1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Mit zavar az téged?! A valaki azt nézi, én, akárki, a szomszéd.. Te nem nézed, mit zavar az téged? Persze lehülyézheted őket, mert véleményt szabad nyilvánítani, de akkor meg ne kapd fel a vizet mert vissza lehülyéznek. Hülye vagy, az indok mi tudom én, csak, ma jó idő van!
    Amúgy szabadszemmel észrevenni az R5 és DVDSCR között a kis különbséget, gondolom így nézed a torrent oldalon is a sok hülyét, te hülye :-)
    "..camosok vannak agyon seedel-ve.." ez meg teljesen hülyeség, általában a szinkronos cam-t sokan seedelik, az angolt már nem annyira, de ugyanúgy seedelik a dvd-rippet is stb. szóval hülye vagy nincs összefüggés, seedelnek mindent!
    De hagyjuk nem megbántani akartalak, csak arra akartam rávilágítani, mit zavar az téged, miért bánt az téged annyira, hogy MÁS mit hogyan néz, annyira hogy hülyézel is!
    Kb. ugyanezt értem arra, ha valaki dob egy filmértékelést, és leharapják a fejét, hogy te hülye vagy mert nem annyi? Mondom mi van?