106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Már csak a charger/challanger miatt is minimum 7/10 :DD -
TomDantes #42311 Óh..baszki... -
a halálbiztosnál szánalmasabb, semmitmondóbb, bugyutább sz@rrakást én még nem láttam ebben az életben, pedig nem vagyok egy mai gyerek... -
Jajj, és kihagytam azt amit pont az előbb néztem meg:)
Grind House - Halálbiztos
Nekem bejött, volt pár utalás más Tarantino filmekre is, ami nagyot dobott még a filmen. És a legvége nagyon brutális volt:D
8,5/10 -
Kegyenc Fegyenc
Az alapötlet nagyon tetszik, és voltak benne jó poénok is.
7/10
Taken
Jó kis akció, az ember már alig várja az elején, hogy beinduljon az akció, és amikor beindul, akkor a film végéig azt kapjuk. Jó szórakozás volt!
9/10 -
xxxpaulxxx #42307 Texasi láncfűrészes mészárlás (oridzsinál verzsön 1974ből:D)
Hát... kár, hogy én a 2003-as feldolgozás után láttam és elkezdtem hasonlítani vele... ezért se tetszett annyira, mint az. De nagyon is jó volt, csak nem volt annyira izgalmas, mint a 2003as... A végén mondjuk izgultam, de "happy" end lett végül:D
Aztán a film után mégis modtam, hogy ennyi... erre vártam ennyit... és végre leültem megnézni... de elgondolkodtam, hogy te... ez 74es... és akkoriban tuti qrvajó volt így most ezt gondolom én isXD
Low budget horrorkategben nagyon ott van az a lényeg így kap egy 7/10et:)
Jah és a Hewit család nagyon beteg:D -
xxxpaulxxx #42306 Azám:) -
Fejjel lefelé írtad a 9-est. :) -
TomDantes #42304 A Francis Ford Coppola félre Drakula? Az jó volt -
xxxpaulxxx #42303 Bram Storker's Dracula
Hát nem erre számítottam de ezt egyáltalán nem negatívan értem:)
Picit túl elvont a film számomra, de ezzel sincs baj
ennyire beteg Dracula-t se láttam már, nagyon durván elmebeteg a faszi:D
Viszont egy valamit nem értek, a csajszi az az előző életében a Dracula felesége, Elizabeth volt? Vagy mi? Gondolom igen:)
nah lényeg 7/10... jó film:) -
24 összes évada 10/10
legjobb sorozat. -
kát hogy magon nincs fennt:S
amugy csinálhatnának már egy hosszab zombis sorozatot, én vevő lennék rá, meg még biztos mások sokan:D -
Hancock egész jó volt 10/7 -
igen, nagyon jó, és a sorozatjunkien is jókat írnak..5részes csak -
Into The Wild
Gyönyörű képek, nagyszerű zene, bár a cselekmény kicsit lassú és a srác nem példakép, hanem pszichológiai eset.
6/10
-
az vmi sorozat lenne? -
ja legjobb zombis filmek akkor nálam 28 nappal/héttel később, bár Romero filmjei is nézősek -
Jaja, igazad van, a REC és a 28 filmek is benne vannak a topba nálam is :) -
akkor a dead set-et ne hagyd ki, tetszeni fog. -
Kösz!
Voltak benne jelenetek, ahol felkacagtam és nem tudtam komolyan venni a filmet, mint ahogy a többi zombis film 90% -át, de ezt legalább nem akarták überkomolyra venni mint pl a Holtak földje.
Ami zombis filmek tetszettek az ez, Haláli hullák hajnala, REC, 28 nappal később. A két első azért, mert nem vették magukat komolyan, a Rec az parázós volt, tetszett benne a csaj :) és az ilyen "kézikamerás" filmek is tetszenek mint az Ideglelés vagy a Cloverfield. A 28 nappal később meg azért tetszett, mert pont így képzelnék el egy zombi apokalipszist. -
Ez a Dawn of the dead 2004-es változat. Ja és nemtom mér írtad oda azt a "vicces" szócskát, mivel rohadtul nem az....
Nálam a legjobb zombifilm kategóriában van -
Holtak Hajnala (Dawn of the dead) -
Get Smart
Rakás fos. Erőltetett, gagyi poénok, csak egy kétszer sikerült elmosolyodnom. Komolyan mondom, már szinte majdnem egy "movie" filmet néztem, csak valami történettel a háttérben.
Amikor elővette a fúvócsövet, akkor mondom magamba: " ha most felszippantja a nyilat kinyomom a filmet a picsába" - hát nem nyomtam ki, de majdnem....
Az meg a másik, hogy a sínek nem szabták széjjel a seggét, de akkor az utsó képsorról ne is beszéljünk.....
2/10 -
Nem tudnék más színészt elképzelni Jack Bauerként, mint Kiefer.
"I need answers! NOW!" -
Keresek egy zombis filmet, amiben a túlélők egy plázába menekültek és ott kosárlabdáznak meg ilyenek. Ugyan abba az utcában van egy pali egy háztetőn és azzal a néger rendőr sakkozott, céllövöldézett meg ilyenek. Az egyik túlélő szült egy zombi babát is. A vége pedig az, hogy: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki megtudná adni ennek a vicces, cinukus, beteg filmnek a címet, annak megköszönöm.összedobnak egy furgont ami megvan erősítve és láncfűrészek állnak ki minden oldalából és azzal mennek el a kikötőbe, onnan pedig hajóval egy szigetre. Nincs happy end, mert ott is zombik vannak.
Előre is köszi a segítséget! -
Kár, nem tudod miről maradsz le... Én is ugyanígy voltam anno, megnéztem pár részt, aztán valahogy abbamaradt. Aztán kb egy hónapja leültem újból elé, tudni akartam mi ebben a nagyon jó, miért nézik annyian, miért jön már a 7. évad. Annyira megtetszett, hogy kb 2 hét alatt megnéztem mind a 6 évadot (eredeti hanggal kell nézni, KF hangja egyszerűen qrva jó, ahogy üvölt a kihallgatásokon pl :D).
Lehet elqrvult Luc Besson, de a Leon a profi, és az Ötödik elem ott lesz mindigis a top filmek között... :) -
Lehet benne valami, mert a 24 első évadát kb. az 5. résznél feladtam, és azt mondtam, ha rendes filmbe összevágják, akkor megnézem, de így nem érdekel. :)
-
sorrow #42285 az lehet a titka, hogy olyan mint egy instant "24", mégsem kell végigülni 24 órát és mégis kapsz egy jól összerakott akciófilmet. -
sorrow #42284 indeed -
Erdekes minden ismerosom rola beszel. Szerintem igenis egy emlekezetes film lesz, csak kerulne mar mozikba.
Good luck... -
Angker Batu
Hát indonéziai horrort nem sokat láttam (talán egyet sem).
Anger Batu-ban egy természeti katasztrófa során eltünnek az emberek, és a rémült arckifejezések, sikolyok sokat sejtetnek...
Néhány túlélő, egy taxisofőr, favágócsapat vezetője, dokumentumfilmes vág át a kietlenné, lakatlanná vált tájon...és bizony néhány szörnyűség leselkedik rájuk még...
Kicsit a mostanában divatos ökohorror műfajba tartozik.
A hátborzongató zenei aláfestés néhol egyszerű klisékkel, nem sok vérrel, jó szórakozás, bő másfél órában. -
És Az ötödik (szer)elem? -
La habitacion del nino (The baby's room)
Hu!
Végre egy film ami ismét rám hozta a frászt))
Valamikor az 50-es években egy elhagyatott ház körül játszanak
a gyerekek bújocskát. Az egyikük a házban bújik el. Miközben a házban mászkál talál egy sötétlő víztócsát. Amint letérdel hogy jobban megnézze....
Sok évvel később egy fiatal házaspár költözik a házba a kisbabájukkal.
Nem sokára megmagyarázhatatlan, és ijesztő dolgok történnek a kisbaba szobájában....
szóval a film kihozza a gyermekkori rémeket, egyedül egy sötét szobában, valami mocorog az ágy alatt, nyikorogva kinyíló szekrényajtó...satöbbi.
Valami sötét, hátborzongató dolog él, és lélegzik a házban.....
A jó horrorban láthatatlan és megfoghatatlan a természetfölötti.
És ezeket jobban is kedvelem mint a beleket kirángató lassú mozgású zombikat..
Nagyon jó film! Kisgyerekeknek ajánlott)))) -
Will Smith mint kőkemény bosszúálló...
ezt a filmet elvből nem fogom megnézni, mint ahogy a Pulse-t se tettem... -
sorrow #42278 azért csinált még maradandót, lásd: Leon a profi,
A Taken pedig tényleg nem váltja meg a világot, de legalább nagyon szórakoztató. -
SPOILER
A kikotozos verekedes nem kellett volna szerintem, a vegen az autos uldozes nekem nagyon bejott, ami leginkabb az operatori munkanak volt koszonheto. -
Taken - Sablonos, de izgalmas akciofilm. SPOILER SPOILER SPOILER
Luc Besson fixaideaja a francia utcakon valo nyilvanos oldokles, kovetkezmenyek nelkul.. mondjuk ebben a filmben cseppet realisabb mint amit Tcheky Kario muvelt rendorfonokkent..
Tipikus, a "gonosz" oldalon mindenki az, meg a sofor is, akinek a fohos, a nezok legnagyobb oromere szetzuzza a fejet az ajtoval.
A fohos persze kikotozve is szetver mindenkit, de Neeson jateka megis megmenti a rem1szeru kontrasztos karaktert. A tobbi rem1szeru karaktert viszont nem menti meg semmi. (Na jo, a lanyt megmenti az apja, meg az alakja.. :)
A kiszamithato Bessonos akciofolyam azert tetszik sok embernek mert felporget, sztan katarzis es ennyi. Luc azert 1x csinalt 1 maradandot: a Nagy kekseget..
(meg vmit akrtam irni.. de mit is :) -
igy igaz -
Pont a hét elején diskuráltunk egy kolléganővel, hogy hál' Istennek lefújták a riméket. :-C -
Ez micsoda egy ferde öltet..