106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    MÉG nincs második része

amúgy, nemtom feltűnt e, de az egész film végig Iron Manről szólt... a rabság idején fejlődik maga a prototípus is, meg vasember személyisége is
    aztán utána végig finomítgatja a cuccot, a végén meg van a végső harc ami tényleg nem nevezhető a legjobbnak, de megteszi

ha így nézed, pl spiderman 1 -be is peter parker végig luzerkedik, még a ruhája sincs rajta csak film kb 1/3ban... mekkora szarság már, hol volt pókember... nem is volt benne a filmben, helyette 30x lezuhant a háztetőről, 50x nekikenődött egy falnak és 10x majdnem lekéste a buszt

• Blasta
    Te sem vagy normális

- KETTŐ party volt
    - KETTŐ sajtótájékoztató
    - KETTŐ csajozós jelenet

• XxTyl3rxX
    az igaz, h kevés az igazi akció a filmben, szal jobb lett volna 2 órásra csinálni, mert a bevezetéssel mindig elhúznak egy ilyen filmet, de sztem igy is király lett! Downey nagyon jól nyomja a laza milliárdos szerepet, meg az egész film nagyon jól össze lett hozva :D (rem a 2. része már hosszabb lesz :P )
  • Ams
    Érdekes, eddig mindenkinek tettszett az Iron Man, veled van a "gond" :)
  • I.C.ram
    Van ennek masodik resze is? :D

Hat eleve az egesz sztori mindenrol szolt, csak nem magarol az Iron Manrol.

Volt 40 sajtotajekoztato, 50 party, 20 csajozos jelenet, es ennyi. Iron Man meg a vegen megkuzdott kb 10 perc alatt a fogonosszal, es ennyi. Le van tudva a film. Gyenge volt az egesz, es nem is volt latvanyos.
  • barnie1990
    Must see a film, a minőség nem rossz, a tartalom amúgyis kárpótol. :)
  • sandor8206
    hát elvileg ezeket a gyors Screenereket az Akadémiai tagoknak köszönhetjük
  • ba32107
    Hogyhogy érdemes-e? A minőséget látod, ha belenézel, hogy milyen. A kimaradt 3 perc pedig nem sokat számít, de a legutóbbi verzióban benne van az is (STG screener).
  • Sephi
    Ha meg egy konfirmációt kapok, hogy érdemes megnézni a DVDSCR-t akkor ma este megteszem.
  • ba32107
    Oscarosok? Azok kik?
  • sandor8206
    Figyelj ha az Oscarosoknak jó volt, sztem nekünk is teljesen megteszi! Amúgy én nem vettem észre, hogy valami valahonnan hiányozna.
  • Sephi
    Ahh mikor jön mar a magyar mozikba?

Feb 5?

Nem merem megnézni a DVDSCR-t... azt mondjak hiányzik belőle pár jelenet. Vagy lehet nem is annyira gazos?
  • Kmarha
    The Curious Case of Benjamin Button

Sokan irtak erről már elöttem. Csak annyit füznék hozzá, hogy csak azért néztem ma meg, mert nem birtam aludni. Láttam, többet csak több részletben tudták végignézni. Én fél 6kor kezdtem, kb 8ra fejeztem be, és egy másodpercet nem ásítottam, nem csukodott le a szemem. Utána is nehéz volt elaludnom, mert végig a filmen járt az agyam.

Tökéletes alkotás. 10/10
  • Sephi
    Ez kész :D

Szerintem egyesek nem érzik magukat jól, ha nem forgathatják ki mások szavait.

Ha nem írom meg, honnan az infó akkor az a baj.
    Ha megírom honnan van akkor meg nagyképűsködök.

Sehogy sem jó, latom.

De amúgy felröhögtem a példán :DDDDDDDDDDDDD
  • PetruZ
    Mondjuk inkább kb. az a szint, amikor a Kék Osztrigában már arcra megkapod a kulcsot felső emeletre (vagy hátra, vagy akárhová)...

Erre nem irigy itt senki (tudtommal), de úgy is fel fogjuk emlegetni.
  • desigo
    Dr. Strangelove 9/10

Nagyon beteg,ahogy mindent tervezgetnek...
  • Ams
    ja, én is, hülye példa volt... :P

• Blasta
    Mondjuk én eléggé örülnék annak a tangának
    Szagolgatnám, nyalogatnám, YOU KNOW...
    -.-
  • Ams
    ez olyan mintha arra lennél büszke hogy neked van egy tangád a brit királynőtől...

nem irigy senki... :)
  • Sephi
    Mondom én. Itt ha valaki meg meg említeni egy olyan dolgot, ami másnak nincs, fel évig tuti nem felejtik el megemlíteni a frappáns válaszokban :D

"ami inkább hivatásosoknak fontos..."

Nekem fontos. Tehát mit kell ezen annyi agyalni?

Nem latod, hogy csak a rosszindulat megy itt? Ahogy megjelenik a parasztunk azonnal flem fergeteg lesz.

• Ams
    "Jaa vagy az irigység beszel belőled??"

az imdbpro egy fizetős szolgáltatás, nem egy meghívásos elit klub...

ráadásul az egyetlen értelmes fícsörje az a színészek(vagy a menedzsereik) elérhetőségei, ami inkább hivatásosoknak fontos...
  • Sephi
    Hagyd mar! Meg a vegen lekési a buszt is!
  • Sephi
    Hat fijam, latom nálad is divat a kötekedés. Ugyan mi koze van most ennek a Pro-hoz? Azt mondtam van accom oda, és nem azt, hogy oda írok. Jaa vagy az irigység beszel belőled?? Aaaa értem.

sry
  • Sephi
    Na, mégsem indultak a vonatok Pest-rol? Próbálkozz Volanbusz-nal, azok letérnek a bekötőútról is.
  • precision
    már megin a flame... :)
  • fifi
    fúúúdejóvagy...
  • Blasta
    DE HOGY ÉLVEZHETTED ÚGY, HOGY NEM ÉRTETTED AZ EGÉSZET????

Ülj le egyes, Riddicktől meg valszeg igazgatóit is kapsz

• Blasta
    Mit nem értesz az IMDb-n?

Olyanoktól kapják a filmek a pontokat, mint Te. Vagy én. Nagy kaland.
  • homeless
    Ja SPOILER!!!!!!!! az előző!
  • homeless
    Húúúh, akkor nekem is ideje felébrednem, mert én is támadtam az utolsó kérdés egyszerűségét. Taníts mester, mert én egyszerű filmkedvelő nem érhetek fel az olyan hatalmas hobbikritikusokhoz mint te. Ezek szerint nem is értettem az egész filmet, de te rájöttél, hogy ez egy mese. Ki hinné, hogy ilyen nem történhet meg a való életben!?

De örülök neki, hogy személyesen ismered Danny Boyle-t és elmondta neked, hogy azért lett ez az utolsó kérdés, mert ezzel is azt akarta kifejezni, hogy ez egy mese.

Azért érdeklne, hogy milyen mesebeli motívumot látsz abba, hogy pont a végén kap egy olyan kérdést, amire nem tudja a választ, és ezt a filmben többször is kihangsúlyozzák? Mert szerintem csak azért volt ez az utolsó kérdés, hogy értelmet nyerjen a 3 testőrös "szál". De mindegy, én nem értek hozzá, egyszerűen csak végig néztem és élveztem...
  • fifi
    kezdem érteni, milyen csávók az imdb-n a "PRO"-k... :)

sry
  • Riddick21
    Ez a mese lényege. Ha ezt nem értetted, az egész filmet nem értetted.
    Kb. annyira bugyuta a felvetésed, mint azok a kérdések, amik az utolsó kérdés egyszerűségét támadják... Wake up!
  • Sephi
    Uuu pedig nekem is nagyon tetszett. Szvsz korrekt volt...
  • precision
    hát nemtom nekem az Iron Man az egyik kedvenc Marvel filmem
    ugye az első rész volt még csak, a szenvedős rész mikor az emberkénkből superhero lesz... ugyanez a folyamat mindegyiknél megfigyelhető (spiderman, batman, daredevil...stb.stb.)

én talán anno 8 v. 9 pontot adtam rá, Robert Downey Jr. is teljesen jó szerintem benne

nem tudom mi nem tetszett neked ennyire hogy 3 pontot adtál rá
  • Lipi1980
    Nem is tudtam, hogy van 3. része!
    Az első kettőn is sírva röhögtem, pláne hogy mostanában leadták a TV-ben is!

Rajta leszek a témán, hogy beszerezzem!!!
  • I.C.ram
    Iron Man:

Egy parodia az egesz.... Nem ertem ezt az IMDB-t, hogy ilyen alja szar filmek ennyi pontot kapnak... Kitol??

3/10
  • ba32107
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudom, szerintem így volt kerek a történet. Salim végig a gonosz agresszív testvér volt, a végén pedig hirtelen jó lett......ha megmenekült volna, úgy éreztem volna, hogy marad egy nyitott szál. Nem-e megy utána a testvérének, vagy a csajnak......nekem így tetszett.
  • desigo
    jah.Lazán kinyírhatta volna a főnököt és az embereit hátulról aztán leléphetett volna a pénzzel meg a mercivel.
  • Sephi
    Nem.

Fel nem tudom fogni miert kellet meghalnia Salim-nak. Ha dramai erteket akartak ennek adni akkor nem siekrult. Jo, ertem en, hogy meg kellet halni a a maffia boss-nak de ezt meglehetett volna oldani mashogy is. Tehat engem ez zavart, hogy minek kellet a vegere egy "tragedia" effekt mert a film mar alapbol nem a szokasos menetet kovette (jo ez azert is volt igy mert nem holywood szindroma szerint keszult). A masik dolgot meg talan akkor irom re amiutan elolvastam a reakciokat erre a post-ra
  • homeless
    Flame nem spam. Amúgy fejtsd ki nyugodtan, de szerintem a táncra és az utolsó kérdésre gondoltál:)