106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
1/10 -
Most képzeld el Will Smith-el a filmet. -
az 11/10 -
Hopp, ez még lemaradt:
Cat Girl Kiki (2007)
Aki ismeri a japán "otaku"-jelenséget, annak ez a film plusz élményeket tartogathat, de bárki más is megnézheti... már aki nem fél attól, hogy kifolyik az agya a fülén a debilségektől. :) Hősünk egy zárkózott japán srác, aki egyedül él, de egy nap hazafelé az utcán talál egy kartondobozba kitett kiscicát. Megesik rajta a szíve, hazaviszi, és lássatok csudát!, a cica másnapra egy szépséges macskalánnyá változik. Nem vicc. :) A lánykának van szép nagy füle, csak négykézláb közlekedik és mindenben úgy viselkedik, mint egy macska, pl. nyávog, dorombol, összekarmolássza a bútorokat és ilyesmik. :) A srác a kezdeti döbbenet után elkezdi tanítgatni a macskalányt az emberi viselkedésre, ebből aztán románc is szövődik és kezdődnek a bajok...
Az időnként előforduló szoft-erotikus részek miatt gyerekeknek nem ajánlott, inkább barátnős, vagy sör-chips-haverok együttnézős. Az elején több helyen sírvaröhögős, később átmegy romantikus drámába, de kibírható. :) 7/10
U.i.: A film egy független történetekből álló Akihabara-trilógia középső darabja, a másik kettőt még nem tudtam megszerezni (az első címe Legend of the Doll, a harmadiké Pretty Maid Cafe). Az imdb-n nem találtam meg, de a weben megkereshető.
-
off:
vesz fel videot az iphone :D jópár program érhető el már appstoreból is, nem kell feltétlenül jailbreakelni (feltörni) a szoftvert :)
off off! :) -
Kung Fu Panda
Nagy várakozásokkal tekintettem elé, ehhez képest csalódás volt. Rövidnek is éreztem, és a karakterek sem igazán tetszettek. Az animáció természetesen jó volt, szép volt, de úgy egyébként semmi különös. Nem láttam azt a pluszt, nem éreztem azt az egyedi humorfaktort, ami kiemelte volna a történetet a középszerűségből. 6/10
Clone Wars (a film)
A korábban már olvasott kritikák miatt ezt pont, hogy előítéletekkel vártam és ahhoz képest nem is volt olyan rossz, szóval inkább pozitív csalódás. A "Jabba fia" koncepció persze iszonyat ordas állatság, nem is tudom, kinek juthatott eszébe, de ettől függetlenül a film, mint SW történet, nálam működött. A néha előforduló gyerekes kiszólásoktól is eltekintve azért nem mondanám kifejezetten gyerekfilmnek, még akkor sem, ha "csak" klónok, meg droidok pusztulnak el benne. Mivel SW-ben a prequel-éra nekem jobban tetszik, és a sorozat is bejön, ezért 7/10.
-
Megnéztem.
Elkezdtem felírni a film címeket, amikről jókat irtál. Mától te vagy a hivatalos film ajánlom :)
Aztán most megpróbálok nem túl sokat álmodni..
-
Oldboy
így többszöri végignézés után is hatalmasat üt,főleg a vége felé...
10/10 -
Never back down
verekedes, csajok, hirnev, youtube meg iphone.
ez az 5 dolog jut rola eszembe.
a film egesz jo volt, a szineszek tetszettek, foleg a tom cruise kinezetu foszinesz ( neha hasonlitott ra szvsz)
es a gonosz gazdag-mindenkit megverek-csako is ott volt a szeren. nagyon tetszett a sunyi feje, jol illett a karakterehez.
(youtube... ha jol emlexem meg az amerikai pite elso reszeben volt az egyik legelso eset mikor valami videot ugy uldtek korbe a neten a haveroknak.. azota meg mar mindenhol utanozzak, meg kifigurazzak. nomeg az hogy mindenki iphoneval vette fel a verekedeseket mikozben nem is vesz fel videot az igazi telcsi:D hatalmas)
a baratnos dolog mar tul gagyi.. de meg ezt is sikerult felvallrol venniuk.... hihetetlen!
6/10
-
sandor8206 #42464 3.részt meg se tudom nézni, egyszerűen valamiért nem is érdekel. Ez van! -
Ugyan ezt vallom én is, széttárt kezekkel állok a Bourne trillógia előtt leborulók előtt, fingom nincs hova ez az áhitat, szerintem egy totálisan középszerű filmsorozat, senem rossz, senem különösebben jó, szódával elmegy :D -
hát a szomszédokhoz hasonlítani övön aluli ütés volt)))
azért a díj eső jelent valamit...
valamint kizavartam a gyerekeket a ködbe játszani hogy nyugodtan megnézhessem a filmet, azért ez is jelent valamit))) -
Superhero movie
Aki szereti az erőltetett poénokat, a fingós vicceket stb, annak biztos tetszeni fog.(én pár részen már alig kaptam levegőt a röhögéstől:))
6/10 -
Bourne-rejtely
Bizony, en meg nem lattam, most potolom a trilogiat.
A filmmel kapcsolatban vegyesek az erzeseim, tul sok dicseret hangzott el mellette, ehhez kepest en csak egy sablonfilmet lattam atlagos akcioreszekkel. Persze, jol meg volt csinalva de semmi uj nem volt benne, a karakterek is teljesen laposak voltak, remelem erdemes lesz tovabbnezni. -
Csak77 #42459 "Ha megnézed, egyhamar nem felejted el!"
Hát az biztos, mivel gyakorlatilag olyan mint a szomszédok sorozat volt, csak horrorban! :) Amúgy valóban egy érdekes film volt! -
Let The Right One In
végre egy film a svédektől lilja4-ever óta, amely ugyanazokat az érzéseket idézi....
Tökéletesen hitelesek és élethűek a karakterek, a gonosz a mi szomszédunk is lehetne...
Nagyon kemény, nagyon vámpíri, nagyon sorozatgyilkosi, igazi tragédia, ami meglehetősen átalakítja a gondolkodást arról, kik és hogyan gyártanak hullákat. Ha megnézed, egyhamar nem felejted el!
-

-
Pusher trilógia
a keresztapa óta talán nem láttam igazán jó maffiozós filmet aminek folytatása is van.
pushert szigorúan érzelem mentesnek, teljesen a rideg, kegyetlen valóságos hétköznapi bűnözőnek tudhattam magam a filmek alatt.
néhol kicsit betegesnek is éreztem, de aki volt koleszos, katona, vagy bunkófalvi albérlő társa néha bekattan, az tudja mire gondolok.
mindenesetre jó kis film a skandináv-európai bűnözőkről. -
Narnia krónikái: Caspian herceg
Nekem még mindig nem szimpatikusak a főszereplők. Nem igazán jött be az egész, ami tetszett, hogy fantasy, és kb ennyi.
6/10 -
Csak77 #42454 Max Payne
Szerintem nem volt olyan rossz! Ami nagyon tetszett, hogy a játékokban szereplő faszit aki a hangját adta Paynenek is beletették a filmbe!
-
Fasza dolog az internet, mi? -
amanda14xd #42452 cijjjjjjjj
-
The Boy in the Striped Pajamas -
Na jó... tehát egy tipikus dráma a naci korszakból csak most két gyerekről szol. Unalmasnak nem mondható a film de érdekesnek sem. Aztán a végen a többi ember reakciója a moziteremben meglepett... engem nem hatott meg (és ez nem spoiler mert lehet happy end lehet nem).
Semmi különös. -
A zene tényleg baromi jó:) Meg a film is^^
Kung Fu Panda
Valahogy nem jött át, nem igazán szórakoztam alatta. Talán egyszer elröhögtem magam.
5/10 -
Max Payne
Filmbuzis kritikável teljesen egyetértek, sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből...
5/10 -
Equilibrium
Egy érzelmek nélküli világ, Lelkészek akik maguk a megtestesült kegyetlenség, hacr az érző emberekkel, hmmm... 10/7
The Truman Show
Jim Carrey legjobb filmje szerintem, nagyon tetszett, 10/10
Narnia Kronikai Caspian herceg
mivel fantasy már gond nem lehet, nagyon jó, az első résztől is jobb, szeressük a narniátXD
10/9 -
Nem semmi, egy parat tudtam belole, a Jezusos poen meg ott volt. :) -
100 spoiler 5 perc alatt
tudom, hülyén hangzik, de nézzétek meg, mert jó. de vigyázzatok, mert spoileres
-
Bocs a 2 gépelési hibáért. :( -
Egy kis kihagyás után újból értékelek egy filmet, szokás szerint nagyon röviden. :)
Requiem for a Dream (Rekviem egy álomért) (2000):
Jó a filmzen!
Az első fele a filmnek dögunalom és igazán jó csak az utolsó 10 perc, de azért érdekes volt végignézni, hogy a 4 figura, hogyan jut a társadalom perifériájára.Az egyik hogyan veszíti el a kezét, a másik hogyan válik kurvává, a harmadik hogy lesz dilis, a negydik meg sittes.
6/10 -
Rise of the Footsoldier - Érdekes film volt, nekem tetszett. Bár a magyar címe Futballmaffia, szóval nempont ilyenre számítottam. 8/10. (első 15 perc az 10/10...aztán csak sado
)
-
Kuntilanak
2006 legjobb horrorjának emlegetik, de nekem az etalon a suttogó folyosók, és szerintem izgalomban nem üti meg azt a szintet.
De magán hordozza az ázsiai filmek sajátosságait, ezért egy estés filmnek kiváló.
Empire of the sun
Pótoltam ezt a háborús filmet. Hát nem üldögélnék semmilyen japán fogolytáborban....
Majdnem annyira hatott rám mint schindler listája, és a sorstalanságot meg simán übereli.....
-
Jah, ráadásul nem is Del Toro film. Csak progyuszerkedik:) -
Az Árvaház nekem annyira nem jött be, pedig nagyon szeretem Del Toro filmjeit. Ez tipikusan olyan, hogy megnézed, utána azt mondod nem rossz, de pár nap múlva már el is felejted. (Bár tavaly óta már főleg elfelejtettem, hogy mi volt benne, szal meg kellett néznem a trailert, hogy jobben képben legyek:D )
A film néhány eleme miatt önkéntelenül a Más Világhoz viszonyítottam, viszont azt még most is nagyságrendekkel jobb filmnek tartom. -
Wanted
Most megnéztem rendesen(régebben már láttam csak mozis felvételben, és úgy nem az igazi), valahogy így másodjára már nem fogott meg annyira, de azért egy esti akciófilm nézésnek simán jó. Ami nem tetszett, hogy Angelina Jolie úgy nézett ki, mint egy anorexiás, már szinte iylesztő volt.
6,5/10 -
Lipi1980 #42438 Az Árvaházra már én is nagyon kíváncsi vagyok!
A jövő kezdete pedig tökéletes! Szerintem így kerek az egész, mert mi lett volna akkor, ha nem ez történik a végén, ami történt... Ezt így kellett befejezni!
Most is tiszta libabőr leszek, ha belegondolok abba a filmbe!
Este meg is nézem... Hű vazze... Kölcsönadtam
-
Zoleeka007 #42437 Ja igen sry -
Del Toro csak producer volt a filmnél -
Zoleeka007 #42435 Igen az El Orfanto -
az Árvaház az az El Orfanato akar lenni? mert akkor tényleg nájsz múví