106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Nem tudtam hogy magyar vonatkozása is van ennek a filmnek"
A Korda stúdióban készült a film Etyeken ;) -
Hellboy 2
Nem volt rossz, jobban bejött mint az első rész. Jobban odafigyeltek a látványra, a monsterek jól néztek ki. A sztori nagyon gyenge, a végét összecsapták, de talán nem is ez a lényeg. Egyszeri nézésre mindenképpen alkalmas. Nem tudtam hogy magyar vonatkozása is van ennek a filmnek (pl Kamarás Iván és Oroszlán Szonja fél másodpercig feltűnik :) 6,5/10.
Tropic Thunder
Jobbra számítottam a trailer alapján. De azért így is elég jó volt. Robert Downey Jr. pedig egy állat. Eredeti nyelven néztem, magyar felirattal. Nem tudom, hogy a magyar felirat honnan származik, és hogy pl a szinkronban ugyanígy fordították e Robert Downey Jr félig kamu "parasztangolját", de tetszett :) Tom Cruise is hozta a formáját. Jack Black tényleg észheztérhetne már. Miért nem megy vissza a School of Rock -os vagy a Tenacious D -s vonalhoz... ott még egész jó volt. Jobban áll neki a "zenebohóc" szerep. Maga a film egyszer megnézhető. 6,5/10. -
pedig asszem volt egy pár éve, amikor androidra cseréltek egy házaspárt, és a filmet a férj szemszögéből láttuk.
a végén mindenki felrobbant bár már halványan emlékszem, de akkor nagyon tetszett
talán az Impostor? -
Total Recall novellávan jobb, szerintem :) Persze a film is tetszett, de idáig nem született még normális Dick adaptáció csak a Blade Runner, bár azon is csavartak :D -
Lipi1980 #42228 De egy-két Stephen King adaptáció a mai napig rámhozza a frászt (Pl.: Kedvencek temetője, Ragyogás, stb.) -
Lipi1980 #42227 Teljes mértékben egyetértek!
Én nagyon imádom a horror és thriller filmeket és ma már meg sem kottyan végignézni egy ütős kis Fűrész filmet, vagy pl. a Tükrök is tetszett...
Hozzá lehet szokni! -
Egy idő után immunissá válik az ember, ha eleget látott ezekből :D -
fiatalon, mikor szenzáció számba ment egy-egy horror a mozikban, a Kedvencek Temetője után a haverokkal nem mertünk haza menni egyedül.
Ide-oda kísérgettük egymást némi piával, ami még jobban hozzá járult
ahhoz hogy zizegjünk a bokorban motozó sünitől.
amúgy szerintem fontos hogy beleéljüm magunkat, hisz azért kábítjuk magunkat ilyen filmekkel, hogy hatása legyen)))) -
A baj az, hogy sötétben max. elaludni szoktam, rettegni nemigazán... :D -
Eskalofrio (Shiver)
Spanyol thriller a jobbik fajtából. Elhagyatott vidéki ház, unalmas vidéki városka, néha kézi kamera, sötét barlangban kószálás, halál...
Santi betegsége miatt egy békés kisvárosba költözik édesanyjával.
Persze a békés felszín alatt semmi nem az aminek látszik, éjjelente
eltünt birkák véres, szétmarcangolt tetemei tünedeznek fel, és az iskolából magányosan hazasétáló diákokat izzó szemek figyelik az útszéli bozót mélyéből.....
Santi szerepe annyira nem fogott meg, valahogy a mellékszereplők viszik a sztorit előre, lehet szándékosan, hisz mégiscsak inkább egy torz arcú, félszemű juhásznak drukkolok))...meg persze a felbukkanó csinos tini szőkeségnek..anyukának....meg a bozótban settenkedő valaminek.
Elég magával ragadó film, nagy ötlet szerintem az örökké árnyékban lévő falu, megkapó a történések légköre,...és szerencsére nem is annyira ijjesztő hogy lerágjam a körmöm...
Néha megérintett a film, de alternatív véget szívesen látnék....
Már nagyon vártam egy újabb spanyol filmet, amit csemegének szánhatok, kicsit rettegni ismét a sötétben, magányosan...szóval merem ajánlani.
- a netpiacon most akciós, 990huf, meg még egy rakás spanyol film is - -
Eh, Total Recall... istentelenül okosan összerakott film, és brutális mint a barom! Ilyet nem nagyon csinálnak ma... -
Már miért ne történhetne meg? :) -
Orionk #42220 nem tud ebben senki segíteni? -
Ne légy barom 3
Az első részt egyik sem éri utol(mondjuk az inkább gettós vígjáték volt, míg ezek már a romantikus felé kacsingattak), de annyira nem volt rossz, egyszer nézhető.
5/10
Truman show
Nagyon jó film, egyedi ötlet. Tényleg nagyon érdekes esetet dolgoz fel, belegondolni sem könnyű, hogy ez bárkivel megtörténhetne(persze nem történhet meg, de akkor is érdemes belegondolni:D:D)
8,5/10 -
Kung-fu panda: Sokkal tobbet vartam tole.. mar megint bedoltem :( csak fos klisehegyek, Lucy Liu csak sziszegett, Jackie Chan volt a majom hangja. LOL meg se szolalt.
Wall-E: aranyos, kreativ, romantikus mese. (Es sci-fi es animacios.) A vege lehet h ossze lett csapva tortenetileg, effektileg nameg kreativitas se volt mar sok; de osszesegeben 100x jobb volt mint a vetelytars animacok. -
1 snitt az egesz?? -
Növényinek jobb volt a marketingja :D -
Az nem Julius Caesar volt?
-
A bluray kiadásról+képek -
Érdekes, hogy mindig Növényit emlegetik, miközben Koncz Gábor sokkal ismertebb. -
-
Jah. Amúgy 313.7/10. -
Az az a film amelyik a marson játszodik ? Na az tényleg nagyon jó film kösz hogy szóltál utána is nézek a neten hol lehet leszedni !
Abból annyi rémlik hogy volt egy faszi akinek a hasából egy szörny jött elő aminek a neve Quato volt ha jól tudom ! -
Total recall! 194.5/10 -
Nemá van még oylan Schwarzi film ami még alapmű nálad ? 
Habár ha már Schwarzinál vagyunk akár nálam az alpművekhez tartozik még a Terminator 2 is ! Meg még van egy pár de hosszu lenne a lista !
-
Kommandó másik alap. 15/10.
Gyerekkoromban 1000x másolt, vibrálós, félig feketefehér, alvós alámondásos svéd feliratos verziókban néztük meredt szemmel (egész család, barátok ismerősök), mert olyat biza nem láttunk (igaz azóta sem).
Nemis, 25/10!!! -
Egyszer adta le az Rtlklub régebben de olyan fos volt hogy csak na szinte mindent kivágtak belöle ! Nem is tudom miért rakták akkor este 10 órai időpontba ! -
De nem ám olyan hangja vana csávónak mintha be lenne rekedve vagy meg lenne fázva !
Amugy ma néztem meg Schwarzi másik filmjét a Kommandót az se gyenge elég jó akció film főleg vágatlanul ! -
De tényleg. Ahányszor látom, nem bírom nem végignézni. Isteni. Profi, béndzsázós, de elcseszettül hangulatos. Főleg, hogy az ellenfele sem piskóta... :D -
Na nem saját magamnak akartam irni de mindegy !
-
Ha jól tudom ő volt az a csávó a kocsmában akinek műanyaglába volt és ott tartotta a kokaint ! -
Igy van az adott korban 10/10 simán ! -
sokat nem szerepelt benne:D -
Red Heat az 10/10 adott kategóriában és korban.
-
Ma ujabb 2 régi filmet néztem meg !
Vörös zsaru 10/8 Amikor régebben láttam fel sem tünt hogy Növényi Norbert is benne volt !
Magányos Farkas 10/8 Chuck Norris egy nagyon régi filmje !
De jó volt ez is ! -
Még csak feléig tudtam megnézni a Postal-t, de ez fenomenális. Persze sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, de így is kemény "társadalomkritika" boll módra! :D Legjobbak a zsaruk!!! -
"Blasta nem ertem miert huzta le ennyire..."
Mert SZERINTEM egy cukormázzal leöntött nagyrakás szar volt.
Mellesleg nem csak én húztam le, hanem a világ mozilátogatóinak nagytöbbsége is, lásd a nézetségi mutatókat, és a többi pontozást.
Szóval a kérdés úgy korrekt: nem értem, Csocso mire ad 9 pontot???
(természetesen költői kérdés ;)) -
szerintem azért mint többen is írták, olyan a film mint a kidurrant lufi: nincs mögötte semmi -
Speed Racer
jaaaaaaj.. nem is tudom hol kezdjem.
Talan ott, hogy mennyire nem erdekelt a film mert a bemutatoja alapjan mar reg eltemettem.
Sztan vegulis csak hozzam kerult... feltekertem a hifit ugy hogy mar senki nem elvezte rajtam kivult :D:D:D es elveztem a filmet az elejetol a vegeig.
Manapsag ujat mar nehez felmutatni, engem a klisek annyira nem zavartak, a jegre folyatott olaj mar annal inkabb szanalom volt :D
A kerek szurkalo eszkoz meg a pajzs parbaja is gagyesz volt, es a vege is el lett tulozva a tolcser alaku helytol szamitva. De mindettol fuggetlenul nagyon tetszett!!!! 9/10!
igen, kilenc!!! szvsz sokkal jobb volt barmilyen autos mesenel es sok normalis uldozos, versenyzos filmnel is.
Blasta nem ertem miert huzta le ennyire... a 14 eves ocsem felallt a film utan 1 oraval es inkabb elment gepezni.. szvsz egy 6 eves se dijazna jobban a filmet.... -
egyetertek.. en tegnap neztem meg a Taken -t es en is 8/10 et adnek ra.
egyszer nagyon jo film volt.. nemhiszem hogy ujra meglesnem de a bourne trilogia mar erik egy ujra nezesre...