106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Torta 8/10
Érdekes film, tetszett, volt egy-pár név a filmben amit nem tudtam archoz kötni hirtelen ezért kis időre elvesztettem a fonalat. -
Larvin #43274 Seven Pounds (Will smith, 2008)
9/10
Will Smith alakítása szenzációs. A film megható, és a vége katarktikus élmény. Aki könnyen hatódik meg filmen, az sírni fog rajta. Ez nem akciófilm. Igazi dráma. A film zenéje nagyon jól kíséri végig az eseményeket. Az utóbbi időben ez a legjobb film amit láttam.
A sztori nem egy nagy durranás, de a filmet nagyon jól megcsinálták.
A film hangulata, a színészek játéka nagyon tetszett. -
Én semelyik filmbe nem pörgetek bele... :c -
Eurotrip / Euro túra
Na ezaz a film amibe nem pörgettem bele nagyon jó a sztori és a vége és úgy egyben is számomra 9/10 -
The Dark Knight
Joker ott irta bele magat a szivembe mikor eltuntette a ceruzat az asztalrol :D MAGIC :DD:D:D: hatalmas volt.
Nagyon tetszett, hogy ilyen hosszu volt a film. 8.5/10
egyetlen dolog zavart egesz film alatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most Joker tudta ki az a batman es Gothamnek akarta megmutatni avagy tenyleg nem tudta ki az a batman. mert ha nem tudta akkor miert mondta azt neki, hogy milyen afferjai vannak Dent nojevel?? -
Igazából szerelem
Megnéztem a filmet, utána olvasgattam filmkatalóguson a hozzászólásokat.
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy mindenki azt irja: "Nem szeretem a romantikus filmeket, de ez nagyon jó!".Na most itt az a helyzet, hogy én vagyok az aki nagyon szereti a romantikus filmeket, ez a film nekem mégis csöpögött a nyáltól. Ez karácsonyi film, ilyenek szoktak lenni, nem is baj, mert egyszer egy évben kifejezetten jól esik megnézni egy ilyet is.
A baj mindössze csak az fórumozókkal van, nem értem meg a gondolkodásukat és a szűk látókörüket. Láttak ezek valaha egy Notebook-ot vagy vagy Atonement-et?!
A film tehát szerintem jó, de kifejezetten kis dózisokban ajánlott a sablonossága, logikátlansága és a karácsonyi hangulat miatt is. -
de:D -
akkor biztos hogy megnézem, szeretem az ilyet. -
Két napja néztem a Cleaner-t (Samuel L. Jackson) nekem nagyon bejött 9/10,
tegnap a Napforduló-t (az első 15 perc után befejeztem) 0/10,
Passengers (érdekes, főleg a vége) 7/10,
ma pedig az Open Season 2-t láttam 8/10 -
de nem most láttad először... vagy igen? :D -
Az 5 éves színvonal alatt a könnyen érthető, egyszerű, jó és rossz harca történetet értettem, ha nem lett volna világos. -
ja meg előtte Matrixot néztem meg, az is 9/10:D -
Street Kings
kurvajó film, 9/10. -
Larvin #43262 A kiscsaj nagyot alakított benne az biztos, de a film maga, nekem túl vontatott volt. Ezt a filmet valami pedofil rendezte az tuti.
A sztori túl egyszerű: gyerekszerelem, barátság?, vámpírok.
7/10
de a kislányt felterjeszteném valami díjra -
"5 éveseknek való színvonal"
na állj! ez pont olyan, mint a parasztozás: ha valakire ezt mondod, az egyértelműen pejoratív, mondván egy baromállat az illető. ezzel szemben egy igazi paraszt ember még csak távolról sem az, sőt!
tehát az "5 éves színvonal" nem azt kéne hogy jelentse, hogy 0 történet szánalmas szereplőkkel, 0 fordulattal, semmittelen mondanivalóval, hanem azt, hogy valami mondanivalóval bírjon a gyerekeknek a sztori, legyenek benne szerethető karakterek, akiket könnyen be tudnak azonosítani, stbstbstb nem írok esszét -
Én megnéztem a Kis Vukot, hát az animáció elég gyenge volt benne, már-már röhejes, a történet egyszerű, könnyen befogadható 5 éveseknek való színvonal. Annyira azért nem volt rossz.
6,5/10 -
zeitgeistnek van folytatása, nézd meg azt is :) -
duwy #43258 Let the Right One In (Låt den rätte komma in)
Fene sem gondolta volna, hogy 2008 legjobb filmje egy svéd horror lesz. (Persze még van, amit ezután nézek meg, de kétlem, hogy bármi még csak a közelébe is érne) Pedig így van, sőt! Nemcsak az év legjobbja, de az all-time top 20 listámba is bekerült. Elképesztő az a hangulat, amit Tomas Alfredson rendező és Hoyte Van Hoytema operatőr a vászonra varázsoltak. A sötét, rideg havas táj és a műfajból adódó brutalitás igen erős ellentétben áll a főszereplők között kibontakozó barátság (talán szerelem...) érzésével. Többek között ez a furcsa kettősség tette számomra oly különlegessé az élményt. A két gyerekszínész, az egyaránt 12 éves Kare Hedebrant és Lina Leandersson életük első szerepében felejthetetlen, korukat meghazudtolóan érzékeny, kifinomult, érett alakítást nyújtanak. A történetvezetés, a forgatókönyv is kifogástalan (John Ajvide Lindqvist saját regényét adaptálta), pont olyan befejezéssel, amilyet elképzeltem. Semmi negatívumot nem tudok felhozni, az első perctől az utolsóig tökéletes, egyszerre hátborzongató és szívmelengetó mese a kirekesztettségről, magányról, barátságról, első szerelemről.
10/10
Természetesen Hollywood már készíti is a remake-et, a Cloverfieldet jegyző Matt Reeves rendezésében.
Aki ad az ilyesmire (én igen), annak két adat: az IMDb-n 8.3-as átlag több, mint 7000 szavazatból, (ezzel minden idők 5. legjobb horrorfilmje a Psycho, az Alien 1-2 és a Ragyogás mögött) a Rotten Tomatoes-on pedig 93 kritika alapján 97%. (A Dark Knight pl. 94%-os) -
A Bakancslista 9/10
Remek film, szentestére pont remek volt, humorral, érzelemmel tele, 2 remek színésszel: Jack Nicholsonnal és Morgan Freemannel. -
Mert angolul kell nézni (max. angol felirattal, ha nagyon nem megy). Egyből nem fogod bénának találni még a "rap" részeket sem. -
Gyalázat -
szánalmas -
Ilyen szintű animáció a minimaxon elfér, de ott is csak délelőtt -.- -
szarrá megy tőle a TV, annyira gáz -
ne nézze senki,mert oda a karácsonyi hangulat XD -
kezdődik a büntetés... -
Zeitgeist - Érdekes dokumentumfilm egy összeesküvés elméletről. A film 3 részre van bontva. Az 1.a vallásról,2. 9/11-ről és a 3. a világot irányító rejtélyes csoportról szól. A maga nemében 10/10, mindenkinek ajánlom.
Die Welle - Ehhez nincs sok hozzáfűznivalóm 9/10
-
Prof William #43248 Resident Evil: Degenration
Ebben másfél órás filmben több Resident Evil hangulat volt mint a három élőszereplős filmben összesen...
10/8 mert nem votl tökéletes. A grafika és az arcmimika néhol nem volt az igazi - bár ez engem nem zavart - + néhol kicsit leült a sztori. -
sörétest bambianyukának! :D -
Tegnap megnéztem a Trópusi Vihart. Nem számítottam ilyen jó vígjátékra, azt hittem karácsony előtt fogok meghalni a sok nevetéstől. Ebben az "agyatlan" kategóriában rég nem láttam már ilyet jól sikerült alkotást és a szinkron is nagyon eltalált lett! Stiller és JB hozzák a formájukat, Robert Downey Jr. pedig egyszerűen zseniális! Cruise is jól nyomja, habár még a rappes részek a legbénábbak szvsz a filmben. A Rekkenő (nagyon eltalált fordítás!), meg a full-kretén monológ mindent visz! 
8/10 -
Max Payne 7/10
Nem úgy ültem neki, hogy egy igazi játékhoz hű hangulatú filmet kapok, így kellemesnek ítéltem meg a végére. Ebből tény és való, hogy többet ki lehetett volna hozni, de ha jól tudom akkor készül egy másik változat is. -
szerintem nem fogom kibírni, hogy ne nézzek bele. muszáj! :D -
Prof William #43243 A post helyesen...
Ma Kis Vuk a tv-ben, NE nézzétek! :) -
Boy A is nagyon jó kis dráma. -
sandor8206 #43241 hát ja, de nem tudom mi értelme van, egyáltalán, hogy jön ilyen valakinek az agyába?!
néha már az az érzésem van, hogy nem abból lesz filmkészítő akinek tehetsége van, hanem aki gondol egyet és az leszek és kész!
-
Megnéztem a Dark Knightot. Jó film, viszont annyira nem, amennyire hypeolták (a batman rajongók), és amekkora 'kultusza' lett. Tehát nem kerül be az alapművek közé. Végig olyan érzésem volt, hogy valami hiányzik a filmből, és nem tudom, hogy mi.
Jó film, de sokkal jobbat vártam. -
[kibassza az ablakon a kismegszakítót] -
Ma Kis Vuk a tv-ben, nézzétek!
-
Engem legjobban az idegesített hogy az akció és az üldözéses jelenetek fel voltak gyorsítva. -
Boldog Karácsonyt! ;)