106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    [REC]

Egész jó, tetszett a szereplők életszerű viselkedése (a szokásos kliséktől eltekintve), a feszültség fokozás, meg a hangulat. A kézikamera itt nem volt annyira hányatós mint mondjuk a Cloverfieldben, csak dobott az egészen. A vége miatt nálam bukik pontokat, rühellem ha (főleg egy horrorban) csak annyi a vége, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meghal mindenki oszt csókolom

7/10

Righteous Kill

Hát.. Nem volt rossz, de jó se.. Erős közepes. Ha az embernek nincs jobb dolga, érdemes megnézni..

6/10
  • Shep
    Köszi. :) Anyám meg vízzel főz tudtad? :)
  • Blasta
    Proli vagy
  • Shep
    Hát de ha egyszer néger, nem értem mi a problémátok, azon kívül miért kellene nekem tudni ,hogy Oscar-díjas színész. És a négert egyáltalán nem lekicsinylő értelemben használtam, ugyanis nincsenek előítéleteim velük szemben, sőt.
  • Atisz #44071
    Jaja, a Collateral szerintem is jó film volt.

Riddick21: szerintem pedig nagyon nagy ötlet hogy a nő az utolsó célpont és pont azért van, hogy "dobj tőle egy hátast".
  • Sephi
    A megnevezéssel van baj. Oscar díjas színészt le "néger" -ez. Röhely.
  • Shep
    Ezzel mi volt a bajod? (az egész jó az nálam elismerés)
  • Sir Quno Jedi
    Nnnna, mivel február 12-től újra vetítik idehaza a mozik a TDK-t, így mindenki elmehet és megnézheti (újra), hogy mi nem terszett nekem benne (én addig alszom/várok rátok, hogy utána mevitathassuk, mit sikerült abszolválnotok, immáron merőben más nézőpontokból is) !!! :DDD
  • Blasta
    "a néger egész jól játszotta a szerepet"
  • CSOCSO
    City of Ember

Vegre egy film amit egyik csaladtag se fikazott :D

Elvezheto kis kikapcsolodas volt, sajna latvanyra es zenere egyaltalan nem gyurtak ra. A tortenet szodaval elmegy, sok dologra nem derul feny, es van egy oltari nagy hiba is... van az az alacsony novesu csavo aki a polgarmaster csicskasa vagy valami hasonlo... az olyan alacsony volt mint a kiscsaj, majd a vegere magasabb lett mint a feka csaj... lehet ora is kihatott a sugarzas mint a molylepkere meg a vakondra?:D

Az akcioval es cselekedetekkel nem volt igazan problemam.. csak a sztori lehetett volna hosszabb es infogazdagabb.

igy csak, kegyelembol...7/10
  • Shep
    Hát igen, az tényleg olyan semmilyen volt.
  • Riddick21
    A vége botránygyenge, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiderül, hogy az utolsó célpont pontosan az a nő, akibe az elején a taxis "beleszeret"... hát ott majdnem dobtam egy hátast.

Iszonyat amatőr húzás egy amúgy tökéletesen profi filmtől, Tom Cruise élete egyik legjobbját hozta, Mann filmjei amúgy is mind jók és a diszkós lövölde (Ready,Steady,Go!, ha jól emlékszem) is üt. De az a befejezés... :S
  • Shep
    Most volt a TV2-n a Collateral - A halál záloga

Egész érdekes film, volt a néger egész jól játszotta a szerepet, volt némi elmélkedés, néhány elgondolkodtató párbeszéd. Sajnos számomra kevés akció, bár a discos elég jó volt. Összességébn nem volt rossz film.

8/10
  • Riddick21
    Adam's Aebler
    Zseniális film, igazi meglepetés, nem hittem volna, hogy ekkorát üt majd.
    Eddig eszméletlen jó évem van: Gran Torino, The Curious Case of Benjamin Button, Slumdog Millionaire, Rock'n'Rolla és ez...
    10|10
  • xxxpaulxxx
    [Rec]
    Huhhh... hát ez igen:O
    Az ilyen kamerás idegtépős filmek közül, amiket eddig láttam, ez volt a leg izgalmasabb...
    Mondjuk az furcsa, hogy ezt ugye elvileg egy kamerával vették fel (mmint úgy látjuk) és amikor a csaj mondja, hogy tekerje vissza a kamerát a srác, akkor az mi miért látjuk?:D Nah mind1... ez a legkevesebb:)
    Jah és úgy látszik vannak csinos spanyol csajok:D
    8/10
  • tommygear
    ne vidd el ennyire magad haver mert körbenevetlek :D
  • PetruZ
    Olvasd el újra, mit írt. Erősen koncentrálj, mit jelenthet az első mondat a második előzményeként. Ha nem megy, azért ne add fel a reményt...
  • tommygear
    mit nem tudsz h volt e?
  • Matthew Prosac
    És amiket még ma láttam:

Blindness.2009.Hunsub
    Jobb kihagyni. Nagyon sok kérdésem lenne a forgatókönyv írójához. Két részletben tudtam csak megnézni a végén már annyira szabadulni akartam a filmtől. Számomra mondanivalója sincs. 10/3

Seven.Pounds.2008.Hunsub
    Szöges ellentéte az előzőnek. Meglehetősen felkavaró volt számomra. Útravalóul annyit, hogy az elején néha már nagyon idegesített hogy nem tudtam mire vélni Will Smith viselkedését és megmozdulásait. De a végén mindenre fény derül.. Melegen ajánlom mindenkinek a filmet: 10/8

Deception.2008.Hunsub
    Megfelelő hőfokon tart a film egészen a végéig, magyarán nem unatkozik az ember és érdeklődve figyeli az eseményeket. Egyszer mindenképp érdemes megnézni. A végén nemtetszett a hollywood-i végkifejlet és ezzel veszett pár pontot az értékelésnél: 10/6

• Matthew Prosac
    nálam csak 10/6 a Hazugságok hálója
    egyestés akció, különösebb csavarok nélkül. nálam semmi maradandót nem hozott, láttunk már ilyen filmet sokat.
  • Tyler1
    Hazugságok hálója(Body of Lies)
    nos ismét egy film az arab terrorhullámról! Végre sikerült megnéznem, és nekem abszolut bejött! DiCaprio ismét egy kemény, de laza karaktert kapott, ami sztem nagyon fekszik neki, ellentétben Crowe-val aki egy elég unalmas koordinátort alakít! A filmmel annyi a gáz, h kevés benne az igazi közel-keleti akció, és a drámaiság is váltakozott mindig, ami kicsit szaggatottá tette a sztorit!
    Ettől függetlenül érdemes megnézni, mert jól sikerült mind a történet, mind a szereplők játéka, és izgalmas kikapcsolódást jelent az ilyen filmeket szeretőknek!
    nekem 7-8/10
  • ForzaInter
    hát én se:)

nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye a filmekről, hisz akkor mibe kötne bele Riddick?:)))
  • Sephi
    Igen? Akkor mi is itt a probléma? Nem én kötekedtem :)

En igenis bizok az itteniek velemenybe, hisz azert jarok ide. De amikor azt latom, hogy 10/10 megy, majd megnezem en is a filmet, es latom, hogy nekem nem annyi, akkor leirom a velemenyemet.

Aztan jon a spam :D
  • ForzaInter
    nem hypeból nyomatjuk a tizeseket, ha nem azért mert tetszett nekünk, azért mert neked nem tetszik még másnak bejöhet.
  • Sephi
    Nos ha mar a RT emlited akkor ott is van ilyen, hogy Top Critics. Ha tudsz angolul, akkor te is olvashatod, hogy a tobbsegnek az volt a baja vele, hogy csak par jelent volt ami vitte a filmet, de kozben meg eleg vontatott volt. Tolem is siman megkapna a 7/10 -et de en nem pontozok. Attol, hogy 73% azert meg lehetnek problemai.

Ha megfigyeled, en az itteni hype-rol beszeltem, hogy dobaljak ra a 10/10 -eseket. A DK-nal is ez volt.
  • Real13
    Az értem, hogy nem jött be a film. De azt a kijelentésedet, hogy csak a hype viszi el a filmet, azt nem. Mert pontosan milyen hype-ról is beszélsz? BB-ből volt 2 előzetes, meg pár kép a neten, semmi extra, a Rottenen 73%(ami ugye jó), nem kapott Globe-ot. Az meg, hogy bejön az embereknek, az nem hype. Szerintem.-
  • CSOCSO
    ja. van egy par hasonlosag:D
  • extramagascsaj
    nem tudom volt-e már

én most a Valami Amerika 2. részét néztem meg
    tetszett...talán az elsőt nem múlta felül..de azért jó volt
    8/10
  • Shep
    Boogeyman 3

Talán ez volt a 3 közül a legjobb rész, misztikus, véres, kicsit ijesztgetős is. A történet kicsit Freddy-s volt, de hát sebaj.

9/10
  • desigo
    hát ez azért érdekes volt :)
  • Sephi
    VIASAT 3 - THE GAME!!!

Tessek nézni!
  • Shep
    Nekem az is tetszett, bár tényleg vannak sokkal jobbak is.
  • ForzaInter
    lol, ennek láttam az első részét, nem volt vmi nagy szám
  • Shep
    Boogeyman 2

Spoiler lehet

Jó kis véres horror, bár a nyomasztó hangulat valahogy nem igazán jött össze, valamint az sem igazán tetszett, hogy az első rész ha úgy gondolod skizo volt a srác, de ha éppen úgy akarod akkor azért él a szekrényben a gonosz kettősséget eldobták és egy sima maszkos elmebajos gyilkolja népet.
    Az elején azért megvan a misztikus hangulat. Tehát alapvetően a műfaj rajongóinak ajánlott.

8/10
  • ProGabe #44041
    XD
  • barnie1990
    Azért ezt igy durva volt látni. Én tartom a 10 pontomat a hasonlóság ellenére is, mivel a filmélmény akkor is magas volt és én nem unatkoztam egy perce alatt sem.
  • Sephi
    :DDDD
  • Lipi1980
    Ez mekkora? :D:D:D:D Tényleg van hasonlóság...
  • sweech
    :-)
  • FlyHigh
    Lehet, hogy erre vezethető vissza, hogy nem bírom a gyáva embereket, nagy szart hagynak maguk után. De tényleg hagyjuk, nekem nem tetszett a vége.