106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez nagyon érdekel, trailer alapján nagyon bejövős :) -
Na majd meglátjuk... -
Az a baj, hogy marhára félek beülni rá.
Tudom, hogy otthon közel sem jönne át a film -vélhetően egyetlen- pozitívuma, a látvány és a hang, viszont CSAK ezért nem fizetek ki ezerkettőt. Pláne, hogy benne van a dologban, hogy a film CGI mentes része valszeg dögunalom-kliséhegy-kellemetlenül primitív lesz. -
Ott is nagy buki volt a bacilus-halál, itt meg a gigantikus gyilokrobot lesz az. Persze az '50-'60-as években ezek működtek, sőt az eredeti Earth Stood Still egész jó helyen van az imdb-n. :)
De ne legyen igazam. -
Az óriásrobotot kifelejtetted. -
Nagyon várom én is, csak remélem az összes poént nem lőtték le a trélerben -
EZ LOÁL :DDDDDDDDD -
Sztem semmi jóra.
Kizárólag a tréler alapján mondom
Kapsz egy Neo 2.0-át és CGI gyönyört, bugyuta NEO-s dialógusokkal. -
Hogy Keanu Reeves legnagyobb szavait idézzem: " Why ? " XD -
Klatu barada nikto!
Azt tippelném, hogy ugyanolyan bukás lesz, mint a Világok harca.
-
Na ma megyunk megnezni a Amikor megalt a fold c. filmet... nem tudom mire szamitsak. -
Ennek tényleg ez a címe, hogy Jean Claude Van Damme(JVCD) ? Mi ez vmi életrajzi film ? XD Most nézem, imdb-n elég jól áll, még a végén visszatér a mozifilmekbe és lemegy párszor spárgába,jaj a rosszfiúknak.Meg kell néznem XD -
sandor8206 #43025 hát ja sztem is olyan 7,vagy 7,5/10, régiektől nem jobb, de azért jól szórakoztam, az eleje meg sztem az egyik legjobb a indi filmek között. hütő nem kellett volna... a végét meg már megszoktam:-D -
sandor8206 #43024 én is kíváncsi vagyok rá, hamarosan megsasolom :-D -
JCVD
- Nem vagyok egy Van Damme rajongó, de ez nem is egy Van Damme film. Ez minden, csak nem az, amire az emberek ezt a jelzőt aggatni szokták.
Ez "A Van Damme" film. Vagyis annak ellenére, hogy történet fikció, maga Van Damme teljes mértékben önmaga és messzemenően kitárulkozik a nézők előtt.
A történet maga nem nagy szám, de nem is az a lényege. Tény hogy végig odaszegez, és felettéb érdekes.
A kamerakezelés brilliáns.
9/10 - nem többször nézős (ezért nem 10), de kategóriájában a legjobb, ami most per pillanat ez az egy film. -
nem rossz film, bár az atomrobbanást hűtőben túlélős rész helyett kitalálhattak volna vmi hitelesebbet is :D meg a végén a majmos, indán ugrálós rész se jött át nekem :D XDD
7/10 -
épp most néztem én is... de annyira nem fogott meg... a végén a dzsungel hajsza.. háát, az a gép két sávos utat vágot mindenhová, még azután is hogy lerobbant :) -
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága
jó volt, hozta az elődjei hangulatát, bár azért régi részektől elmarad, de ez se volt rossz 7,5/10 -
alapmű -
The Thing
hatalmas 9/10. -
annyira nem vészes, pár semmit mondó villanás....viszont jaó lesz :) -
sandor8206 #43016 "...új bizonyítékok amik teljesen más irányba mutatnak. Egy pár éve meghalt csávó fia talált olyan képeket meg leveleket, amik szerint talán az apja volt a gyilkos..." én is hallottam erről+láttam is dokumentum filmet az esetről.
Csak arra céloztam, hogy dramaturgiailag+mint filmnél nem szerencsés, ha nem "derül" ki a gyilkos, főleg ha az 3 órás játékidővel párosul!
"Igen utal rá, hogy valószínűleg ki volt a gyilkos....nem derül ki konkrétan ki volt a zodiákus" de a lényeg ez, kösz szépen, majd megnézem filmet. Úgymond "értelmet" kap a film ha legalább sejtetik:-D -
badsco #43015 Igen utal rá, hogy valószínűleg ki volt a gyilkos. Mivel a film a Jake Gylenhall által alakított karakter könyvéből készült, így a film is azt nevezi meg gyilkosként, akire annó a csávó leginkább gyanakodott. Egyébként a film bemutatása után nem sokkal kerültek elő új bizonyítékok amik teljesen más irányba mutatnak. Egy pár éve meghalt csávó fia talált olyan képeket meg leveleket, amik szerint talán az apja volt a gyilkos. Egyébként őt is kihallgatták annó asszem, csak nem volt bizonyíték.
Egyébként attól, hogy nem derül ki konkrétan ki volt a zodiákus, szerintem egy nagyszerű film, jó alakításokkal, izgalmas jelenetekkel és dokumentumszerű (tehát meglepően részletes) nyomozással.
"This is the Zodiac speaking".
-
mar vartam hogy megjelenik a foldbol egy kukac, sztan rajottem, hogy nem tremors negyet irtal.. amugy eleg jol nez ki de nem neztem vegig. nem szeretem mikor lelovik a poenokat a bemutatokban -
Termosz 4 tréler!!! -
mert a mai tinik nem ulnek le 20 eves filmet nezni.
szvsz a legtobb fiatal nem is latta a faszabb regi filmeket.
nekik a saw sorozat a kiraly meg a transporter.... -
sandor8206 #43011 "megmutatja ki szerinte" akkor mégis megmutatja ki a film szerint?, így van legalább értelme, akkor mégis megnézem:-D -
megmutatja ki szerinte... tényleg hosszu a film, de nem bántam meg h megnéztem...mégha csak dokumentum film is volt :) -
sandor8206 #43009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy lehet, neked van igazad jó pár éve láttam már, lehet nem emlékszek jól. De abban egyetértünk, hogy tényleg jó film :-)nem egy motoros volt, csak balesetet szenvedett, azért nem ért oda a "találkozóra" -
Az ígéret megszállottjában SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy tényleg jó film.elvileg tudjuk a film végén ki lehetett a gyilkos, csak éppen bent égett a kocsiban... :S -
sandor8206 #43007 hát ha dokumentum filmet akarok nézni egy gyilkosságról, akkor inkább nézem a kábelt, így tényleg nem látom értelmét a filmnek, bocs ha valakit ez bánt sorry :-D -
Te sem vagy normális...
Mondjuk ezzel nem sok újat mondtam.Amúgy jobb is ha kihagyod neked úgysem tetszene...:D -
sandor8206 #43005 persze, de attól még a film megmutathatta volna, hogy ki "szerinte", így nem értem mi volt a koncepció:-D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!krimi gyilkos nélkül
jó példa erre J. Nicholsonos S. Penn rendezésében Az ígéret megszállottja (sztem jó film az öreg itt is zseniális+a környezet)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott se derül ki ki a gyilkos+nicholson se fogja el, de legalább megtudjuk mi történik vele, van értelme a filmnek ebből a szempontból, persze másról is szól, de legalább a nyomozós rész is le van zárva -
sandor8206 #43004 kösz, akkor inkább kihagyom:-D ilyen nyomorékra megcsinálni egy "sorozatgyilkosos"filmet és 3 órába, nem csodálom, hogy bukott:-) hát Fincher mestertől nem ezt vártam, főleg egy Hetedik után, ami azért etalon az ilyen témájú filmek közt. Sajna így nem látom értelmét, hisz a lényeg hiányzik:-D -
hát ha valóságban nem fogták el akkor elég egyértelmű:)
ettől amugy még sztem nagyon jó film. -
mármint igen, igaz amit hallottál :) -
igen :) -
sandor8206 #43000 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak akkor meg nem sok értelmét látom a 3 órának+ a filmnek ha nem. Tehát csak annyi kell IGEN vagy NEM :-)attól miért ne lehetne elárulni, attól még nem tudom meg, hogy ki a gyilkos+azt tudom hogy a valóságban nem fogták el! Csak annyi a kérdésem, kiderül, hogy ki a gyilkos, vagy nem. -
inkább nézd meg, annak mi értelme van ha eláruljuk a végét? -
sandor8206 #42998 Aki látta már a Zodiákust D. Finchertől, lenne egy kérdésem, mert 1-2 dolgot hallottam róla. Szóval
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak annyi, hogy azt hallottam hogy nem derül ki belőle, hogy ki a sorozatgyilkos, ok hogy nem fogják el, de ki se derül? És nem az érdekel hogy ki az, csak igaz-e amit hallottam
mert más különben nem szenvedek végig 3 órát, a semmiért :-D választ előre is kösz