1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    Innen értesültem, hogy két filmnek is, amit láttam elkészült egy folytatása. Nah mondom hát ha már az első részeket láttam, lecsekkolom milyen lett a második rész.
    Mivel ugye alapból dvd-re mentek, ezért sokat nem is vártam tőlük...

Pulse 2 - Afterlife

Na hát igen, emlékeim szerint az első rész nem volt annyira rossz, sőt egész jó ötletekkel operált, ez azonban nem mondható el erről a "második részről". Posztapok hangulatot akar árasztani, azonban számomra nem érte el a kellő hatást...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az meg hogy így megcsavarták kicsit érdekes is lett volna, azonban a film felénél lelövik, a néző (legalábbis én) meg már a negyedénél rájöhet)

4/10

Feast 2 - Sloppy Seconds

Holy Shit!!!! Baze ez viszont hatalmas volt :D Ennyire beteg filmet is régen láttam xD Az első rész is úgy emlékszem elég brutál volt, meg rohadtul tetszett is, de ez legalább annyira jó volt. A történet szinte ott veszi fel a fonalat, ahol abbamaradt az első részben, és találkozhatunk két túlélővel is az első részből, akik ugyancsak teljes szereplőkként vannak jelen.
    Aki nem ódzkodik az ilyen brutálságoktól, az mindenképp nézze meg.
    (Ilyen hogy felnyitják a szörnyet, aztán összenyomogatja a faszi, az meg összeszarja, hányja meg geciz mindenkit :D) De az ilyen marhaságok mellett azért a komolyságát is megőrzi a film, megvan az egyensúly.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén meg úgy lett vége, hogy ordít hogy itt folytatás lesz, egy szabályos cliffhangerrel ért véget, beszarás xD

9/10