106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blacksheep333
    Engem legjobban az idegesített hogy az akció és az üldözéses jelenetek fel voltak gyorsítva.
  • ForzaInter
    Boldog Karácsonyt! ;)
  • sandor8206
    Transporter 3

A sok negatív kritika után rosszabbra számítottam, nekem jobban tetszik mint a 2., persze az 1.-nek közelébe sincs. Mit mondjak sztori semmi, akciók elmennek, Statham szokásos (egy-két dumát eleresztett ami után lefordultam, nagyon jók :-D azért hiányoznak az ilyen kemény B. Willises, Stallonés, Arnoldos beszólások+kemény fickó eksönfilmek) még el is menne a film, ha nem lenne benne pár hülyeség (mondjuk sokakkal ellentétben sztem ezek még tűrhetőek, a 2. rész bombaleszedését nem tudják überelni :-)) mondjuk ez egy Transporter film, várható volt! Kicsit jobb sztori lett volna, + több jobb eksön, nem lenne rossz film, szóval annyira nem rossz, olyan 4/10 +Semmy Schilt (K1 Világbajnok, a nagy dög holland) leverése plusz még 1 pont :-D

+ a kamera-rángatós akciókat elfelejthetnék már, néha már unom ezt a baromságot, de végül is az se lenne nagy baj, ha nem vegyítenék gyors-vágásokkal, így már shit! (de azért annyira nem vészes mint a QofS)

"..10 másodperced van, hogy
    változtass az álláspontodon.

Adok 5-öt, hogy elvedd a kezed..." :-D
  • FlyHigh
    A halál alagútja 0

Kerüljétek el. Még a story elmenne a sima horrorok között, de a megvalósítás rémes.
  • Lipi1980
    A Boldogság nyomában c. filmen szabályosan kiakadtam annyira jó volt, annyira megérintett. Csak egyszer láttam.
    Azóta még egyszer sem mertem belefogni, mert nem akarok mégegyszer annyira a hatása alá kerülni...

Igazán kijárt volna WillSmithnek egy Oscar ezért a szerepért!

De majd a Seven Pounds-ért hátha! Azt is nagyon várom :):):):)
  • sweech
    Ben X, mindenféleképpen.
  • poppe
    In Bruges
  • The FlashBack
    hm, első megvan az nem rossz:)
    másodiknak utánanézek, köszii^^
  • SASboy
    A boldogság nyomában, Az üres város
  • The FlashBack
    Üdv a népnek.

Tudnátok mondani jó drámákat? Lehetőleg nem túl régieket?:)
    kösziiii ^^
  • schrank
    the man from eart
    90 perc beszélgetés de többet ért minden cgi effektnél 10/10
  • ForzaInter
    jó lesz, fasza verdák lesznek benne.
  • desigo
  • móóózes
    nah, megnéztem...

hát mitmondjak :D
    tudtam, hogy egy remake, ahhoz képest jó, a sztori maga jó ötlet, csak a mai világban ez már nem üt olyat mint anno az eredeti, a képi világ nekem rendben volt, összességében a film nem volt olyan jó, mint ahogy vártam de egy olyan 6/10-et adok neki :D
    a popcorn meg jó volt
  • sz4bolcs
  • desigo
    2008 a moziban: Legjobb és legrosszabb magyar cím
  • whiskeyman
    Valami Amerika 2
    nálam 8,5/10
    Utóbbi idők legjobb magyar filmje, az 1-nél sokkal jobb lett
    érdemes megnézni
  • sz4bolcs
    megelőlegezem: "Jó volt a sajtos popcorn." :D
  • móóózes
    a valami amerika az nem az én világom :D
    erre meg már nyár óta kíváncsi vagyok, majd este jön a véleményem róla
  • sz4bolcs
    Majd írj róla ide kritikát. Kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok-e helikopter...
  • sz4bolcs
    Egészségetekre. Miért nem inkább Valami amerika 2-t?
  • vegicsek
    Legjobb
  • móóózes
    ekkora szar az a film? :O
    ma készülünk megnézni moziba...
  • daredevil21
    http://tankertracker.eu regeljetek ide rengeteg film ingyen és gyorsan csak rátok vár
  • Blasta
    Igen, rendben van.
  • Kojiro
    pl látta valaki a The man from earth-t?
  • Kojiro
    sajnos ez tényleg így van.
    pl az I Robot se teljesített valami jól és sztem baromi hangulatos kis sci-fire sikerült. Túlontúl szájbarágós volt, de ha e fölött el tud siklani az ember, akkor többször nézős darab.
    Én a magam részéről szeretem az ilyen sci-fiket is, amikben nincs szinte akció sem. Pl Az elhagyott bolygó, azt is láttam párszor.

na de ez baromira szubjektív részemről, mert imádom ezt a műfajt.
    (is)
  • sz4bolcs
    A Keanu Reeves-es Kisherceg után nem csodálom. :D
  • Sir Quno Jedi
    A scifik szinte mindig buknak rendesen. Buta néptől mit vársz. Ezért is halott a műfaj...
  • Kaplan
    Traitor 7/10

Kellemes meglepetés, az már nem annyira, hogy eddig elfelejtették az itthoni mozik 'leközölni'..
  • sz4bolcs
    Valami Amerika 2

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne sokat nevetni.
    Egész jó kis film lett.
    A vágással olykor azért még mindig hadilábon állnak a magyar filmesek.
  • desigo
    Reign Over Me 8/10

Adam Sandler ilyet is tud
    nem semmi...
  • sandor8206
    hát sajnos (sztem akciót-sci-fit hozni fogja, de a hangulatot nem mint a 90-es évek akciófilmjei), jó lenne ha Sly visszahoznák, bár semmi esély nincs rá! Megnéznék egy Nincs bocsánatot sci-fiként, Sly kergetné a disznókat öregen, de a Városnak újra szüksége lenne rá, eleinte mindenki legyapálná, de végén nyomna egy kemény leszámolást, fölpattanna a mocira, nyomna egy kemény monológot, hogy ne kelljen visszajönnie és the end :-D
  • sandor8206
    Dredd bíró király film, kár hogy mostanában nem tudnak ilyen tökös-darkos sci-fit csinálni, ami kevés is van a hangulatot azok sem tudják hozni, mondjuk én Sly és Arnold fan vagyok, így minden film amiben ők szerepelnek már +1 pont :-D
    ja és a harci-robot tényleg odabasz, és hogy nem CG vagy stop-motion még egy plusz pont. Na az ilyen filmeknél nem nagyon érdekel semmi, ezeknél a régi vágású akciófilmeknél, sztori tűrhető, szereplők királyak, környezet ok, a zene meg fantasztikus, akció is rendben (semmi kamerarángatás, minden full-totálban) nagyon jó film a Dredd bíró, számomra a Pusztító mellett klasszikus. Nem is értem anno miért bukott akkorát?!
  • móóózes
    Üres város
    (Reign Over Me)

Adam Sandlertől fura, de egész nézhető film volt számomra... Annyira nem nagy szám, de a kolosszus játékot elfogadnám :DDDD

7/10
  • Blasta
    Meghoztad hozzá a kedvem brada, "kikölcsönzöm" gyorsan és meglesem :)
  • ProGabe #43201
    és bizony jövőre jön a reboot. gondolom sugárban hányás lesz a eredmény, pedig ezt én is bírom

"I knew you'd say that!"
  • Blasta
    JCVD
    ---------------------
    8/10

Hatost adtam volna, de a monológa és a film vége miatt simán 8as, RESTECPA VAN DAMME!!!!
  • Kojiro
  • Sir Quno Jedi