[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #41409 Blasta csak az a baj ezzel amit az elején leírtál, hogy minek. Ok faszságok, de akkor most MINDEN filmnél lehetne írni ezeket. NINCS olyan film amiknél nem lehetne....
"Vicc az egész. 20 évvel ezelőtt még rendben lett volna, de azóta fejlődött az akció műfaja -legalábbis szerintem- és ezt most nem a látványra értem. Annyira blőd fasság az egész, hogy az na.
Egy börtön, amiben felfegyverzett autókkal versenyeznek a GYILKOSOK????
Mitöbb egy olyan szerelőműhely, ahol különféle szerszámokhoz, vegyi anyagokhoz és satöbbihez juthatnak az ELÍTÉLT BŰNÖZŐK????
Nem a realitást akarom én keresni, de hát azért na, hülyének ne nézzék már az embert. Egyértelműen hulla komolyra vették a filmet, mindenki kőkemény benne, vér is akad, de ilyen marhaság fedősztorit kitalálni, hogy egy börtönben gladiátorjátékokat játszanak a jövőben felfegyverzett autókkal, és a győztest SZABADON ENGEDIK?????
Morálisan is felvet 1-2 kérdést, nemcsak logikailag: adott egy bűnöző, akiből a Death Race alkalmával még nagyobb bűnözőt csinálnak (hiszen legálisan gyilkol), majd ha megnyer X futamot szabadjára engedik??? Nevetséges, komolyan.
Még nevetségesebb a NŐI SZAKASZ megérkezése, akik TERMÉSZETESEN csakis erotikus filmek főszereplői lehetnek, legalábbis kinézetük alapján. Aha, szal a jövőben csak a nagycsöcsű, tökéletes alakú, fiatal bombanők bűnöznek.
Aztán meg ezeket a bombázókat összeeresztik a férfi bűnözőkkel. Eleinte csak a verseny erejéig, később már hosszabb időt is együtt töltenek csak úgy mindenféle gyilkos/stb között. Deszép..."
Amúgy a filmet nem láttam, lehet 10/3 azon nem is kötözködök, de olyat leírni, hogy ez meg az baromság, 100-at lehetne ilyet írni 10/10-es filmeknél is. Ha így nézzük az ÖSSZES film egy baromság!:-D