[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Death Race
---------------------
Vicc az egész. 20 évvel ezelőtt még rendben lett volna, de azóta fejlődött az akció műfaja -legalábbis szerintem- és ezt most nem a látványra értem. Annyira blőd fasság az egész, hogy az na.
Egy börtön, amiben felfegyverzett autókkal versenyeznek a GYILKOSOK????
Mitöbb egy olyan szerelőműhely, ahol különféle szerszámokhoz, vegyi anyagokhoz és satöbbihez juthatnak az ELÍTÉLT BŰNÖZŐK????
Nem a realitást akarom én keresni, de hát azért na, hülyének ne nézzék már az embert. Egyértelműen hulla komolyra vették a filmet, mindenki kőkemény benne, vér is akad, de ilyen marhaság fedősztorit kitalálni, hogy egy börtönben gladiátorjátékokat játszanak a jövőben felfegyverzett autókkal, és a győztest SZABADON ENGEDIK?????
Morálisan is felvet 1-2 kérdést, nemcsak logikailag: adott egy bűnöző, akiből a Death Race alkalmával még nagyobb bűnözőt csinálnak (hiszen legálisan gyilkol), majd ha megnyer X futamot szabadjára engedik??? Nevetséges, komolyan.
Még nevetségesebb a NŐI SZAKASZ megérkezése, akik TERMÉSZETESEN csakis erotikus filmek főszereplői lehetnek, legalábbis kinézetük alapján. Aha, szal a jövőben csak a nagycsöcsű, tökéletes alakú, fiatal bombanők bűnöznek.
Aztán meg ezeket a bombázókat összeeresztik a férfi bűnözőkkel. Eleinte csak a verseny erejéig, később már hosszabb időt is együtt töltenek csak úgy mindenféle gyilkos/stb között. Deszép...
Értem én, hogy akciófilm, ezek a klisék kellenek, ne a realitásokat nézzem, meg a többi fasság, de ha van megannyi (két kezemen sem tudom megszámolni
) olyan akciófilm, ami szórakoztat, ami látványos, aminek jó és még reális is a sztorija, akkor az ilyen blődségek mint a Death Race akaratlanul is a szájhúzást hozzák ki belőlem.
3/10 pont maximum