106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Futballmaffia
Igaz történet alapján!
Egyszeri nézésre megállja a helyét a film. A brittek tudnak filmet csinálni, ez tény és elismerem, de valahogy nem vagyok oda a brit rendezési stilusért. Ez a film meglehetősen túl véresre, brutálisra sikerült. Nem t'om, lehet ez volt a valóság anno a '90-es évek Angliájában... A filmcím hallatára egy focis filmet vártam volna szurkolói brutalitásokkal, de közel sem ezt kaptam. Főhősünk egy utolsó szurkolói balhé után kilépett a foci "örömeiből" és alvilági játszmákba fogott pár haverjával. A sztori nem nagy szám, mondhatni unalmas, de a felhozatal, és a felépítés-körítés tetszetős. Némi angol humort is csempésztek a filmbe, mondjuk ez szokásos. elképesztő, h miket művelt a mellékszereplő a csajjal az autóba meg a vendéglátóegységekben xd
Egyszer meg lehet nézni... -
Egy 1975ös film remakaje, ami már akkor se volt nagy szám :) Erről beszélek, 2008at irunk...
Donnie Darkohoz és a Fight Clubhoz azért nem hasonlitanám még bevétel szempontjábol sem akkor már inkább hasonlitsd Uwe Boll egyik remekművéhez. -
Had nézze meg, nem sok ilyen film van, amibe ennyi f@szságot préseltek bele... :D -
meg ne nézd a doomsdayt, akkor fogsz csak káromkodni.
inkább nézd meg a mad maxet mégegyszer -
Na azt mindenképp. :DDD Én konkrét pontszámot inkább nem adtam rá, némi sörös rásegítéssel tuti cucc lehet :D -
Fú, olvastam már róla, lehet, h bepótlom hamarosan :) -
Ez a dolga amúgy :) -
jolvan gratulálok,kb ennyit tudsz hogy flémet keltesz,meg lehurrogsz mást,meg okoskodsz
riddick kettő -
"A probléma az hogy 2008ban még mindig ilyen nevetségesen béna sztorival előállni"
ez egy remake (ő az eredeti)! az más kérdés, hogy felesleges volt megcsinálni :D na jó, bejön jó pár milla, simán megduplázzák (vagy inkább triplázzák, sőt) az előállítási költséget. ilyen ez a világ! a ~30 millájával már most annyinál jár, mint a Fight Club vége, és a Donnie Darko 700.000-e (igen, hétszázezer) hol van? :)
ráadásul hol van még a DVD/BR verzió!? -
Blasta ajánlom figyelmedbe a Doomsday c. filmet, ha még nem láttad sűrgősen pótold be... xD -
Utálom ismételni magam, meg tényleg nem vagyunk őshaverok, de ismét itt a pont.
:) -
Jaaaaa! Értem! :DD -
Mellesleg ha megnézed, nem azzal volt a problémám, hogy lövik egymást agyba főbe és semmi, hogy az autók a fizikát meghazudtolva repkednek, vagy ilyesmi, mert ezek a cuccok tényleg majd' minden akciófilm szerves részei.
De a logikátlan, bugyuta, fosfaszlé történetet és történetvezetést soha semmilyen filmnek nem fogom elnézni... -
A probléma az hogy 2008ban még mindig ilyen nevetségesen béna sztorival előállni, hát mit is mondjak, szánalmas? Lehet a rendezőnek/forgatokonyv ironak nagyon bejött a mad max autos uldozés, vagy a carmageddon na de ezért egy ilyet összerakni!? Kb 10éves korában lehetnek ilyen film ötletei egy embernek....B kategoria, szív tv esti film.... -
Hát inkább 200 post erről mint napi 3 post uncsi :D
Ez itt a poén!!!! :D -
ha erre vágysz, hogy ezt mondjam: igen, szar ember vagy
-
Igen, az összes ilyen filmtől okádok, de mint említettem rengeteg olyan akciófilm van, amikben nincs ilyen/ennyi lámaság, vagy éppenséggel a film egyéb erényei feledtetik ezeket.
A Death Race-nél nem működik a feledtetés, úgy szar ahogy van.
-
Te mindenképpen nézd végig a drót 5 évadját. Folyamatosan és sikítva fogsz élvezni :DDD
Van amúgy abban valami amit írsz, de akkor is szórakoztató film :D A csajos jelenet meg egy csomó másik tényleg blőd, de az összességében jópofa :DD Bár lehet, hogy csak a beteg megarace-en/carmageddonon/interstate76-on nevelkedett fejemnek tetszett :D -
APA KEZDŐDIK!!!111 -
Megint kezdődik :D -
Nya... erről beszeltem. Most 200 post erről a vitáról fog szólni.
ÉLJEN AZ SG.... -
sandor8206 #41409 Blasta csak az a baj ezzel amit az elején leírtál, hogy minek. Ok faszságok, de akkor most MINDEN filmnél lehetne írni ezeket. NINCS olyan film amiknél nem lehetne....
"Vicc az egész. 20 évvel ezelőtt még rendben lett volna, de azóta fejlődött az akció műfaja -legalábbis szerintem- és ezt most nem a látványra értem. Annyira blőd fasság az egész, hogy az na.
Egy börtön, amiben felfegyverzett autókkal versenyeznek a GYILKOSOK????
Mitöbb egy olyan szerelőműhely, ahol különféle szerszámokhoz, vegyi anyagokhoz és satöbbihez juthatnak az ELÍTÉLT BŰNÖZŐK????
Nem a realitást akarom én keresni, de hát azért na, hülyének ne nézzék már az embert. Egyértelműen hulla komolyra vették a filmet, mindenki kőkemény benne, vér is akad, de ilyen marhaság fedősztorit kitalálni, hogy egy börtönben gladiátorjátékokat játszanak a jövőben felfegyverzett autókkal, és a győztest SZABADON ENGEDIK?????
Morálisan is felvet 1-2 kérdést, nemcsak logikailag: adott egy bűnöző, akiből a Death Race alkalmával még nagyobb bűnözőt csinálnak (hiszen legálisan gyilkol), majd ha megnyer X futamot szabadjára engedik??? Nevetséges, komolyan.
Még nevetségesebb a NŐI SZAKASZ megérkezése, akik TERMÉSZETESEN csakis erotikus filmek főszereplői lehetnek, legalábbis kinézetük alapján. Aha, szal a jövőben csak a nagycsöcsű, tökéletes alakú, fiatal bombanők bűnöznek.
Aztán meg ezeket a bombázókat összeeresztik a férfi bűnözőkkel. Eleinte csak a verseny erejéig, később már hosszabb időt is együtt töltenek csak úgy mindenféle gyilkos/stb között. Deszép..."
Amúgy a filmet nem láttam, lehet 10/3 azon nem is kötözködök, de olyat leírni, hogy ez meg az baromság, 100-at lehetne ilyet írni 10/10-es filmeknél is. Ha így nézzük az ÖSSZES film egy baromság!:-D
-
Mobilt láttad? ott is szerpel kim basingerrel. Jó film! nézd meg -

-
hüha
tehát akkor én már szar ember vagyok,mert nem érdekel h hülyeség a történet,csak élvezem a filmet?
am stathamről csak annyit,h én nagyon bírom,ha valamelyik filmben ő játsszik,akkor az nálam már szinte biztos h nem lehet szar :D -
Death Race
---------------------
Vicc az egész. 20 évvel ezelőtt még rendben lett volna, de azóta fejlődött az akció műfaja -legalábbis szerintem- és ezt most nem a látványra értem. Annyira blőd fasság az egész, hogy az na.
Egy börtön, amiben felfegyverzett autókkal versenyeznek a GYILKOSOK????
Mitöbb egy olyan szerelőműhely, ahol különféle szerszámokhoz, vegyi anyagokhoz és satöbbihez juthatnak az ELÍTÉLT BŰNÖZŐK????
Nem a realitást akarom én keresni, de hát azért na, hülyének ne nézzék már az embert. Egyértelműen hulla komolyra vették a filmet, mindenki kőkemény benne, vér is akad, de ilyen marhaság fedősztorit kitalálni, hogy egy börtönben gladiátorjátékokat játszanak a jövőben felfegyverzett autókkal, és a győztest SZABADON ENGEDIK?????
Morálisan is felvet 1-2 kérdést, nemcsak logikailag: adott egy bűnöző, akiből a Death Race alkalmával még nagyobb bűnözőt csinálnak (hiszen legálisan gyilkol), majd ha megnyer X futamot szabadjára engedik??? Nevetséges, komolyan.
Még nevetségesebb a NŐI SZAKASZ megérkezése, akik TERMÉSZETESEN csakis erotikus filmek főszereplői lehetnek, legalábbis kinézetük alapján. Aha, szal a jövőben csak a nagycsöcsű, tökéletes alakú, fiatal bombanők bűnöznek.
Aztán meg ezeket a bombázókat összeeresztik a férfi bűnözőkkel. Eleinte csak a verseny erejéig, később már hosszabb időt is együtt töltenek csak úgy mindenféle gyilkos/stb között. Deszép...
Értem én, hogy akciófilm, ezek a klisék kellenek, ne a realitásokat nézzem, meg a többi fasság, de ha van megannyi (két kezemen sem tudom megszámolni
) olyan akciófilm, ami szórakoztat, ami látványos, aminek jó és még reális is a sztorija, akkor az ilyen blődségek mint a Death Race akaratlanul is a szájhúzást hozzák ki belőlem.
3/10 pont maximum -
sandor8206 #41404 ez a pontozás is olyan szubjektív, most mire adunk osztályzatot, a film értékére, más filmekhez való viszonyítására, vagy csak arra mennyire szórakoztatott egy film?! Pl:Halálfutam neki 10/9 mert jól szórakozott, de ha belegondolunk milyen filmek vannak még akkor lehet 10/3. Nálam ugyanez a TDK-val, elismerem, hogy jó film,jó színészi alakítások stb látom az erényeit, de azért vannak tőle is sokkal jobb filmek, jó akkor legyen 10/8, de mint szórakoztatási lehetőség számomra 10/3, mert majdnem elaludtam rajta némelyik résznél, másodszor már csak a jokeres jeleneteket néztem, szóval úgy nem nagyon csigázott fel, nem dumáltunk róla a haverokkal stb.....szóval lehet a "filmélmény" volt 10/9 ahogy nekem a TDK 10/3. De mint film minőség persze mindkettő más osztályzatot kapna
-
az a baj hogy sokan csak a latvanyt pontozzak.
nem kell minden filmben maranando ertekeket keresni, de
egy megoly izgalmas szorakozast nyujto filmet is azert 9/10/
pontozni tulzas -
Boldogok a lelki szegények...
...és boldogok a sajtkészítők!!! -
Ma most akkor megint jon 200 poszt arrol, hogy ha neki 9/10 azt a tobbseg mier tnem fogadja el...
and heeeereeee we go again :P -
Oscar-t Stathem-nek!
Nem láttam még a filmet, de a bemutato alapján nem is vagyok rá kiváncsi, talán majd ha adják az rtl klubbon egyszer....de a 9/10es osztályzatot még igy látatlanban is erős túlzásnak tartom, szerintem Blasta is :) -
bővebben?..... -

-
Én is megnéztem délután, egész jó :D Sztori mondjuk nulla, de kellően kemény, és pörgős.. MOziban jobb lett volna amúgy, bár hozzánk nem jut el semmi, úgyse :/
8/10 -
Postal
szánalom. 2/10 -
Death Race 9/10
rohadtul jó film volt,régen nem láttam ehhez hasonlót..statham bácsi miatt meg amúgyis alap film :D -
Egy nehéz nap 9/10 -
nemérti
-
na leszedtem a A fantomlakó-t
(El habitante incierto)
Pont olyan izgalmas, színvonalas mű, mint ahogy ajánlották számomra mérvadó emberkék...
Felix sikeres építész, aki egy hatalmas, többszintes házban lakik egyedül amióta barátnője otthagyta. A szakítást még nem dolgozta fel, magányosnak érzi magát, idegileg kimerült, és kezdődő paranoiában szenved. Egy napon beenged egy férfit telefonálni, udvariasan egy másik szobába húzódik vissza, amikor pedig újra kimegy, az idegent már nem találja ott. Attól a naptól kezdve furcsa hangokat hall, mintha valaki zuhanyozna, főzne, beszélgetne vagy lépkedne, és rájön, hogy olyan hatalmas a ház, hogy akár ketten is lakhatnak bent úgy hogy soha ne találkozzanak. Az igazság azonban nem hagyja nyugodni, a pince pedig különös titkokat rejteget....
Szeretm a spanyol filmeket..., itt a színészi alakítások nagyon jók, meg lehet nézni többször is az ilyen filmet....
-
A mi falunkban is volt mozi! :)) Itt láttam az Apollo13-at, meg a Con air-t :)