1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Kung Fu Panda
    Nagy várakozásokkal tekintettem elé, ehhez képest csalódás volt. Rövidnek is éreztem, és a karakterek sem igazán tetszettek. Az animáció természetesen jó volt, szép volt, de úgy egyébként semmi különös. Nem láttam azt a pluszt, nem éreztem azt az egyedi humorfaktort, ami kiemelte volna a történetet a középszerűségből. 6/10

Clone Wars (a film)
    A korábban már olvasott kritikák miatt ezt pont, hogy előítéletekkel vártam és ahhoz képest nem is volt olyan rossz, szóval inkább pozitív csalódás. A "Jabba fia" koncepció persze iszonyat ordas állatság, nem is tudom, kinek juthatott eszébe, de ettől függetlenül a film, mint SW történet, nálam működött. A néha előforduló gyerekes kiszólásoktól is eltekintve azért nem mondanám kifejezetten gyerekfilmnek, még akkor sem, ha "csak" klónok, meg droidok pusztulnak el benne. Mivel SW-ben a prequel-éra nekem jobban tetszik, és a sorozat is bejön, ezért 7/10.