106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • XxTyl3rxX
    nekem is bejött, bár amikor kiderült h egy mesterséges intelligencia, irányítja, akk nálam már elvesztette az abszolút realitását! :D
  • donyyy20
    Seven Pounds

Nem merek rá pontot adni, de az biztos hogy a Boldogság nyomában közelébe sem ér...
  • Montanosz
    én lerágtam a körmöm)))
  • Nagydög
    Eagle eye

Az "ahogy Moricka az IT-t es a haditechnikat elkepzeli, aztan raszabaditja a filmes latvany felelosoket" problemaktol, es nehany logikai furcsasagtol eltekintve egesz jo.

7/10

• Dynamic
    A Holtak naplója egy nevetséges gagyi. Máig nem értem, miért kellett a kéikamera, ha közben a normál filmek mintájára van összevágva, közben alatta megy a zene és a különböző hangeffektek. Ja tudom, mert most ez a divat. A [REC] legalább próbált "élethű" áldokumentumfilm lenni(mivel ez lenne a kézikamera funkciója). Az más kérdés, hogy a rutinos filmnéző már a kameraállásból tudta, hogy mikor mi fog történni, illetve hol lesz ijesztésre szánt jelenet.
  • barnie1990
    The Curious Case of Benjamin Button

10/10

Fincher nagyon tudhat valamit, a film minden percét élveztem.
  • Sephi
    Nem mondod komolyan? Mi volt benne olyan rémes????
  • FlyHigh
    Szerintem a legjobb horror az utóbbi időkben a RE Degeneration.
  • Szabi84
    Én éjjel néztem, fülessel, elég félelmetes volt, főleg az utolsó jelenet. Kamera különösebben nem zavart, cloverfieldben sem volt bajom vele. Nekem 8/10 a film. Utóbbi időben, ez volt a legjobb horrorfilm számomra, pedig semmi nagy dobást nem tartalmaz a film.
  • kaposi1
    Karácsony előtt kaptam meg a 24 öt évadát egyben.
    Nekem aztán van mit néznem ill. bepótolnom.
  • pzoli00
    The Curious Case of Benjamin Button (10/10) - ez többszörös Golden Globe és Oscar-díjas alkotás
  • Bandew
    Ausztráliát meg ne nézd! 160 percnyi tömény 0!
  • FlyHigh
    Rec 6/10

Nem tudtam igazán parázni, mert ez a köcsög gyerek úgy rázta végig a kamerát mint egy rohadt alkoholista aki már 20 órája nem ivott. Oké, hogy kézi kamerás, de az ember ennél sokkal jobban tudja koordinálni a mozgását. Szerintem teljesen alaptalan az imdb-s 7,8, ennél még talán a holtak naplója is jobb volt.
  • Sephi
    Na mit nézzünk ma meg? Spíler vagy Ausztrália?
  • báttyó02
    ugyanez a véleményem róla
    szép és jó film,de közel sem élveztem úgy ezt a 3órát mint pl a dark knight-nál
    ettől fügetlenül egy 8ast adok rá
  • Sephi
    How to Lose Friends & Alienate People -

Na vegre! Egy rendes film! Mindenkinek ajanlom ezt a kellemes kis sztorit. Jo szineszek, jo sztori es vicces!
  • donyyy20
    Gran Torino

Szomorú film egy komor veterán katonáról... 10/8
  • donyyy20
    The Curious Case of Benjamin Buttons

10/8 Tényleg nem rossz film... Elnéztem volna még egy darabig...
  • birdo #43457
    Itt van )))
    http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=96264&i_city_id=3372&i_county_id=1
  • Ams
    egyetértek...
  • XxTyl3rxX
    Only the strong
    93-as capoeiras kötelező film, Marc Dacascossal! Sztem teljesen jó cucc a korához képest, aki szereti a harcművészeteket, annak tetszeni fog! Plusz még az igazi 90's Miami kemény arcokon is lehet röhögni, amit csak Dr. Alban, vagy Coolio klipekben láttam :D XDD
  • FlyHigh
    Ok, értem. Majd írok véleményt.
  • sandor8206
    Így van,a Slumdog is fentvan és persze Oscarnak köszönhető az eset, mert azért gyorsak a fiúk, a DvDSCR nem szokott ilyen gyorsan jönni. Hang teljesen ok!
  • mate317

Már nagyon vártam, de csalódnom kellett. Hosszú és nehéz, ami nálam az élvezhetőség hatására megy. A halálsoron is ilyen volt, de az sokkal jobban pörgött, itt viszont gyakran unatkoztam. A dráma sem elég hatásos benne, oké, hogy megható, de ebből a sztoriból egy sokkal ütősebb filmet is ki lehetett volna hozni. Ne értse félre senki, az utóbbi 3-4 év legjobb drámája, de lehetett volna sokkal jobb is. A képi világa csillagos 10es, rengeteg felejthetetlen jelenet van benne, de a sztori nem lett elég jól megcsinálva sztem. 8,5/10

talán majd ha magyarul látom változik a véleményem

• ProGabe #43451
    na akkor zárjuk le a témát:

igen. ugyanis itt az oscar-szezon és mint mindig, kikerülnek a legjobb filmek esélyesei a jól megszokott vízjelekkel (15-20 percenként megjelennek a kép alján)

ezeknek a hangja jobb, mint a magyar szánalom-szinkronok minősége -.-
  • FlyHigh
    Benjamin Buttont érdemes ebben a formában leszedni? Elmegy még a hangja?
  • sandor8206
    hát ja a hang az már más kérdés, de általában a moziban is kikapsz valami dumáló köcsög bandát :-D
    Cam az ratyi (nekem valamikor megteszi valamikor nem), de sokan megérthetnék, hogy attól, hogy pár nap, hét telt el már nem biztos, hogy cam-ot nézzet valaki, a mai warez már csodákra képes:-) 3 hétre a bemutatóra már nálam pihent a Szállító3 DVD-rip:-D vagy pl: az említett QofS TC (amcsi bemutató előtt egy héttel), amivel már elvileg ugyanazt látod mint a moziban (nem vagyok hozzáértő), persze ott egy nagy vásznon, de minőségre "ugyanaz"!
  • donyyy20
    cam-ts-tc-nél a kép lehet jó de a hang az elég ratyi nagy részt! r5-dvdscr el nem kötekszek:) meg veled se az a lényeg h mindjárt nézhetem a benjamin buttonst....
  • FlyHigh
    Mindegyik R5 filmnek szar a hangja, zsizsikés fürdőszoba hang, rosszabb estebe beleröhögés. Lehet csak én vagyok korlátolt, de nálam a kép nem minden, normális hangminőség nélkül neki sem állok.
  • sandor8206
    Más, Death Race-Halálfutam

Nem nagy eresztés, de rosszabbra számítottam. Minden sablonos, de nagy + , hogy a versenyes rész elég hosszú, tehát nem másfél óra lelkizés, börtön, keménykedés, felkészülés és a végén egy 5 perces versenyzés! Sőt nálam sztem az eddigi legjobb Statham akciófilm (persze Ritchi-éra és BJob kivéve) de nálam egyszinten a Szállító 1-gyel, olyan 6/10!
    Sorry, a nem egy hsz-rt :-D
  • sandor8206
    tessék itt a sorrend, mielőtt lehülyézed a sok torrentezőt, hogy mit tölt
    cam-ts-tc-scr-r5...innen már dvd-k, szóval azért vannak minőségbeli kölünbségek. Pl: QofS-ból az angol premier után kb. egy héttel, amcsi premier előtt Kingben barátunk olyan TC szállított, hogy csak lestem. Szóval ne a nézési időpontból vonj le elhamarkodott következtetéseket.
  • sandor8206
    R5 már majdnem teljesen DVD minőség, de ilyen filmeknél mint a Button sztem már teljesen mindegy. Volt a Speed Racer és a nagy színkavalkádban még R5 néha "összefolyt".
  • SASboy
    pedig van közte különbség. R5 sokkal szebb.
  • sandor8206
    Mit zavar az téged?! A valaki azt nézi, én, akárki, a szomszéd.. Te nem nézed, mit zavar az téged? Persze lehülyézheted őket, mert véleményt szabad nyilvánítani, de akkor meg ne kapd fel a vizet mert vissza lehülyéznek. Hülye vagy, az indok mi tudom én, csak, ma jó idő van!
    Amúgy szabadszemmel észrevenni az R5 és DVDSCR között a kis különbséget, gondolom így nézed a torrent oldalon is a sok hülyét, te hülye :-)
    "..camosok vannak agyon seedel-ve.." ez meg teljesen hülyeség, általában a szinkronos cam-t sokan seedelik, az angolt már nem annyira, de ugyanúgy seedelik a dvd-rippet is stb. szóval hülye vagy nincs összefüggés, seedelnek mindent!
    De hagyjuk nem megbántani akartalak, csak arra akartam rávilágítani, mit zavar az téged, miért bánt az téged annyira, hogy MÁS mit hogyan néz, annyira hogy hülyézel is!
    Kb. ugyanezt értem arra, ha valaki dob egy filmértékelést, és leharapják a fejét, hogy te hülye vagy mert nem annyi? Mondom mi van?
  • zaki

Hát ezt a filmet tényleg a legnagyobbak közt lehet említeni, iszonyat nagy múvi. 6-8 Oscar jelölés lesz majd biztos. Fincher megint letett egy klasszikust a asztalra...
    Kár, hogy 1 hónap múlva jön csak hozzánk a moziba, de tuti megnézem ott is. Sztem az év filmje.

10/10
  • donyyy20
    The Nines! (Kilencek)

10/7 Sokáig azaz érzésem volt hogy MI VAN? de aztán összeállt az egész! Nézzétek meg jó!
  • donyyy20
    felejtsd már el kb rég leszarom meg le van zárva... (sok hülye nézi camba a filmeket, elég ha csak megnézel egy zárt torrent oldalt ahol a camosok vannak agyon seedel-ve.... r5 dvdscr között aki látja a különbséget annak nagyon jo szeme van...
  • sandor8206
    Amúgy így visszamenőleg Button 9.5/10 és best 2008 ,de Forrest Gump jobb:-)
  • sandor8206
    hát azért R5-től, sztem jobb a DVDSCR (bár nem vagyok szakértő csak így ránézésre) :-). Szóval ez nagyon is jó minőség volt, csak vannak olyan hülye emberek akik lehülyézik azt aki a szomszéd tv-jét nézi, sose értettem mit zavarja őket?! Most már nemcsak annyiból áll a világ, hogy Cam aztán félévre Dvd!
  • donyyy20
    jajaja csak felidegesítettem magam, mert engem is érdekel de már meg lett kösz! The.Curious.Case.of.Benjamin.Button.DVDSCR.XviD-DEViSE felirattal...