1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Hellboy 2

Nem volt rossz, jobban bejött mint az első rész. Jobban odafigyeltek a látványra, a monsterek jól néztek ki. A sztori nagyon gyenge, a végét összecsapták, de talán nem is ez a lényeg. Egyszeri nézésre mindenképpen alkalmas. Nem tudtam hogy magyar vonatkozása is van ennek a filmnek (pl Kamarás Iván és Oroszlán Szonja fél másodpercig feltűnik :) 6,5/10.

Tropic Thunder

Jobbra számítottam a trailer alapján. De azért így is elég jó volt. Robert Downey Jr. pedig egy állat. Eredeti nyelven néztem, magyar felirattal. Nem tudom, hogy a magyar felirat honnan származik, és hogy pl a szinkronban ugyanígy fordították e Robert Downey Jr félig kamu "parasztangolját", de tetszett :) Tom Cruise is hozta a formáját. Jack Black tényleg észheztérhetne már. Miért nem megy vissza a School of Rock -os vagy a Tenacious D -s vonalhoz... ott még egész jó volt. Jobban áll neki a "zenebohóc" szerep. Maga a film egyszer megnézhető. 6,5/10.