1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • homeless
    Húúúh, akkor nekem is ideje felébrednem, mert én is támadtam az utolsó kérdés egyszerűségét. Taníts mester, mert én egyszerű filmkedvelő nem érhetek fel az olyan hatalmas hobbikritikusokhoz mint te. Ezek szerint nem is értettem az egész filmet, de te rájöttél, hogy ez egy mese. Ki hinné, hogy ilyen nem történhet meg a való életben!?

De örülök neki, hogy személyesen ismered Danny Boyle-t és elmondta neked, hogy azért lett ez az utolsó kérdés, mert ezzel is azt akarta kifejezni, hogy ez egy mese.

Azért érdeklne, hogy milyen mesebeli motívumot látsz abba, hogy pont a végén kap egy olyan kérdést, amire nem tudja a választ, és ezt a filmben többször is kihangsúlyozzák? Mert szerintem csak azért volt ez az utolsó kérdés, hogy értelmet nyerjen a 3 testőrös "szál". De mindegy, én nem értek hozzá, egyszerűen csak végig néztem és élveztem...