106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Engem legjobban az idegesített hogy az akció és az üldözéses jelenetek fel voltak gyorsítva. -
Boldog Karácsonyt! ;) -
sandor8206 #43235 Transporter 3
A sok negatív kritika után rosszabbra számítottam, nekem jobban tetszik mint a 2., persze az 1.-nek közelébe sincs. Mit mondjak sztori semmi, akciók elmennek, Statham szokásos (egy-két dumát eleresztett ami után lefordultam, nagyon jók :-D azért hiányoznak az ilyen kemény B. Willises, Stallonés, Arnoldos beszólások+kemény fickó eksönfilmek) még el is menne a film, ha nem lenne benne pár hülyeség (mondjuk sokakkal ellentétben sztem ezek még tűrhetőek, a 2. rész bombaleszedését nem tudják überelni :-)) mondjuk ez egy Transporter film, várható volt! Kicsit jobb sztori lett volna, + több jobb eksön, nem lenne rossz film, szóval annyira nem rossz, olyan 4/10 +Semmy Schilt (K1 Világbajnok, a nagy dög holland) leverése plusz még 1 pont :-D
+ a kamera-rángatós akciókat elfelejthetnék már, néha már unom ezt a baromságot, de végül is az se lenne nagy baj, ha nem vegyítenék gyors-vágásokkal, így már shit! (de azért annyira nem vészes mint a QofS)
"..10 másodperced van, hogy
változtass az álláspontodon.
Adok 5-öt, hogy elvedd a kezed..." :-D -
A halál alagútja 0
Kerüljétek el. Még a story elmenne a sima horrorok között, de a megvalósítás rémes. -
Lipi1980 #43233 A Boldogság nyomában c. filmen szabályosan kiakadtam annyira jó volt, annyira megérintett. Csak egyszer láttam.
Azóta még egyszer sem mertem belefogni, mert nem akarok mégegyszer annyira a hatása alá kerülni...
Igazán kijárt volna WillSmithnek egy Oscar ezért a szerepért!
De majd a Seven Pounds-ért hátha! Azt is nagyon várom :):):):) -
Ben X, mindenféleképpen. -
In Bruges -
hm, első megvan az nem rossz:)
másodiknak utánanézek, köszii^^
-
A boldogság nyomában, Az üres város -
Üdv a népnek.
Tudnátok mondani jó drámákat? Lehetőleg nem túl régieket?:)
kösziiii ^^
-
the man from eart
90 perc beszélgetés de többet ért minden cgi effektnél 10/10
-
jó lesz, fasza verdák lesznek benne. -
-
nah, megnéztem...
hát mitmondjak :D
tudtam, hogy egy remake, ahhoz képest jó, a sztori maga jó ötlet, csak a mai világban ez már nem üt olyat mint anno az eredeti, a képi világ nekem rendben volt, összességében a film nem volt olyan jó, mint ahogy vártam de egy olyan 6/10-et adok neki :D
a popcorn meg jó volt
-
-
2008 a moziban: Legjobb és legrosszabb magyar cím -
Valami Amerika 2
nálam 8,5/10
Utóbbi idők legjobb magyar filmje, az 1-nél sokkal jobb lett
érdemes megnézni -
megelőlegezem: "Jó volt a sajtos popcorn." :D -
a valami amerika az nem az én világom :D
erre meg már nyár óta kíváncsi vagyok, majd este jön a véleményem róla -
Majd írj róla ide kritikát. Kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok-e helikopter... -
Egészségetekre. Miért nem inkább Valami amerika 2-t? -
Legjobb
-
ekkora szar az a film? :O
ma készülünk megnézni moziba... -
daredevil21 #43214 http://tankertracker.eu regeljetek ide rengeteg film ingyen és gyorsan csak rátok vár -
Igen, rendben van. -
pl látta valaki a The man from earth-t? -
sajnos ez tényleg így van.
pl az I Robot se teljesített valami jól és sztem baromi hangulatos kis sci-fire sikerült. Túlontúl szájbarágós volt, de ha e fölött el tud siklani az ember, akkor többször nézős darab.
Én a magam részéről szeretem az ilyen sci-fiket is, amikben nincs szinte akció sem. Pl Az elhagyott bolygó, azt is láttam párszor.
na de ez baromira szubjektív részemről, mert imádom ezt a műfajt.
(is) -
A Keanu Reeves-es Kisherceg után nem csodálom. :D -
A scifik szinte mindig buknak rendesen. Buta néptől mit vársz. Ezért is halott a műfaj... -
Traitor 7/10
Kellemes meglepetés, az már nem annyira, hogy eddig elfelejtették az itthoni mozik 'leközölni'.. -
Valami Amerika 2
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne sokat nevetni.
Egész jó kis film lett.
A vágással olykor azért még mindig hadilábon állnak a magyar filmesek. -
Reign Over Me 8/10
Adam Sandler ilyet is tud
nem semmi... -
sandor8206 #43205 hát sajnos (sztem akciót-sci-fit hozni fogja, de a hangulatot nem mint a 90-es évek akciófilmjei), jó lenne ha Sly visszahoznák, bár semmi esély nincs rá! Megnéznék egy Nincs bocsánatot sci-fiként, Sly kergetné a disznókat öregen, de a Városnak újra szüksége lenne rá, eleinte mindenki legyapálná, de végén nyomna egy kemény leszámolást, fölpattanna a mocira, nyomna egy kemény monológot, hogy ne kelljen visszajönnie és the end :-D -
sandor8206 #43204 Dredd bíró király film, kár hogy mostanában nem tudnak ilyen tökös-darkos sci-fit csinálni, ami kevés is van a hangulatot azok sem tudják hozni, mondjuk én Sly és Arnold fan vagyok, így minden film amiben ők szerepelnek már +1 pont :-D
ja és a harci-robot tényleg odabasz, és hogy nem CG vagy stop-motion még egy plusz pont. Na az ilyen filmeknél nem nagyon érdekel semmi, ezeknél a régi vágású akciófilmeknél, sztori tűrhető, szereplők királyak, környezet ok, a zene meg fantasztikus, akció is rendben (semmi kamerarángatás, minden full-totálban) nagyon jó film a Dredd bíró, számomra a Pusztító mellett klasszikus. Nem is értem anno miért bukott akkorát?! -
Üres város
(Reign Over Me)
Adam Sandlertől fura, de egész nézhető film volt számomra... Annyira nem nagy szám, de a kolosszus játékot elfogadnám :DDDD
7/10 -
Meghoztad hozzá a kedvem brada, "kikölcsönzöm" gyorsan és meglesem :) -
és bizony jövőre jön a reboot. gondolom sugárban hányás lesz a eredmény, pedig ezt én is bírom
"I knew you'd say that!" -
JCVD
---------------------
8/10
Hatost adtam volna, de a monológa és a film vége miatt simán 8as, RESTECPA VAN DAMME!!!! -

-