett jár. El lehet könyvelni a sikert és a 3. részt... Én biza nem erre számítottam :O
  • Zephyr Retiring
    Metallica: Through the Never (2013) IMDb

Hát igen..öt év késéssel pótoltam én is

A menün különösebben nem lepődtem meg..

..igazából jobb nem is lehetett volna.
    Ami a filmet illeti, megnézve az írók listáját nagyon ott sem kell csodálkozni hogy a sztori se lett túl komplex, de szerintem ennyi is bőven elég volt, hogy értsük a lényeget.
    A hazai szinkron hiányán meglepődtem (már ha csak a rendezőt is nézem), de igazából túl nagy jelentősége nincs is. Azt a 10-12 mondatot szerintem mindenki érti amúgy is ami elhangzik. Viszont a dalokat igazán feliratozhatták volna magyarul is.
    No sebaj.

Helyette hallhatjuk a Metallicát 5.1 térhatásban koncerten, ami azért nem semmi élmény. És ha már koncert, nemrég kis hazánkban is felléptek, meg lehet kérdezni a jelenlévőket, hogy onnan ahol épp álltak, milyen volt a látvány és a hangzás.
    Aztán meg lehet nézni ezt a koncertfilmet, és lehet mérlegelni a különbségeket.
    A Metallica élőben: zseniális. De felvételről még annál is zseniálisabb, mert nem maradunk le semmilyen apróbb részletről sem, amiket élőben mondjuk az aréna közepéről nem biztos, hogy észre vennénk. Pláne nem, ha előttünk 2 méteres tagbaszakadt hosszú hajú rockerek emelgetik a sörösüvegeiket, miközben torkukszakadtából üvöltik mondjuk a Battery-t..

Apropó Battery..kedvenc részem a filmben ez a jelenet, amikor a srác zsákutcába kerül. Felcsendül a Battery és fellobban a Zippo lángja...

Itt jogosnak érzem az imdb pontozást, azért a jelenetért mindenképp.
    A zene magáért beszél, a Metallica egy ikon még ma is.
    30 éve hallottam először az ..And Justice For All-t. Azóta is az egyik legjobb Metallica albumnak tartom, pedig volt szerencsém már párhoz. Tetszett, hogy ez a zene is bekerült a filmbe.

Csatlakozom a többséghez, magam is megadom a 10/7,2-t..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.24. 15:15:58
  • Zephyr Retiring
    See You in September (Pót-terápia) 2010 IMDb

Csajszinak problémái vannak. De kinek nincsenek?

Minden évben a terapeuták (akik problémákat oldanak meg) valamikor nyáron kivesznek egy teljes hónap szabadságot. Ez nekik már afféle törvény. De legalábbis erősen javallott annak érdekében, hogy tudjanak sok ember problémáján segíteni. Ez így érthető is és rendben is van. Csakhogy egy hónap az hosszú idő ám, ha az embernek problémái vannak. Ki kell találni valami pótlékot, ami segíthet míg a terapeuta nyaral.

Főhősnőnk összefog legjobb barátnőjével, és szervez a neten egy kis terápiás ön és egymást segítő csoportot. Amikor befut az utolsó vállalkozó is, ő csapatostul érkezik: két fegyveres rabló társaságában, akik megkötözik őket miután elrabolták az értékeiket, majd távoznak.
    Az épület és a sikátorrész is ahol van, elhagyatott. Segítség nincs, csak ők maguk. Kezdődhet hát a terápia...

Ami a legjobban tetszett a filmben, hogy előre nem kiszámíthatóak az események. Történhet bármi a következő pillanatban. És történik is..
    Ötletes és kellemes kis komédia lett, benne sok igazsággal férfiakról és nőkről, hogyanokról és miértekről.
    Abszolút keveslem neki az imdb pontozást. Bizonyára nem azok nézték meg, akiknek szólt..
    Nálam erős 10/8.
  • LasDen #100308
    Time Lapse (2014)

Time loopos filmet kerestem és többé-kevésbé azt is kaptam.
    Callie & Finn és Jasper szembe szomszédnál találnak egy fotómásinát, ami mindennap 8-kor csinál egy képet, ami a 24 órával későbbi jövőt mutatja. Aztán elindul az események láncolata...
    A film legnagyobb neve Danielle Panabaker (meg John Rhys-Davies, de ő végül teljesen vágásra került, csak képeken látni), de legalább őt jó nézni.

A film nem is igazán időutazós vagy time loopos, inkább a fényképek ok, okozati voltával foglalkozik. Bár ez is főleg a szereplők által felállított szabályokból következik. Ezentúl nekem tetszett az egész. Érdekes és nem túl hosszú. Az elején egy kicsit gyorsan kapcsolnak hőseink, de ez megbocsájtható...

7/10
  • Bokafix2
    A körülmények áldozata vagyok. Egy alkoholosüvegektől sem mentes társas összejövetelen indította el egy kaján arcú, a többiekkel kitolni vágyó haver a lejátszót, mondván hogy van egy jó filmje. Nem tudtuk mi vár ránk. A bebaszottsági szint bár nem állt a legmagasabban, de még így is nyögvenyelős volt. Gondolom józan embereket már Guantanamóban lehetne vallatni ezzel. Az egyetlen szerencse hogy alig hosszabb a film egy óránál.
  • tigeroo
    nuff said
  • Dynamic
    Nem kötekedés, de tényleg nem értem, hogy a cím és/vagy a trailer alapján nem jött le, hogy egy 20 Ft-os borzadály lesz? Már amikor ránézek és látom, hogy ilyen a 90-es évek Kisváros c. magyar sorozatot idéző mű májer gagyi arcok vannak benne, akkor egyből tudom, hogy valami asylum-szerű fos.
  • Bokafix2
    Jurassic Predator (2018)

Ezmivolt? Ilyen gumifejű szörnyeket, még az 50-es évekbeli Godzillában sem láthattunk. Meg hogy lehet összetéveszteni egy szőke csajt egy 6 méteres Tirex-el? Nem tudom elhinni, hogy komolyan gondolták ezt a gagyisztikumot, de az sem mentené meg ha csak poén, mert vicc kategóriában is tré... ugyanis nem volt vicces. Csak kínos. De az kurvára.

0,5/10
  • CSOCSO
    Ready Player One

Nagyon fasza film lett. Nem igazan volt vele semmi bajom. Sztori rendben volt, nem hiszem, hogy sokkal tobbet lehetne elvarni tole. Latvany-, zene es a referenciak, ott voltak a szeren. Wrack It Ralph felnotteknek.
    siman 8/10

Talan az eloszereplos karakterek voltak kisse gyenguszok.

VRChat jutott eszembe a filmrol. Ott is mindenki olyan karakterrel jatszik amivel akar. Viszont ahelyett, hogy faszan jatszana mindenki inkabb az Idiocracy filmre hasonlit az egesz. Kiprobaltam jo parszor. Szanalmasan szar es hatalmas baromsag az egesz. Youtubeon feljonnek neha videok, hogy funniest moments. En nemtom milyen agyhalott , bedrogozott emberek jatszak a jatekot de siralmas.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.06.19. 14:12:53
  • LasDen #100302
    The Death of Superman

Borzalmasan tudnak kinézni ezek a DC animációk. Béna, szaggatott, szutykos az egész. De a harc miatt kap plusz pontokat, mert az azért jó volt. Viszont ennyiben ki is merül a pozitívum...

6/10
  • Kmarha
    Valószínűleg nálam az segített (az egyéni ízlés kérdés mellett), hogy nagyjából azt vártam a filmtől, amit írtál. Így csalódni már alapból nem tudtam. Talán a légkör az, ami nagyot dobott, egész tűrhető közönséggel néztem, és valahogy nem zökkentett ki az sem (sőt, engem is paráztatott), hogy mellettünk a leányzó konkrétan szívroham közeli állapotban volt, úgy kapkodott levegő után, hogy azt még leghátul is hallották :)

Lehet második megnézésre nálam is sokat fog veszíteni (a "gyöngyszem" minősítésem sem gyémántot jelent, ha itt és most pontoznom kellene - saját mércém van, nem itt szoktam megosztani - akkor egy gyenge 7-et tőlem megkapna, de többet semmi képen!)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.06.19. 11:28:18
  • Tikal #100300
    Rampage

uh, a végére már nagyon kínos volt akció, és azt se volt világos, hogy JDM-nek miért nem szólt a rendező, hogy ez nem a Walking Dead, másik karaktert kéne hozni, persze jól áll neki a karakter, de azért mégis :) Amúgy csak a szokásos hülye húzásokkal volt tele amik az ilyen filmeket jellemzik, felesleges is boncolgatni ezeket... 5/10
  • hiper KOCKA
    A színészi játék még jó is lehetne, de maga a történet, a dramaturgiai megoldások, és a feszültségkeltés nálam egyáltalán nem működött... talán mert túl nagy hype-ot kapott a film, és kezdtem sokat várni tőle. Pedig gyakorlatilag csak annyiban különbözik a ZS horroroktól, hogy ebben nem alkalmaznak jumpscare-eket.

Ari Aster fogott egy üres dobozt, beburkolta egy tetszetős, színes csomagolópapírral, de nem tett bele semmit. Csak elhitette velem, hogy most valami nagyot, valami forradalmian újat fogok látni, illetve valami zsigeri borzongás fog kiülni a mozivásznon keresztül a terem légterére, és akkora "A" kategóriát fogok kapni a pénzemért, mint amekkora Tony Stark kéglijének a tetején pompázik. Nem így lett. Már régóta nem adok amúgy az imdb értékelésekre sem, mert jó pár filmet alulértékeltek amit nem kéne, és néhány filmet meg indokolatlanul felsrófolnak. (Mondjuk ez is fog még lejjebb menni).

De sajnos ebben a filmben nincs semmi. Elképesztően vontatott és unalmas, amit a "félelmetes" atmoszférával próbálnak kompenzálni, de ezt még megbocsátottam volna, ha legalább egy olyan szintű poént tartalmazott volna a vége, mint a Hetediké. És a végén jött az újabb hidegzuhany: itt sem történt gyakorlatilag semmi. És csak morforndíroztam, hogy tényleg ennyi volt az egésznek a koncepciója? Egy olyan klisé, amit már ki tudja hány olcsó horrorban ellőttek?
    Komolyan... a Pihenő a pokolban, a Hideg csontok, vagy az ABC-s gyilkos is több potenciált tartalmazott félelemkeltés szempontjából, pedig egytől-egyig átlagos horrorok.

Csúnyán átvert a rendező, mert megteremtett egy látszólag erős alapot, amire aztán nem épített semmit. Az, hogy kihagyta a felesleges jumpscare-eket, még nem menti meg a filmet. Nekem ez 4 pont, mert volt egy-két erős pillanata, de összességében nem tetszett.
  • Kmarha
    Hereditary - Örökség

Egy érdekes horror-lélektani thriller keverék, mely a kevert műfajainak jobbik oldalait hozta be ebbe a filmbe. Egy diszfunkcionális család tragédiájába csöppenünk bele, mikor is a nagymama eltávozott az élők köréből. Eme esemény fényében ismerjük meg a még így túljátszva is zseniális Toni Collette karakterét az érzelmi skála minden fokát megjáró, mélyen sérült édesanyát, a visszahúzódó, magának való fiút, a csöndes rettegés és őrület karmai között feszengő kislányt és a mindenről tudomást venni sem akaró férjet.
    És talán nem lövők le vele poént, de az első tragédia, nem az utolsó lesz a sorban.

A film első fele nyomasztó. Rettentően nehéz nézni, rátelepszik az emberre. Szépen, lassan, fokozatosan, de egy percre sem adva feloldást. A feldolgozhatatlan tragédiák lassan kikezdik nem csak a szereplők, de a néző idegeit is. Majd történik egy forduló pont (egy elégé kínos szeánsz kíséretében), ahol megváltozik a film tempója. Hátborzongató látomások, egyre durvább események, úgy, hogy az ember lelke már amúgy is romokban hever. Ez adja meg igazán a film ízét.

A végjáték során sajnos teljesen elgurul a gyógyszer, és ez, ahogy nálam a Babadooknál is, jócskán kizökkentett a filmből. Ez a rész szerencsére rövid, így bőven a film hatása alatt maradhat az ember, még úgy is, hogy az utolsó két percbe be kellett sűríteni egy történet magyarázatot azon nézők számára, akik lusták lennének gondolkodni vagy elmélkedni a látottakon.

Összességében tetszett, igazi kis indi horror gyöngyszem. Vannak problémái, de hatásos, sokszor meglepő, és mer kicsit más lenni. Jó beszédtéma lesz baráti társaságok között is, nem egy holnapra elfelejtem alkotás.
  • vérpocok
    Érdekes körülmény, hogy a film alapjául szolgáló mászkálós videójátékban sötét színű gorillát irányítunk. A filmben mégis fehér színű. Lehet csak el akarták kerülni, hogy nagyon Kongra hajazzon.
  • IMYke2.0.0.0
    [2018] - (imdb) - "Rampage" - (Rampage: Tombolás) - 7/10
    (2018.06.18) (108 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi --- PG-13

Director: Brad Peyton
    Writers: Ryan Engle (screenplay), Carlton Cuse (screenplay), Ryan J. Condal (screenplay), Adam Sztykiel (screenplay), Ryan Engle (story)
    Stars: Dwayne Johnson (Davis Okoye), Naomie Harris (Dr. Kate Caldwell), Malin Akerman (Claire Wyden)

Egy a Föld körül keringő laboratóriumban zajló kísérlet balul üt ki, melynek eredménye végül egy üstökösként szétrobbanó mentőkabin lesz... melyből olyan titkos hadi technológiai patogén szabadul el, ami az első vele érintkező lényekben brutális változásokat idéz elő...
    Az állatokat, főemlősöket még az embereknél is jobban becsülő primatológus, Davis Okoye (Dwayne Johnson) nem kis kedvence George, egy rendkívül ritka albínó gorilla példány is áldozata lesz ennek a változásnak... míg az ország más tájaira is jut a roncsokból...
    A baj akkor kezdődik, amikor George egyre nagyobb lesz és dühöngeni kezd...

//Mindenek előtt: én jól szórakoztam a film nézésekor még úgyis, hogy nem csak a vegetatív funkciókat használta az agyam...
    //A CG kellemes volt, és hozta az elvárhatót, ami egy ilyen kategóriájú amcsi filmtől a minimum.
    //Ami zavart, az a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gyors elfogadás a (félig-meddig bűnös)
    nővel szemben...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.06.18. 15:18:42
  • BaliBoy
    Tomb Raider (2018)

Egynek elment. Azt kiemelném pozitívumként, hogy jó néhány elemet felsorakoztattak, ami a játékokban is benne van, vagy lehetne.
    A történet nem volt valami erős. Előre lehetett tudni, hogy mi is volt igazából az az átok. Sejtettem, hogy nem fogják elvinni a történetet a természet feletti irányba.

6/10
  • CSOCSO
    Rampage

Elegge szines velemenyem van a filmrol. Neha meglepo volt, hogy milyen dolgok voltak megmutatva benne (ver, felbevagott test,stb) es voltak elegge fasza jelenetek benne. Csak azt nem ertem, miert kell tele rakni gagyisztikum reszekkel? Volt rengeteg olyan resz ahol a fejemet raztam. Vegulis is eleg elvezheto film lett.
    6/10
  • LasDen #100293
    Black Panther

Azért a Marvel filmek általában rendben vannak látványilag, de azok a párbajos jelenetek a vízesésnél láthatóan kamuk voltak. Klau volt az egyetlen, akit bírtam a filmben, a többiek eléggé megosztóak voltak. Főleg Tö'Csállá tesója.
    Az meg hogy a világ a saját szarában fetreng, míg Wakanda évtizedekkel jár az ország előtt, mindezt hatalmas titokban. Még a Marvel világában is nehezemre esik ezt elfogadni.
    Volt egy jó üzenete a filmnek, de úgy érzem, hogy eléggé rosszul lett ez tálalva. 1-2 szöveg ezen felül is gáz volt.

eh, 5/10
  • mégvadabbdisznó
    Jó kis stuff volt, bár döcögős vontatott kicsit az elején, de felpörög.
  • Bokafix2
    Downrange (2017)

Mesterlövész köcsög szivat kiránduló fiatalokat. A semmi közepén gyakorlatilag az autójuk az egyetlen fedezék. Térerő meg csak itt-ott van.

7/10
  • LasDen #100290
    Tomb Raider

Megnéztem, hogy elmondhassam, hogy megnéztem. Elég standard kaland film jellege van. Mindenen végig megy, ami egy kaland filmbe kell, de ennyi. Semmi kiemelkedő vagy igazán érdekes vagy igazán rossz. A fegyveres dolog meg egy kissé erőltetett volt. Az meg milyen már, hogy 5 perc alatt rájön arra, amire a fater élete során nem. De nekem is pontosan ez jutott eszembe, annyira adta magát a dolog...

egy kegyelem 5/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.06.16. 21:27:10
  • kutyakiki81
    Escape Plan 2: Hades

Az első rész sem hagyott mély nyomott bennem, de szerintem erre 1 hét múlva nem fogok emlékezni. Nagyon gyenge, teljesen felesleges folytatás.

3/10
  • Bokafix2
    Vegyük úgy, hogy ez egy kis bemelegítés volt az Apácához, ami ősszel jelenik meg. :D
  • IMYke2.0.0.0
    [2010] - (imdb) - "锦衣卫" (Gam yee wai) - (14 Blades) - (14 penge) - 7/10
    (2018.06.14) (113 perc, kínai) - Action, History, Thriller --- R

Director: Daniel Lee
    Writers: Daniel Lee (screenplay), Abe Kwong (screenplay)
    Stars: Donnie Yen, Zhao Wei, Chun Wu

A Ming dinasztia uralmának végén -- hogy megőrizze hatalmát, és megvédje családja, örökösei életét --, az uralkodó egy brutális kiképzés során kialakított különleges egységre bízza a feladatot, az ún. Jinyiwei-re.
    Ennek az elit egységnek a vezére a valaha szolgálatot tevő legerősebb, legügyesebb harcos Quinglong (Donnie Yen) sosem kérdezi, hogy miért kell végrehajtania egy feladatot, hanem a kit, mikor, hogyanra vár választ mindösszesen.
    Amikor egy gonosz eunuch hatalmi puccsot hajt végre, hősünk még kap egy utolsó feladatot -- s mikor végül sérülten menekülőre kell vegye a dolgot, összefut Qiao Hua (Zhao Wei) és apja csapatával, akik mellé csapódva igyekszik talpra állni, és visszaszerezni azt, ami egyedül értékes a számára (legalábbis eddig): a becsületét.

//Zhao Wei (!!) Vannak színésznők, akik miatt az ember kiválaszt egy filmet... Zhao egy ilyen nő.
    //A drótkötelezés mellé azért kapunk jól koreografált harcokat, és a szokásos komorságot.
    //Tuo Tuo (Kate Tsui) karaktere tette izgalmasabbá az egészet. Aki megnézi, érteni fogja mire gondoltam.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.06.14. 20:58:39
  • Synchronous
    Megnéztem a trailert, és elvileg fel lehetne feküdni a kötélre mert van annyi hely, de hogy marad fenn rajta? Tök keskeny felület, egyszerűen lefordul róla a teste... esetleg annyit tehet, hogy belekapaszkodik a kötélbe, de mi van ha péntek este van és hétfő reggel nyitnak ki újra. :D
    De ha nem is, minimum egy éjszakát ki kell bírniuk, de az sem könnyű.
  • Jim Morrison
    kötélre nem lehet felfeküdni? csak tipp, de szerintem kivitelezhető :c
  • extra sensory
    12 feet deep

Klausztrofóbiásoknál és víziszonyosoknál ütni fog... ha pedig valaki mindkettő egyszerre, az meg se nézze... mert azért a film után belegondoltam, és tényleg elég szar lehet egy vízzel teli úszómedencében rekedni... a víz felszíne és a medencetakaró fedél között kb. annyi hely van, hogy az ember feje épp elfér. De nem a levegő hiánya itt a fő probléma, hanem az elfáradás... még ha leérne szerencsétlenek lába az aljára, könnyebb lenne, de az az erőfeszítés amit a test víz felett tartása követel, eléggé kimerítő tud lenni.

7/10
  • Count Adyn
    Jó a rendező neve :)
  • Zephyr Retiring
    Anno mikor először láttam, nekem még tetszett..de annyira nem, hogy azóta újra nézzem..
  • IMYke2.0.0.0
    [2010] - (imdb) - "Easy A" - (Könnyű nőcske) - 6/10
    (2018.06.13) (93 perc, amerikai) - Comedy, Drama, Romance --- 16

Director: Will Gluck
    Writer: Bert V. Royal
    Stars: Emma Stone, Amanda Bynes, Penn Badgley

Olive (Emma Stone) középiskolás, és még szűz. S hogy megússzon egy kényelmetlen hétvégét legjobb barátnőjének családjával, azt hazudja, hogy hétvégén randija lesz... A probléma csak az, hogy a barinő átkozottul kíváncsi, és hétfőn máris szárnyra kel a pletyka, hogy Olive immáron fel van nyitva. A hazugság pedig még több hazugságot szül, és megállíthatatlanná válik...

//Csakis Emma Stone miatt néztem meg (ő tolta meg 3 ponttal az egészet) -- most sem rossz bőr, de akkor, 22 évesen különösen nem volt az...
    //A film maga próbál görbe tükröt tartani a társadalomnak a hitelt nem érdemlő pletykák terjedésével, illetve a fiatalok közti szexualitással kapcsolatban, de semmiképp sem tartható hiteles metszetnek -- ezen a téren sem.
  • Zephyr Retiring
    Kincsem 2017 IMDb

Ez nagyon rendben volt..
    Részemről jár a 10/10.
  • Kojiro
    inkább így bocs
  • Kojiro
    https://www.imdb.com/title/tt4881806/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt

Svájc - júni 5, USA - júni 22, azért ez kemény.
    Nálunk is júni 7 volt a premier.
  • CSOCSO
    ezt europaban elobb jatszak valamiert? itt amerikaban meg csak jovoheten jon ki