106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hull a hav! :) -
Valkyrie
Egy elgondolkoztató történet arról, h próbálták meg a németek megmenteni saját országuk becsületét Hitlertől!
Nem a legizgalmasabb film, de hiteles és a téma kedvelőinek biztosan tetszeni fog! Nekem külön tetszett Tom Cruise játéka, bár nem egy nehéz karakter kellett játszania mégis valahogy illett hozzá! -
"Spanom csaja"
Most néztem meg nemrég, jó film, jó nők:P
Üdv. -
Sex Drive (unrated)
Sztem nagyon jó volt. 10/8.9
A zenék is jók benne. -
lenyeg=lenyek -
Na az Into the wild engem is padlóra tett!!! mind amellett h fantasztikus film, annak aki érti a lényegét, mégis annyira nyomasztó és depresszív!
eccrűen vége lett és nem tudtam hol vagyok annyira kiürített!
gyönyörű film... -
Deja vu-
Nem tudom, hogy ezt a Tony Scott filmet eddig hogy sikerült kihagynom. Nagyon tetszett, és bár a hasonló filmeknek nem igen szokott lenni tanulságuk, sztem ez a darab eléggé elgondolkoztató volt.
És felettébb érdekes.
9/10 -
ba32107 #44468 Nem szeretem, ha egy film ennyire hatással van rám.
Azt én sem :) Mondjuk a Benjamin engem egyáltalán nem fogott meg. Legutóbb az Into the Wild-nak sikerült ez, de attól egy hétig nyomott kedvem volt, közben megnéztem kb 10-szer :D -
Benjamin Button különös élete
Nem szeretem, ha egy film ennyire hatással van rám. Legalább is az utolsó fél óra adott bőven gondolkodni valót :/
10 / 8.5
Ausztrália
"Misesfőnök magamhoz énekellek" :) kedves kis romantikus kaland film, némi klisével és kiszámítható befejezéssel. Pároddal nagyon ideális mozi hétvégére.
10 / 6.5 -
Pineapple Express
OMFG. ezt a beszívott állatságot. ebben aztán van minden. olyan dolgok történnek benne, amiket az első 1 óra után sem gondolnál, hogy fognak. biztos hogy kővé szívták magukat, miközben ezt megírták, de még ennek tudatában is nagyon durva f*szság az egész :)
8/10 -
ba32107 #44465 Sex Drive is ilyen volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínű, hogy a szép goth-os (?) csaj a legnagyobb lúzerrel lóg, valamint az is hihető, hogy a kis dagi gyerek vette fel a nagymenő nőcsábász szerepét. A főszereplő meg tök jellegtelen. A báty és az ámis arc viszont ott van :D -
ba32107 #44464 Házinyuszi 4/10 
Egy rakás elcseszett klisé, egy rakás nem oda nem illő szereplő. 4 pontot kap egy két jó poén és a jó csajok miatt :) -
Kínzó Közelség 8/10 -
nem biztos.... -
A Keresztapa mindhárom réssze kurvajovolt!!! -
Utálom a Kill Bill-t, utálom a Blöfföt, társát feléig néztem, Gyűrűk urát elismerem, de néha nagyon unalmasnak találtam, Égető bizonyiték fájt, úgyhogy a No Country For Old Man-t valószinűleg soha nem fogom megnézni.
Megérdemlem, hogy éljek?
-
Wanted - Nem is tudom mikor láttam utoljára ekkora mesefilmet! De mivel film jó volt. -
Én a multkor megnéztem a The Shawshank Redemption-t hát komolyan, annál a Prison Break sorozat is jobb, főleg a színészi játék terén!
(NOT)
-
csak hogy elindítsam az atomháborút, én a Kill Bill-t rühellem de nagyon...
félelmetesen rossz sztem... hú... fizikai fájdalmat éreztem! -
FL Zoli #44456 Gyűrűk urát nálam csak Legolas meg Samu húzza le. Legolas inkább egy Luc Besson-John Woo filmbe illett volna....Samu meg vmi homoerotikus alkotásba:D
el kellene olvasni a könyvet 3X-ra..... -
Nights in Rodanthe 8/10
Elkezdtem nézni a filmet, és előttem lebegett az, hogy mennyire lefogom húzni a kritikámmal majd.A film feléig így is voltam teljesen.Baromira unatkoztam.Aztán elkezdett gondolatokat ébreszteni bennem.Nem hittem hogy egy rossz házasság után, egy családdal a háta mögött, ilyen is történhet az emberrel.3nap...Ez a pár nap felülmúlta a házas életük összességét.
Aztán baromi ideges lettem egy fordulat miatt, amire egyáltalán nem számítottam.De a végére teljesen megnyugodtam.Ebben az anya lánya kapcsolat segített nekem a film végén.
Összességébe véve kellemes csalódás a film.Sokkal rosszabbra számítottam. -
a gyűrűk urához csatlakozom...dög unalom, a harmadik rész simán kivágható lett volna, háromszor ültem le megnézni :) -
:DDD
hatalmas szókincse van, avagy a "mighty fuck" az angolban, minden szar káromkodást ezzel fejeznek ki :D -
A vége is drámaibb mint a hollywood-ié. -
a sw 4-5-6,az okés,mert gyerekként azt néztük,azt játszottuk,és az emlékeket nézem vele gyakorlatilag.az újak,na...
gyűrűk ura,az ihajj,frodótól a falra mászom.persze tényleg hozzá kell tennem,hogy nem unalmas,nem érdektelen,látványos,csak én utálom nagyon.de nem is ezekről van szó,már csak poénnak tettem rá. -
ba32107 #44450 A Gyűrűk ura és a Star Wars mondjuk szerintem jó :D Épp tegnap néztem meg a Gyűrű szövetségét. -
úristen,de férgek vagytok!
és én is,mert nekem sem jött be,hovatovább,halálra untam magam.
dobok a tűzre,nekem a gyűrűk ura,és a star wars is ilyen.
meg még sok agyonhájpolt,néha annyira nem értem mi alapján... -
ba32107 #44448 No Country for Old Man-t alig volt türelmem végignézni. A Burn After Reading-et nem is volt :D Kikapcsoltam a felénél... -
A Hongkong-i "Internal affairs" az eredeti, és természetesen sokkal feszesebb és jobb az oscar díjas Scorsese változattól -
:)))))))))))
Alig várom "Mr. No Contry for old men Riddick"-et, hogy egy utolsónál is utolsóbb légytetűhöz hasonlítsa és virtuálisan szemenköpje 100 emelet magasból Matthew-t
-
na igen... szvsz is nulla a film... mar leirtam ezt anno. De legalabb mostmar ketten varjuk, hogy elmondjak paran, mi primitiv lenyeg egy ilyen mualkotast nem erthetunk.
btw most fejeztem a Burn After Reading
hat ez is mekkora egy nulla film volt. Voltak benne keservesen poenos jelenetek, de amugy semmi erdekesseg. Mielott valaki azt irna, hogy nem ertettem: De igenis ertettem. Csak szamomra ez a film lapos, kiveve Brad Pitt szinjatekat ami hatalmas volt. Nomeg a ket idiota a CIA-enal amikor megbeszeltek azt, hogy senki nem tud semmit es semminek nincs ertelme :D HAT az volt a legjobb resz az egesz filmben.
-
öröm lesz olvasni a holnapi flémet... -
Nem vénnek való vidék (2007)
Egészen eddig húztam hogy ne nézzem meg, de a sok díj miatt (a negatív kritikák ellenére - hozzám abból több jutott) kénytelen voltam. Nagyon röviden és tömören így szól a kérdésem: Ebben a filmben mi a jó?
Zene ügyebár nincs, a sztori nálam egy nulla. Akció? Dögunalom. Thriller? Ugyanmár. Párbeszédek? Hagyjuk. Elgondolkoztat? Alig vártam a végét.
Tudom nem mostani a film és biztos már ki lett itt is tárgyalva, de mégis ... valaki ... plz!!!! Mesélje el ez miért jó film és miért kapott 4 Oscar-díjat? Értetlenül pislogok magam elé. -
xxxpaulxxx #44442 csingáng-csingcsáng:D -
ja most nézem hongkongi, egyre megy mondjuk:D -
Ez a japcsi változata lenne az eredeti, elvileg. Bár én azt nem láttam.. -
Akkor így :)
Ez vagy ez? -
ugyanaz mindkettő:D -
Csak77 #44437 Seven Pounds
Nem tartom magam egy érzelgős embernek, de ezt a filmet majdnem megkönnyeztem. Remek randi/csajozos film! Aki teheti nézze meg!
Nálam totál 10/10 -
Melyik az igazi "tégla" alapötlet? Ez vagy ez?