106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egy újabb régi film ma estére !
És megint dühbe jövünk ! 10/9 (Bunkó vagy Bugsy !)
-
Gondolom erre gondolsz ! 
-
amióta a hülye windóz nem csak a cottage-t kopizza be
így keletkeznek a plezykák
- minden normális helyen van már utólagos szerkesztési lehetőség, kivéve itt, hacsak nem pénzért nem - -
Csak77 #41547 Son of Rambow mióta horror film?
-
Ezek közül melyik a poénos tini-horror fajta? -
Son of Rambow, The Hammer, The Cottage -
Csak77 #41544 Mirrors, 100 Feet, No Mans Land The Rise of Reeker, DeadMary -
Mondjatok valami ijesztos, felelmetes horrort, ami nem is tul regi. REC szintet legalabb usse meg, mert ahogy szetneztem a mai horrorkinalatok kozott, eleg siralmas a helyzet. Kosz. -
de hát a film szórakoztatni akart, semmi többet)))) -
sandor8206 #41541 SEMMI BAJ
értelek én, nem tetszett és kész, megmondom őszintén én meg megse akarom nézni:-D trailer se tetszett. Csak mondjuk írnál egy akciófilmet ami bejött, abból is lehetne dögivel írni a hülyeségeket, csak az tetszik. Ha nekik 10/9, őrülök neki jót szórakoztak.
-
nem erőlködöm, totál nyugiban fórumozgatok :) -
Hoppá, nem ezt az idézetet akartam, valszeg véletlenül benn maradt a clipboardon, sry. -
"Hogy a bűnözők autóhoz, fegyverhez (amit csak korlátozva tudtak használni) meg szerszámokhoz jutottak? Naés? A szigetről úgysem tudtak volna megszökni."
Az a baj, hogy -mint mondottam volt- rengeteg akciófilm létezik, melyeknél eszembe sem jut ilyesmi, hogy mennyire reális, mennyire láma a sztori, hanem remekül szórakozom. A Death Race-nél ez nem ment, ez van -
sandor8206 #41537 Funes bácsi összes filmje
-
sandor8206 #41536 na erről beszélek, egy ilyen filmnél amit csak nézni kell, meg sörrel eláztatni az agyad, ahogy Al Bundy mondaná, mit kell görcsölni hülyeségeken:-D -
sandor8206 #41535 az a baj, hogy olyanokba kötsz bele, amik persze, hogy baromság. De ez egy akció valami, valami kreált történettel egy kis autósüldőzéshez 
de a te kedvedért egy két zseniális film...
SPOILER ON
1;TDK-mennyé már de szar egy denevérruhás fószer
2;Tökéletes trükk-eleve megkérni valakit transzportáló gép készítésére, jaj bocsi nem jött össze, de lemásol mindent
3;Halálsoron-Rákot kiszívja és természetesen legyek formájába kiköpi
4;Forrest Gump-végül is az egész film egy képtelen "mese":-D
SPOILER OFF
és ebből az utolsó három nagy kedvencem, de ha belegondol az ember kibaszott nagy hülyeségek
Ez csak pár, de lehetne sorolni dögivel! Remélem értem mire célzok, van egy alapkoncepció, eleve tudod miről szól, abba miért kell belekötni, eleve minek nézed meg, mire számítasz, ha az szúrja a szemed! Logikai bunkfenceket minek keresel filmekben, az alapján szar, akkor mindegyik az! Ha a minőség szar, rendezés, zene, unalmas sztori, színészek stb OK! De ilyenekbe hogy az hülyeség, meg ez hülyeség, ilyen nincs, olyan nem lehet. Eleve az egész film hülyeség!
És mégegyszer leírom az osztályzatoddal semmi baj, én se láttam, csak amiket felhozol! Szóval Sorry nem bántásképpen írtam, akármelyik filmnél ezt írnám, a hülyeségekkel nem kell foglalkozni!:-D -
Én abból csak arra emlékszem kiskoromból, hogy mindíg hányingerem volt a rágós résznél ,vmiért nem bírtam XD -
Mai nap ujabb régi film került teritékre !
Jákob Rabbi kalandjai az egyik legjobb Louis De Funes film ! 10/10
-
Ti most tényleg egy agy nélkül is érthető filmen vitatkoztok???
-
Jó, csak évike pénzt csalt ki a bankból.. nem szuperbünöző, csak talált egy kiskaput amit egy ideig nem vettek észre :D Nem igazán olyasvalaki aki élethalál harcot vívna a kijutásért :D -
sandor8206 #41530 blasta, szupermodell bőnözők nincsenek? Itt magyarba is ment a playboynyuszi a börtönbe melegedni egy kicsit 
ráhúztam volna szívesen a rabruhát
-
Seten #41529
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Azt te honnan tudod, hogy otthon mit láttak a nézők? Nem mutatták.
Persze, mert csinos és szép nők sosem lesznek bűnözők.
(Apropó, Ames hogy is került börtönbe? Úgy, hogy bűnözött?) :)
És hol voltak itt összezárva női bűnözők férfiakkal???
2. Szuperautókkal és a fegyverekkel hogy is szöktek meg a végén? Sehogy. Case-t elkapták. Machine Gun Joe-t hagyták meglépni. Ames-nek meg csak az volt a szerencséje, hogy a lány felrúgta a Hennessey-vel kötött megállapodást és megvariálták sofőrcserét.
3. "Frank"-nek sosem lett volna utolsó győzelme erről gondoskodtak volna.
4. A Running Man-t nézesd már meg most valakivel aki még nem látta. Mondjuk itt vkivel a fórumról
Simán le fogja gagyizni.
-
a 3.-hoz csak annyit, hogy akkor te lehet végignézted, de nem sikerült pár dolgot megérteni ebben a kretén filmben...
sztem felesleges erőlködnöd. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. jó nők mint mitfahrer. Semmi nem látszott belőlük, a tv kamera sem mutatta, ergo kurvamind1 volt kik ülnek a gépekben az anyósülésen. Azt meg megemliteni is kár, hogy márpedig szupermodell bűnöző csajok nincsenek... Szal idióta filmes baromság volt. Arról nem is beszélve, hogy szted vajh miért nem zárnak össze női bűnözőket fériakkal???
2. Szóval nem tudtak megszökni a szigetről a szuperautókkal és a fegyverekkel? Mond, végignézted te ezt a filmet?????????? :))))
3. Az világos, hogy a szabadulás falduma, de így reklámozták a műsort. Ez nem csak helyi titok volt, hanem minden adásban 10x elhangzott, hogy "Frank utolsó győzelme és szabad lesz". Gratulálok.
4. sztem semmivel nem jobb a running man-től, max látványban, de az a 20 év minimum bejátszik...
-
Seten #41526
Igen. Hiába vágsz buta arcokat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egész a tv-műsorról szólt azaz a pénzről. Minél látványosabbra csinálták annál több lett a néző és a bevétel. Ja, hogy miért csak jó nőket raktak mitfahrernek? Navajon?! Szerinted az előfizetők inkább az apagyilkos, 120 kilós Brünhildét szerették volna látni?
Hogy a bűnözők autóhoz, fegyverhez (amit csak korlátozva tudtak használni) meg szerszámokhoz jutottak? Naés? A szigetről úgysem tudtak volna megszökni.
Ez a "győztestszabadonengedik" meg csak falduma volt, Case is megmondta, hogy Hennessey senkit nem enged el. Valószínűleg őt is megölte volna, hiába írta alá a papírjait. Szerencse hogy Couch ezt megoldotta.
Ha logikába akarsz belekötni akkor miért nem ilyeneket írsz, hogy: a széttunningolt Dodge hogy-hogy legyorsulta a szintén széttunningolt Mustangot?
Vagy, hogy nem túl eredeti a történet hisz ezt a "Running Man"-ből vették.
Bár (hogy stílusos legyek) arra 1/4 mérföldekkel ráver.
-
ja és amit Smith ír le a levelében, az egy nagy életigazság... -
Felon
jó volt, kiemelkedik a mostaában fútó sok trágyából... végén szomorú voltam... :(
9/10 -
én is most néztem
spanyol filmek mindfelett)) -
A fantomlakó
(El habitante incierto)
10/9
Nagyon tetszet. Az eleje kicsit nyugis de utánna beindul Az utolső fele a filmnek meg elképesztő jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a rész különösen tetszet mikor a szülinap volt:) Az hatalmas.
A spanyolok tudnak filmet csinálni. -
Trópusi Vihart láttam ma este a moziban. Jó volt és tetszett, végre egy tartalmas akció vígjáték. -
sandor8206 #41520 én leszarom ,hogy ezt a clone warst gyerekesre csinálja,nekik is kell valami:-D csak az előzmény filmeket csinálta volna meg rendesen!
a régieket szeretem, de ezek az újak nem jönnek be!
-
ja én nem is bírtam végig nézni -
szerintem ne vesződj vele, egyik legszarabb film amit láttam, nem vesztesz sokat... -
van olyan verziója a hancock-nak,ami nem szaggat annyira,mint az fxg,meg az ltt? -
Amugy megnéztem a stáblistát és Michael Ironside volt a (Főkutya) vagyis a cyborg ! -
Ezt hívják cyborgnak! ;)
CYbernetic ORGanism. -
Akkor félig ember félig robot ! Mint a Terminator csak sokkal rusnyább ! -
Én eléggé EU- és prequel-barát vagyok, de már nekem is kezd kifordulni a belem tőle, ezt a filmet és a sorozatot csak az SW miatt fogom megnézni, de sokat nem várok tőle. Mi a túróért nem lehetett feldolgozni mondjuk az Old Republic képregényeket? Vagy ha már nagyon a korszakra akar fókuszálni, akkor ott is van dögivel alapanyag (SW Tales, Dark Times, Empire, Rebellion, Dark Empire, Crimson Empire, Thrawn-trilógia, stb.).
A filmhez kapcsolódó új képregénysorozat első részét már olvastam egyébként, annyira nem gáz, bár még akármi lehet belőle.
-
T'od, a Terminátort berakják a Vasember gúnyába. :)
-
Robot testben lévő cyborg? 
Most vagy robot, vagy cyborg, a kettő együtt nemmegy :D