106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
biztos jönni fog mari néne és nem megy el egész nap, és a rég halott családtagokról fog egész nap siránkozni.
legalábbis én mindig így járok a hétvégi filmnézéseimmel(((8 -
en varok hetvegeig. akkor lesz van a csalai mozi est : -
A sok jó kritika hatására én ma este fogok sort keríteni rá. -
mar alig varom hogy meglessem :) -
Amit a nippon mond a végén az kemény. :D -
Fearless -
Végre megkaparintottam ezt a csodát. Nagyon teszett.
A 3/4-énél jöttem rá, hogy ez a történet kurva ismerős, és be is ugrott honnan. Bruce Lee Fist of Fury c. filmje úgy kezdődik, hogy hazaérkezik a régi iskolájához Shanghaiba és megtudja, hogy a mesterét megölték (megmérgezték). Bár ott, ha jól emlékszem, a mestere nevét sosem említik, de stilus neve Jingwu.
Aki látta mindkettőt, annak szintén össze fog állni a kép.
9/10 -
Ühümm, ez stimmel, mármint ezek benne voltak. Tényleg brutálisabb így valahogy, meg több magyarázatot is kapunk az egészre. -
katt -
Mármint ütősebb az tuti (nekem az volt, jobban hatott rám), de hogy pontosan mit és hol bővítettek, azt tudja a kánya. -
Gőzöm sincs, már olyan régen láttam a simát. Meg kell nézni neten, mit írnak róla. De elég kerek volt így. -
FL Zoli #42060 Na én is megnéztem a Takent, ha már ennyi jót hallok róla, és tényleg nagyon jó kis film. Ajánlom mindenkinek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!S Liam Neeson nem hal meg benne, ez is ritkaság :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De kicsit olyan a vége, mintha csak a lányát szabadította volna ki, s a többi csajt otthagyta volna a francba. Pár szót fűzhettek volna hozzá, hogy esetleg a francia tag elkapta a fejeseket vagy vmit... -
sok extrajelenet, vagy módosítás van benne? -
The Chronicles of Riddick Director's Cut HD
Nem rossz, nem rossz (pedig nem először látom). Ebben a minőségben, kicsit bővítve még ütősebb. Kár, hogy a vége felejtős, de ettől függetlenül elég korrekt kis sfeksön még ma is. Lenyűgözőek a "felvételek". A némi kis uncsiak összekötő részeket leszámítva jómunkásembermeló.
-
Én ugyan egyiket sem tartom jónak, mivel gagyi mindkettő, de morálisan és értelemben sincs létjogusltsága a simának. -

-
Taken
Hát itt nem szaroztak. Ha lőni kell lőnek, nincs ostoba monológ, felesleges körítés.. A rosszfiuk hullanak mint a legyek!
Néztem hogy mindenki dobálja a 8-9 pontokat rá, gondoltam akkor valami xXx tipusú hülyeség lesz, alváshoz tökéletes. Hát nem. Sikerült felébrednem rajta. Brutálisan tömény akciófilm ez. Nagyon bejött, nagyon ajánlom mindenkinek!
Az elmúlt évek legjobb akciófilmje a szememben! -
pedig a 2003-as HULK egy rakás 0...
Vetekszik a Batman and robin gagyiságával...
Annyira sokat akart, hogy egy nagy 0 lett az egész film. (szvsz a 2008-as film jobb lett.) -
ezt most muszáj volt? :D
jön Riddick és a flameáradat, érzem :) -
sztem is
Diary of the dead
7/10 -
Most megy az első Hulk a TV2-on. Hogy lehet ennyire lol egy film? -
anno le is írtam a véleményem erről
link -
fura hogy több embernek tetszik az alternatív befejezés
pedig szerintem sokkal jobb a filmbeli -
neki sok jó könyve van :) -
bogáti péternek van egy könyve a: Az utolsó ember
mint a címe is mutatja hasonló a témája, nagyon jó könyv, többször olvastam. Bár csak AZT megfilmesítené valaki, legott megnézném! -
I Am Legend (2007)
Nem rossz film ez. A hangulat csillagos ötös. Az alternatív ending pedig még vállalható is (még ha kicsit már túl rózsaszínű is, de legalább nem Dr. Mengele az önfeláldozó hős sztájli, mint a sima).
Kategóriában közel 10-es azért. -
Nacsak azér!
-
nem -
nem,nem...ha bejött nézd meg a October sky-t is, vagy a
A Bal lábam c. filmet.
Christy Brownt még saját szülei is gyógyíthatatlannak, mozgássérültnek és gyengeelméjűnek tartják. Egy szép napon azonban a családnak rá kell döbbennie, hogy Christy nemcsak ért, érez, de gondolkodik és iszonyú elszántsággal küzd szerettei elismeréséért. Segítségükkel emberfeletti harcot vív azért, hogy teljes értékű embernek tarthassák. A film 1989-ben a Legjobb férfi főszereplő és a Legjobb női mellékszereplő Oscar díját nyerte...
-
Szkafander és pillangót ugye nem csak én láttam? -
hát ez a globalizáció...
hidd el ennél csak vacakabb lesz a közeljövő. és még ezt a helyzetet is visszasírjuk -
na ezt nem kellett volna, pont most mikor épp szarba lökték europát már másodszorra.... -
hát ez a fene nagy demokrácia átka)))) hamburger, sült krumpli, kóla....
azért amúgy ne felejtsük, már kétszer kihúzták európát a Sz@rból))) -
Seten #42038
Az amerikaiak valóságos élete is elég gagyi klisé. :)
-
azért ahogy szinészkednek, meg bénáznak a sztorival, az sajnos tinivigjáték ( mikor kiviszi nekik a pizzát aztán a kulcsát a baseball dzsekis eldobja, a barátnője megsajnálja és a végén belszeret a luzerba, mikor adig a béna bunko is jo volt, na ez mi ha nem a leggagyibb klisé)... ja mikor a nemzeti gárda egységét lemészárolják, az aztán b kategoriás volt, a végén meg a parancsnok kiszáll a biztonságos striker-ből hogy körülnézzen mikor benn vannak a monitorok amiken láthatná a kinti eseményeket :D
hogy mit vártam? felnőtt embereket akiket karakteres szinészek alakitanak... itt nem volt egy ripley, egy bishop, egy emlékezetes karakter.... -
Taken
Tenyleg jo film volt, lassan indult be, de aztan porgos tudott maradni a sablon tortenet ellenere is.
Liam Neeson jol teljesitett, Maggie Grace meg mar amugyis regota farokra valo.
-
Fearless (Huo Yuan Jia 2006)
Korrekt, valós sztorit feldolgozó Jet Li film. Hihetetlenül durva harcokkal (ledöbbentő az biztos) és a szokásos ferdeszemű véggel. Tanulságos leckét kap a mester, hogy elindulhasson az úton a végkifejlet felé. Leginkább a történelmi akció dráma kategóriába sorolható talán.
Kategóriában hibátlan 10-es lenne, de egy kicsit itt-ott azért már vontatott. -
Nekem pl jobban tetszett mint a Continuum, de amugy teljesen mindegy... Stargate filmbe, sorozatban eddig nem csalódtam:) csak sose legyen vége... -
Seten #42033
Azért ahogy lemészárolták őket az nem épp a tinivígjáték kategória.
Amúgy egy ilyen kisvárosba kiket vártatok, eszkimó kosárlabdázókat?
-
StarGate: The Ark of Thruth
Nekem annyira nem jött be, mint a Continuum (ezt orájos sztori vonalat mindig is rühelltem, meg az új csapattal sem voltam mindig kibékülve), de egész békebeli darab lett. Szórakoztató és tanulságos. Csak fanoknak term.!