106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Miku gyun felonk, na?
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, ez a Mánsztersz end Éliensz real3D-ben jön! Akkó meg kék nézni, mer aztat szeressük mink errefelé.
  • ForzaInter
    nálam egy 8-ast megér.
  • Sephi
    Na végre egy értelmes ember egy értelmes értékeléssel.

Engem ugattak le miatta az "értelmes" kollégáim. Ozt nem is láttak...
  • Blasta
    Jaja, még mindig magasan jobb a többi top sorozatnál :)
  • Sephi
    Valoban a 3-mas volt eddig a legyengebb. De nekem teccik :D
  • Bulykin
    szintén
  • precision
    hát én az első két évadra 10-10et adnék, erre egy 7et
    az s04 remélem jobb lesz
  • Blasta
    Dexter S03
    ----------------------
    6/10

Hát volt már jobb is, ez most olyan kis lagymatag évad lett, a romantikára és az emberi kapcsolatokra figyeltek inkább az izgalom és a vér helyett.
    Tán a 04 jobb lesz.

DEXTA 4EVA!!!
  • sandor8206
    volna
  • Sir Quno Jedi
    volna
  • sandor8206
    nem tudom, sztem meg az egyik legrosszabb filmje:-D lehetett volna sokkal jobb, bár nem is igazán komálom, talán csak a 2 Riddick filmet tőle
  • Sir Quno Jedi
    Babylon A.D. (2008)

Korrekt kis film volt. Semmi extra, nem is túl mély, de szórakoztató és elgondolkoztató. Manapság már ennek is örülni kell. Egész jóak filmjei vannak lassan dízelnek.
  • báttyó02
    Scarface

10/10

ezt látni kell o_o
  • zaki
    30 Days of Night

Szódával elmegy, 6/10
  • magus
    nehidd, hogy nem... pláne egy olyan nemzetben mint az övék. egy szikra is elég
  • Lipi1980
    Igen a hullám, és durván meg is történhet!
    Bár én még csak a könyvet olvastam, de a filmet is meg akarom nézni.
  • Mike at home
    Ez a hullám, ugye? Bebizonytja azt, hgy amire azt mondják, ilyen nem történhet meg újra, de bizony megtörténhet
  • Mike at home
    Zavet

Hát ez a film eszméletlen. Nagyon tetszett.
    Aki szereti Kusturica vidám filmjeit, nézze meg, érdemes

10/10
  • Kandurex
    The Rock

Ez a film még mindig a legjobbak között van.
  • barnie1990
    The Descent

81 centin kurva hangosan 5.1-be olyan fosatos volt, hogy 2 haverommal csak ugy pattogtunk.
    Nem nezek sok horrort, az teny, de ez nagyon megcsapott.
  • Larvin
    Righteous Kill - Megérdemelt Gyilkosság (Robert De Niro, Al Pacino)
    7/10

A két legenda túl öreg már a rendőrösdihez. Már az elején lehetett tudni, hogy ki a gyilkos. Szerintem nem kellett volna ezért a filmért újra összehozni őket. Túl jók ők ketten ehhez a filmhez. A nő nem jó választás volt a szerepre. Nem az a karakter aki szereti a durva szexet, és fűvel-fával. Illetve lehet, hogy az, de az előző szerepei nem ezt a képet alakították ki róla.
    Robert De Niro a kedvenc színészem. Talán túl sokat vártam tőle.
  • Sir Quno Jedi
  • Kmarha
    War Inc.

Minden másodpercét élveztem. Brutálisan jó szatíra amerikáról és a háborúiról.

Na és a két hölgy főszereplő? Elnézegettem volna még őket egy ideig.
  • wesker24
    Szerintem is jó film volt a Death Race ! Engemn a Carmageddon játékra emlékeztettet amikor a kocsikat kellett rombolni persze itt nem voltak járókelök !
  • Sir Quno Jedi
    Nekem bejött. Szórakoztatott, ráadásul sok klasszikusra hajadzik. Minden filmet a maga környeztében és kategóriájában kell nézni, abban meg egész jó volt. Nyilván többet is kihozhattak volna belőle, dehát...
  • Blasta
    Kibírni és szeretni nem ugyan az! :)
  • Sir Quno Jedi
    Death Race 2008

Egész korrekt kis film. Ha kibírtuk a Börtöncsapdát, a Fortress-t, vagy a Mad Max-et, miért ne szeretnénk ezt is! :D Szórakoztató, rossz-jófiús, keménykedős, józenés akciófilm. Ahogy kell. Kicsit gyerekes nyilván (mint maga a verseny is), de 1xrre bőven jó szórakozás, jókat vigyorogtam rajta, mert visszaköszön jó néhány klasszikus. Jó vót!
  • sandor8206
    de gonosz vagy
  • desigo
    Írd le előbb,hogy miket láttál és akkor azokat nem írjuk fölöslegesen
  • sandor8206
    pl? újak , régiek, sci-fi, kaland, akció stb?
  • Sephi
    Kerek szepen par folmet amit erdemes leszedni es megnezni mostanaban!

THX
  • barnie1990
    The Dark Knight HunDub

A szinkron nem lett olyan veszes, mint amilyenre szamitani lehetett, az eredetitol boven elmarad, de meg igy is nezheto. A vege fele mar nem igazan jatszott ra Stohl, ott mar ereztem nemi vagyat, hogy abbahagyjam.
    A film masodjara is jo volt, de:
    Tenyleg senki nem vette eszre a korhazban Joker mogott az allapotkijelzon a Windows XP talcajat?
  • XxTyl3rxX
    Na én is megkukkantottam a JCVD-t! És nekem annyira nem tetszett! Lehet azért mert még mindig a kemény "szétverem aztis akit nem kell" Van Damme-ot látom benne! És talán ha vmi komolyabb rendező csinálja akk még jól is sikerült volna(vagyis jobban)...
    Nem rossz film, bár nekem csak a vége tetszett! Nem igazán tudtam egyesíteni azt h a filmben ténylegesen saját magát játsza és nincs semmi ütés, rúgás, ilyesmi :D

jah és kis érdekesség a stáblistában találtam egy ilyet:
    Budapest Film widow - Valerie Bodson
  • Blacksheep333
    Nem. Ő Ausztrál tájszólással beszélt és azt hitte, hogy úgy gettó négeres. Ez volt benne a poén. :)
  • ForzaInter
    Amerikai szépség

zseniális film 9/10.
  • Atisz #43121
    Ja, tv2-n szokott lenni sok jó film extrém időpontokban, csak a főműsoridőben hanyagolják őket :/
  • Atisz #43120
    Igen angolul nagyon jó. Robert Downey a néger-akcentussal :)
    Magyarul úgy oldották meg hogy cigány-stílusban hadovált :/
  • sz4bolcs
    Pont ilyen filmekre vadászok mostanában. Nem szól semmiről, nincs semmi konkrét mondanivalója, sem értéke, de kis ostobaságokkal jól elszórakoztat.
  • sz4bolcs
    Darwin-díj: Halni tudni kell. xDDD

Engem jól elszórakoztat.