106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Miku gyun felonk, na? -
Hmmm, ez a Mánsztersz end Éliensz real3D-ben jön! Akkó meg kék nézni, mer aztat szeressük mink errefelé. -
nálam egy 8-ast megér. -
Na végre egy értelmes ember egy értelmes értékeléssel.
Engem ugattak le miatta az "értelmes" kollégáim. Ozt nem is láttak... -
Jaja, még mindig magasan jobb a többi top sorozatnál :) -
Valoban a 3-mas volt eddig a legyengebb. De nekem teccik :D -
szintén
-
hát én az első két évadra 10-10et adnék, erre egy 7et
az s04 remélem jobb lesz -
Dexter S03
----------------------
6/10
Hát volt már jobb is, ez most olyan kis lagymatag évad lett, a romantikára és az emberi kapcsolatokra figyeltek inkább az izgalom és a vér helyett.
Tán a 04 jobb lesz.
DEXTA 4EVA!!! -
sandor8206 #43148 volna -
volna -
sandor8206 #43146 nem tudom, sztem meg az egyik legrosszabb filmje:-D lehetett volna sokkal jobb, bár nem is igazán komálom, talán csak a 2 Riddick filmet tőle -
Babylon A.D. (2008)
Korrekt kis film volt. Semmi extra, nem is túl mély, de szórakoztató és elgondolkoztató. Manapság már ennek is örülni kell. Egész jóak filmjei vannak lassan dízelnek. -
Scarface
10/10
ezt látni kell o_o -
30 Days of Night
Szódával elmegy, 6/10 -
nehidd, hogy nem... pláne egy olyan nemzetben mint az övék. egy szikra is elég -
Lipi1980 #43141 Igen a hullám, és durván meg is történhet!
Bár én még csak a könyvet olvastam, de a filmet is meg akarom nézni. -
Ez a hullám, ugye? Bebizonytja azt, hgy amire azt mondják, ilyen nem történhet meg újra, de bizony megtörténhet -
Zavet
Hát ez a film eszméletlen. Nagyon tetszett.
Aki szereti Kusturica vidám filmjeit, nézze meg, érdemes
10/10 -
The Rock
Ez a film még mindig a legjobbak között van. -
The Descent
81 centin kurva hangosan 5.1-be olyan fosatos volt, hogy 2 haverommal csak ugy pattogtunk.
Nem nezek sok horrort, az teny, de ez nagyon megcsapott. -
Larvin #43136 Righteous Kill - Megérdemelt Gyilkosság (Robert De Niro, Al Pacino)
7/10
A két legenda túl öreg már a rendőrösdihez. Már az elején lehetett tudni, hogy ki a gyilkos. Szerintem nem kellett volna ezért a filmért újra összehozni őket. Túl jók ők ketten ehhez a filmhez. A nő nem jó választás volt a szerepre. Nem az a karakter aki szereti a durva szexet, és fűvel-fával. Illetve lehet, hogy az, de az előző szerepei nem ezt a képet alakították ki róla.
Robert De Niro a kedvenc színészem. Talán túl sokat vártam tőle. -
-
War Inc.
Minden másodpercét élveztem. Brutálisan jó szatíra amerikáról és a háborúiról.
Na és a két hölgy főszereplő? Elnézegettem volna még őket egy ideig. -
Szerintem is jó film volt a Death Race ! Engemn a Carmageddon játékra emlékeztettet amikor a kocsikat kellett rombolni persze itt nem voltak járókelök !
-
Nekem bejött. Szórakoztatott, ráadásul sok klasszikusra hajadzik. Minden filmet a maga környeztében és kategóriájában kell nézni, abban meg egész jó volt. Nyilván többet is kihozhattak volna belőle, dehát... -
Kibírni és szeretni nem ugyan az! :) -
Death Race 2008
Egész korrekt kis film. Ha kibírtuk a Börtöncsapdát, a Fortress-t, vagy a Mad Max-et, miért ne szeretnénk ezt is! :D Szórakoztató, rossz-jófiús, keménykedős, józenés akciófilm. Ahogy kell. Kicsit gyerekes nyilván (mint maga a verseny is), de 1xrre bőven jó szórakozás, jókat vigyorogtam rajta, mert visszaköszön jó néhány klasszikus. Jó vót! -
sandor8206 #43129
de gonosz vagy
-
Írd le előbb,hogy miket láttál és akkor azokat nem írjuk fölöslegesen
-
sandor8206 #43127 pl? újak , régiek, sci-fi, kaland, akció stb? -
Kerek szepen par folmet amit erdemes leszedni es megnezni mostanaban!
THX -
The Dark Knight HunDub
A szinkron nem lett olyan veszes, mint amilyenre szamitani lehetett, az eredetitol boven elmarad, de meg igy is nezheto. A vege fele mar nem igazan jatszott ra Stohl, ott mar ereztem nemi vagyat, hogy abbahagyjam.
A film masodjara is jo volt, de:
Tenyleg senki nem vette eszre a korhazban Joker mogott az allapotkijelzon a Windows XP talcajat?
-
Na én is megkukkantottam a JCVD-t! És nekem annyira nem tetszett! Lehet azért mert még mindig a kemény "szétverem aztis akit nem kell" Van Damme-ot látom benne! És talán ha vmi komolyabb rendező csinálja akk még jól is sikerült volna(vagyis jobban)...
Nem rossz film, bár nekem csak a vége tetszett! Nem igazán tudtam egyesíteni azt h a filmben ténylegesen saját magát játsza és nincs semmi ütés, rúgás, ilyesmi :D
jah és kis érdekesség a stáblistában találtam egy ilyet:
Budapest Film widow - Valerie Bodson -
Nem. Ő Ausztrál tájszólással beszélt és azt hitte, hogy úgy gettó négeres. Ez volt benne a poén. :) -
Amerikai szépség
zseniális film 9/10. -
Ja, tv2-n szokott lenni sok jó film extrém időpontokban, csak a főműsoridőben hanyagolják őket :/ -
Igen angolul nagyon jó. Robert Downey a néger-akcentussal :)
Magyarul úgy oldották meg hogy cigány-stílusban hadovált :/ -
Pont ilyen filmekre vadászok mostanában. Nem szól semmiről, nincs semmi konkrét mondanivalója, sem értéke, de kis ostobaságokkal jól elszórakoztat. -
Darwin-díj: Halni tudni kell. xDDD
Engem jól elszórakoztat.