106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Blasta jó gyerek. 1x vettem tőle egy jó kis thrustmaster progranyozható rep joy-t. AMúgy HBD nekie!
-
egy volt fórumozó akit elrabolt prince23, és halálra kínozta thai nyelvű orosz feliratos izlandi filmvígjátékokkal.... 
amúgy tényleg
HBD!
-
HBD Blas... -
keciskedni' akartam, hogy kitorlom es beirom ua. amit te:D
HBD Plasta! -
az ki?
-
Isten éltesse Blastah!
[ELSŐ]
[BÜSZKE] :D -
Nah, jól gondoltam, jön a harmadik rész xD ÉS újra ismerős arcokkal találkozhatunk :D -
Innen értesültem, hogy két filmnek is, amit láttam elkészült egy folytatása. Nah mondom hát ha már az első részeket láttam, lecsekkolom milyen lett a második rész.
Mivel ugye alapból dvd-re mentek, ezért sokat nem is vártam tőlük...
Pulse 2 - Afterlife
Na hát igen, emlékeim szerint az első rész nem volt annyira rossz, sőt egész jó ötletekkel operált, ez azonban nem mondható el erről a "második részről". Posztapok hangulatot akar árasztani, azonban számomra nem érte el a kellő hatást...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az meg hogy így megcsavarták kicsit érdekes is lett volna, azonban a film felénél lelövik, a néző (legalábbis én) meg már a negyedénél rájöhet)
4/10
Feast 2 - Sloppy Seconds
Holy Shit!!!! Baze ez viszont hatalmas volt :D Ennyire beteg filmet is régen láttam xD Az első rész is úgy emlékszem elég brutál volt, meg rohadtul tetszett is, de ez legalább annyira jó volt. A történet szinte ott veszi fel a fonalat, ahol abbamaradt az első részben, és találkozhatunk két túlélővel is az első részből, akik ugyancsak teljes szereplőkként vannak jelen.
Aki nem ódzkodik az ilyen brutálságoktól, az mindenképp nézze meg.
(Ilyen hogy felnyitják a szörnyet, aztán összenyomogatja a faszi, az meg összeszarja, hányja meg geciz mindenkit :D) De az ilyen marhaságok mellett azért a komolyságát is megőrzi a film, megvan az egyensúly.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén meg úgy lett vége, hogy ordít hogy itt folytatás lesz, egy szabályos cliffhangerrel ért véget, beszarás xD
9/10 -

-
Több hónapja itt figyelt a vinyon a Running Scared címü film.
Mivel már sok jót hallottam róla sort kerítettem rá.
És mondhatom nem csalódtam.
Nem láttam mostanában ilyen kemény , véres,"lövöldözős "filmet.
A túlzások miatt minusz egy pont,egyébbként nagyon tetszett.
Biztos hogy többször is meg fogom nézni.
Ajánlom mindenkinek.
9/10 -
Tropic Thunder - egész türhető, néha még fel is nevettem mozi. Ami igazán megfogott az maga a film ötlete, és az a fantasztikus munka ahogy álltalam két kedvelt színészt igy átalakítottak. Esküszöm, tényleg azt hittem, hogy az elején bemutatott Robert Downey Jr.-os mütétes rész csak amolyan film poén.. aztán mikor letépte a hajat magáról, akkor jöttem rá, hogy ez tényleg ő :D
A másik, Tom Cruise. :D Mondjuk ő könnyebben felismerhető, még ha talán nem is első pillantásra. :) Fincsi szöveget lenyomott e másfél óra alatt :D
(aztán lehet hogy csak az én fáradt szememet sikerült igy megtéveszteni, más azonnal felismert mindenkire) -
Szubjektivitás forever!!! 
-
SG forever!!! 
-
Csak77 #41937 A Funny Games filmet én egy hét alatt néztem meg, minden nap 10 percet birtam... annál unalmasabb filmet talán csak Tarr Béla képes készíteni. :) -
Stiller akart lenni az a Tiller :) -
Trópusi Vihar
Ha egy szóval kellene jellemezni a filmet azt mondanám SZÁNALMAS. Idétlen dumák, amik ráadásul egyáltalán nem viccesek, totál unalom az egész film, az akció jelenetekben volt 2 db ami még nézett is ki valahogy. Egy poén volt ami tetszett. Mikor a végén menekülnek a kocsival és az a szerencsétlen narkós azt kérdezi a vénembertől, hogy Jé kinőtt a kezed?
Tillertől többet vártam volna, mert az eddigi filmjei többnyire tetszettek, de ez áááá.
2/10 -
látta valaki a Land of plenty (Bőség földje) c. filmet?
érdemes hajnal 1-ig várni rá?
(a tv2-n akkor lesz) -
The Strangers
Ejj ejj....mi volt ez? Egy Ils (Them) és egy Funny Games keverék.... Na jó a FG talán kicsit távol áll tőle, az inkább sokkoló psicho film. De akkor is egy Ils koppintás...témájában tök ugyanaz, csak amíg ott sikerül feszültséget és hangulatot teremteni, az itt nem jön össze....
Szóval inkább azt nézzétek meg :)
4.5/10 -
SWAT
jo film lett volna, de szerintem tul rock-n roll-osra fogták, főleg a vége felé, a lövöldözéseknél a zene vhogy nem passzolt, simán csinálhatták volna életszerűbre, mint a Heat-ben szoval én a hangulatán változtattam volna filmnek, mert igy csak egy átlagos piffpuff és nem jött át a kommandosok profizmusa amit sugároznia kellett volna a filmnek szerintem.... -
Mirrors -
Terminator 2
ez még mindig az egyik legjobb akciofilm amit valaha forgattak, remélem cameron megint nagyot alkot uj filmjével, avatar.... -
tnap moziban megnéztem az Eagle Eye-t ,hm hát jobbra számítottam ,
a többi mozinézőben sem alkotott maradandót,sokan szidták..
olyan 10/7 otthon hideg téli estén dvd-n megnézős film!
volt viszont egy film előzetes amikor egy kis srác beszélget a tükör előtt és mondja neki az anyja hogy jöjjön ide és a tükörképe ott marad, nah ennek a film nek a címét vki megtudná mondani? köszi -
Egyet???
Én arra minimum 3at húztam le :))) -
Kindred Blades #41927 Righteous Kill
A film kicsit kiszámítható, erős közepes, a színészek még mindig a legjobbak. 7/10 -
még jó hogy nem a führer rajongója vagy)))
neki aztán voltak elméletei....
én is olvastam a rendszerváltáskor bezúdult írásokat danikantól, bár egy kicsit önreklámozónak tünt a nyilatkozatai alapján.
nem mintha ez bűn lenne, legalább kiderült hogy jó üzletember is... -
Indy 4
Nah, ez nálam 10/10, mert a történet ugye Erich von Danikan elmélete nagyjából, hogy az idegenek már az ősi időkben is idelátogattak, és mivel én ebben hiszek, ezért nem adhatok más pontszámot :D
Pedig a tarzanos indás ugrálásra kapásból egy pontot lehúznék :D -
Taken
8/10
Realitás ugyan közelít a Rambo 4-hez, viszont k*rvára élveztem :D -
Taken
7/10 -
Az a vicc, hogy ezt (és a szintén gyenge, bár ennél azért jobb Business-t) az a Nick Love rendezte, aki összehozta a The Football Factory-t! Pedig az egy minden elemében tökéletes film, úgy emlegetik -teljes joggal-, mint a Fight Club kistestvére!
De a Business és az Outlaw kegyetlen gyenge... előbbi egy szimpla Sebhelyesarcú/Goodfellas utánérzés, utóbbi meg egy totál értelmetlen erőszakfilm, de mindkettő szétesik a 2. felében, annyira, hogy fogalmunk sem lehet, mi a fenét akartak mondani az alkotók.
Kár, óriási csalódás, a FF után én azt hittem, hogy új angol zsenit ünnepelhetünk, de nagyon nem... -
Outlaw
Nagyon gyengus film. Szereplőkben még annyira nem is lenne rossz (Sean Bean hozza a szokásos nagypofájú, de béna figurát - mint pl. a Roninban), de valami katasztrófa a forgatókönyv. Feszültséget akart kelteni a rendező, de néha úgy éreztem, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mi is az. A sztoriban az egy dolog, hogy mennyire bénák a főszereplők, mint csapat (valahogy hétköznapi emberekről volna szó), de hogy a desszantos is ekkora maki, na az kb. "ronini" párhuzam, vagy inkább South Parkos. Egyszerűen idegesítő a társaság. Csak erős idegzetűeknek ajánlom! (Nem azért, mert véres, hanem inkább a bénaságuk miatt ...) -
Megnéztem és bár a film alatt egy-két résztől eltekintve nem volt rossz érzésem de amint befejeztem eléggé sokkolt.
Kegyetlen és elborult :/ -
invaziot lattad mar? nem mintha az olyan hudejo lenne.. de szvsz jobb volt.
kivancsi vagyok arra az uj filmre amiben mindenki megvakul.. blindness ? -
Sztem az egyik legbetegebb cucc :DDD -
Tokioba... Nekem is tetszett mind2 film. Zenéjüket nagyon eltalálták...
-
The Signal
3 an kezdtuk el nezni sztan a film felenel egyedul maradtam... En nagyon nehezen adom fel de ez a film tenyleg eleg gaz, szal megertem a tobbieket.
a sztori kb majdnem az ellenkezoje az invazionak.. azaz itt azert gyilkolnak az emberek, hogy beken hagyjak oket.. lol
a film kozepe fele volt egy resz ami egy percig szinte magyarazhatatlan volt, de vegulis utanna hamar le lehetett vagni, hogy miert latjak azt a szereplok amit.
szvsz gyenge film volt. Invaziot jobban elveztem
4/10 -
Jogos. És hosszú évek után végre újra egy kellőképpen brutális akciófilm. Nekem herótom van a kegyes hősöktől
-
Taken
kellemes meglepetés, azt hittem ilyen drámába hajló agyalós baromkodás lesz, de nem...
pár dolog le volt benne nagyon egyszerűre redukálva, de így is egy igen komoly akciófilm...
nagyon tetszett, meg merek kockáztatni egy 9/10-et...
-
vagy valamit nem szedni ;) -
igen,igen...hogy marad meg a fejedben cím?
nekem mindig kiesik((((
én a top 10-re sem emlékszem, ha valakinek felhozom a témát
mindig körül kell írnom a filmeket....lehet szedni kéne lassan időmúltával valamit))) -
Quarantine
teljesen egyetértek!
nem láttam még ilyen jó "koppintást".
igaz a sztori is teljesen megegyezik szinte szórol-szóra (kislány,kutya)
bár mintha a barna kissebségieket feketére cserélték volna le)))
hát elrontani nehéz lett volna, persze a stilus behatárolta a lehetőségeket, nem lehetett volna leforgatni egy virágoktól illatozó zöldmezőn, ahol rózsaszínruhás pufók kislányok ugrándoznak. (persze, kivéve ha átmegy rajtuk egy úthenger)
remek mű, méltó párja a [REC]-nek.
mondjuk a trendi itt is mutatkozik, és senki nem dohányzik, ezért senkinél nincs gyufa vagy öngyújtó, így nem is láthatunk remegő kézzel meggyújtott utolsó gyufaszálat amint kétcentire megvilágítja a szörny pofáját...
...és bár bejárják az egész házat,jó áldozatként rohangáló egyetlen emberkének sem jut eszébe kézbe venni egy kenyérvágókést vagy egy kalapácsot...amivel védekezhetne.