106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Vasember
Egész jó volt.....sőt... :D Néhol poénos, de mégis izgalmas volt....Nagyon jó volt....igazából nemtok mit írni, mer jó volt :D
10/8........tetszett, hogy a végére a SHIELD-et is behozták......bár hogy Nick Fury feka furcsa nekem..... :D -
a statisztákat nem kímélik benne:P -
RAMBo 4
igen még csak most:P
öccsém ez a film nagyon durva! tök jó lett! -
The Andromeda Strain /2008/
----------------------------
5/10
Nem volt éppenséggel rossz, de Scotték ex-producersége ide-vagy oda, azért ez nem több egy 2 részes vasárnap esti tv filmnél.
A sztorit már ismerhetjük, Chrichton egyik -ha nem a legjobb- regénye, ez a mostani filmadaptáció egy korrekt iparosmunka, de semmi több, kicsit műanyag, kicsit zsenge színészi játékok, néhol béna CGI. Hatása nem sok van, ha jól emléxem a 70es években fogatott Andorméda törzs nagyobbat ütött, de talán azért, mert mikor itthon TV-ben vetítették lehettem vagy 7 éves :D -
Osztom. Megrázó, felkavaró a történet, a megvalósítás pedig kiváló, párszor igencsak ledöbbentem. Nagyon jó film. -
igen a warlords is jó, szerintem meg ez is, nem véletlen a nagy bevétele sem, és lesz pár hónap múlva folytatása is ennek az eposznak. -
A Warlords nekem is tetszett...
Az ilyen történelmi filmek mindig is bejöttek, ez a RED CLIFF számomra ismeretlen...bár a Warlords is az volt...jólenne mégtöbb ilyen film, persze színvonalban is -
BenX ajánlom mindenkinek, elég tanulságos dráma, iskolai bántalmazás (testi-lelki egyaránt), autizmus, fiatalkori öngyilkosság, számítógépes szerepjáték...aki megnézi, nem bánja meg!!! -
U-nal-mas. És a csatajelenetek is gyengék. Szerintem a Warlords jobb.
-
The Incredible Hulk
Hát, jobb volt, mint a 2003-as, de nem sokkal. Az 5/10 volt, ez egy 7/10-et megérdemel, de eléggé sok elpocsékolt tehetség van benne. A film tempója tetszett, az rendben volt, de lehetett volna a történet azért okosabb, több, jobb. Az effektek rendben voltak, volt egy stílusuk...
7/10 -
A mai esti film !
Howard kacsa 10/8
Gyerekként kb 100x-szor megnéztem a filmet !
Még most is egész jó film. Főleg a rocker csaj !
-
xxxpaulxxx #41579 Bolondok aranya...
Barátnőm unszolására néztem meg... túlságosan tömegfilm... 5/5:D -
Rest in Peace :( -
nyugodjon békében :(
és Don LaFountain is ...
nem semmi hangja volt -
mai menü estére:
RED CLIFF
Gondolom elég ha annyit írok hogy John Woo filmje.
A 3. század idején játszódó klasszikus regény, a Romance of the Three Kingdoms alapján készült a film.
A díszlet és a jelmez: pazar a látvány, a zene is jó.
Nagyszabású film, hatalmas költségvetés, az akció- és csatajelenetek izgalmasak, és persze, lassított felvétel is akad....
-
r.i.p :( -
R.I.P :((( -
szomorú hír - bár mondjuk én meg egész nap szét röhögtem az agyam a
The Bing Bang Theory sorozaton - így különösen felzaklatott hogy még egy nagy betűs Színész távozik -

-
Elhunyt Paul Newman.:((( -
igazából tartozott a maffiának, azért ölték meg, ez a rajongók vasvillával kergetik csak az elvetemült filmrajongók urban legendje -
tropic thunder
amennyire istenítette mindenki, hogy ez mekkora intelligens vígjáték, háát. a böfögös fingós vígjátékokhoz képest persze, a másnapos ábrázatom is intelligens... Nem volt rossz, volt benne egy-két jó poén, mind az ironikus fajtából, mind az átlagból, de nem nagy durranás. jack black tehetségtelensége meg elviselhetetlen, nem hiszem el, hogy nem tűnik fel senkinek, hogy szörnyű
match point
habár különösen utáltam a bűn és bűnhődést, ez tetszett. Scarlett Johansson ha csak megjelenik a képernyőn már erotikus a film, nagyon van benne valami... Olyan kiszámolt volt a film, mintha egy színházi előadást néztem volna. tetszett, bár az első 10 perc után lehetett tudni, hogy mi lesz a vége -
Szerintem annyira szar film, hogy szót sem érdemel. :-| -
RTL Klub 1:55
Zsákutca (Dead End)
ha valaki nem alszik hajnal kettő fele
érdemes megnéznie....
Nagyon izgalmas thriller, borzongás és rejtély. -
Mint élmény nagyon egyedi, de én sosem nézném meg újra -
ezt megnézzük -
:)
Vazze, most olvasom a blogodon, hogy meghalt Don LaFountain:(
Vele kapcsolatos kedvenc poénjaim Pablo-tól
RIP -
homeless #41563 Na ezt látnom kell:) -
már az említésétől felfordult a gyomrom.
voltam kórházban: olyan 80 szurit kaptam ösz-visz másfél hónap
alatt, azóta nem bírom a szadista-vérgőzős horror-művész filmeket -
Prof William #41561 Ahogy egy barátom fogalmazott...
Hát nem egy randi film. :) -
4 Olasz náciról szól, akik a háború alatt összeszednek kb. 20-20 tini fiút és lányt és felmennek egy kastélyba, ahol mindenféle ocsmányságot csinálnak velük (szex, szadizmus).
Nem az a kimondott gyerekfilm :) -
legközelebb okosan fogsz fogadni sztem :DD
csaj lennél az irreversible-t nézetném veled :) -
De Sade irasai alapjan ez az olasz rendezo csinalt egy filmet... es elegge nyiltan mutat be dolgokat... -
miről szól?
-
Salo O Le 120 Giornate Di Sodoma -
Elveszitettem egy fogadast, ezert kellet vegig neznem ezt a filmet. A rendezot a film befejezese utan meggyilkoltak. Nem csodalom.
Ez valami... remiszto.... gusztustalan.... megis erdekes... nem tudom. -
Olyan nekünk a filmekben a bikinis csaj szamurájkarddal, mint az öreg néniknek a gyerek kutyával:D -
nekem mára egy kis különlegesség jutott:
Oneechanbara - The Movie [2008]
a játék alapján...
egyszer nézős számomra, de a bikinis csajszi/csajszik miatt...nyami!
bikinis csaj szamurájkarddal...hhhmm....
-
szuperhős hét volt
Dark Knight 8,5/10
The Incredible Hulk 5/10
Hanckock 6,5/10
Iron Man 7/10
Spiderman 3 5/10 -
Csak77 #41552 Amúgy a legjobb ha elkezded nézni a Supernatural sorozatot, abban vannak nagyon jó részek! Már elég sok rész van, szóval jó pár óra horror/vigjáték dolgot kapsz egyszerre. :)
-
Egyik kedvenc Bud Spencer és Terence Hill filmem !