1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Transporter 3

A sok negatív kritika után rosszabbra számítottam, nekem jobban tetszik mint a 2., persze az 1.-nek közelébe sincs. Mit mondjak sztori semmi, akciók elmennek, Statham szokásos (egy-két dumát eleresztett ami után lefordultam, nagyon jók :-D azért hiányoznak az ilyen kemény B. Willises, Stallonés, Arnoldos beszólások+kemény fickó eksönfilmek) még el is menne a film, ha nem lenne benne pár hülyeség (mondjuk sokakkal ellentétben sztem ezek még tűrhetőek, a 2. rész bombaleszedését nem tudják überelni :-)) mondjuk ez egy Transporter film, várható volt! Kicsit jobb sztori lett volna, + több jobb eksön, nem lenne rossz film, szóval annyira nem rossz, olyan 4/10 +Semmy Schilt (K1 Világbajnok, a nagy dög holland) leverése plusz még 1 pont :-D

+ a kamera-rángatós akciókat elfelejthetnék már, néha már unom ezt a baromságot, de végül is az se lenne nagy baj, ha nem vegyítenék gyors-vágásokkal, így már shit! (de azért annyira nem vészes mint a QofS)

"..10 másodperced van, hogy
    változtass az álláspontodon.

Adok 5-öt, hogy elvedd a kezed..." :-D