1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    az a baj, hogy olyanokba kötsz bele, amik persze, hogy baromság. De ez egy akció valami, valami kreált történettel egy kis autósüldőzéshez
    de a te kedvedért egy két zseniális film...
    SPOILER ON
    1;TDK-mennyé már de szar egy denevérruhás fószer
    2;Tökéletes trükk-eleve megkérni valakit transzportáló gép készítésére, jaj bocsi nem jött össze, de lemásol mindent
    3;Halálsoron-Rákot kiszívja és természetesen legyek formájába kiköpi
    4;Forrest Gump-végül is az egész film egy képtelen "mese":-D
    SPOILER OFF
    és ebből az utolsó három nagy kedvencem, de ha belegondol az ember kibaszott nagy hülyeségek
    Ez csak pár, de lehetne sorolni dögivel! Remélem értem mire célzok, van egy alapkoncepció, eleve tudod miről szól, abba miért kell belekötni, eleve minek nézed meg, mire számítasz, ha az szúrja a szemed! Logikai bunkfenceket minek keresel filmekben, az alapján szar, akkor mindegyik az! Ha a minőség szar, rendezés, zene, unalmas sztori, színészek stb OK! De ilyenekbe hogy az hülyeség, meg ez hülyeség, ilyen nincs, olyan nem lehet. Eleve az egész film hülyeség!
    És mégegyszer leírom az osztályzatoddal semmi baj, én se láttam, csak amiket felhozol! Szóval Sorry nem bántásképpen írtam, akármelyik filmnél ezt írnám, a hülyeségekkel nem kell foglalkozni!:-D