1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Speed Racer

jaaaaaaj.. nem is tudom hol kezdjem.

Talan ott, hogy mennyire nem erdekelt a film mert a bemutatoja alapjan mar reg eltemettem.

Sztan vegulis csak hozzam kerult... feltekertem a hifit ugy hogy mar senki nem elvezte rajtam kivult :D:D:D es elveztem a filmet az elejetol a vegeig.

Manapsag ujat mar nehez felmutatni, engem a klisek annyira nem zavartak, a jegre folyatott olaj mar annal inkabb szanalom volt :D
    A kerek szurkalo eszkoz meg a pajzs parbaja is gagyesz volt, es a vege is el lett tulozva a tolcser alaku helytol szamitva. De mindettol fuggetlenul nagyon tetszett!!!! 9/10!

igen, kilenc!!! szvsz sokkal jobb volt barmilyen autos mesenel es sok normalis uldozos, versenyzos filmnel is.

Blasta nem ertem miert huzta le ennyire... a 14 eves ocsem felallt a film utan 1 oraval es inkabb elment gepezni.. szvsz egy 6 eves se dijazna jobban a filmet....