106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kojiro
  • Tyler1
    Valkyrie
    Egy elgondolkoztató történet arról, h próbálták meg a németek megmenteni saját országuk becsületét Hitlertől!
    Nem a legizgalmasabb film, de hiteles és a téma kedvelőinek biztosan tetszeni fog! Nekem külön tetszett Tom Cruise játéka, bár nem egy nehéz karakter kellett játszania mégis valahogy illett hozzá!
  • plck
    "Spanom csaja"

Most néztem meg nemrég, jó film, jó nők:P

Üdv.
  • AntiHero
    Sex Drive (unrated)

Sztem nagyon jó volt. 10/8.9

A zenék is jók benne.
  • CSOCSO
    lenyeg=lenyek
  • Tyler1
    Na az Into the wild engem is padlóra tett!!! mind amellett h fantasztikus film, annak aki érti a lényegét, mégis annyira nyomasztó és depresszív!
    eccrűen vége lett és nem tudtam hol vagyok annyira kiürített!
    gyönyörű film...
  • Kojiro
    Deja vu-
    Nem tudom, hogy ezt a Tony Scott filmet eddig hogy sikerült kihagynom. Nagyon tetszett, és bár a hasonló filmeknek nem igen szokott lenni tanulságuk, sztem ez a darab eléggé elgondolkoztató volt.
    És felettébb érdekes.

9/10
  • ba32107
    Nem szeretem, ha egy film ennyire hatással van rám.

Azt én sem :) Mondjuk a Benjamin engem egyáltalán nem fogott meg. Legutóbb az Into the Wild-nak sikerült ez, de attól egy hétig nyomott kedvem volt, közben megnéztem kb 10-szer :D
  • Kandurex
    Benjamin Button különös élete

Nem szeretem, ha egy film ennyire hatással van rám. Legalább is az utolsó fél óra adott bőven gondolkodni valót :/

10 / 8.5

Ausztrália

"Misesfőnök magamhoz énekellek" :) kedves kis romantikus kaland film, némi klisével és kiszámítható befejezéssel. Pároddal nagyon ideális mozi hétvégére.

10 / 6.5
  • ProGabe #44466
    Pineapple Express

OMFG. ezt a beszívott állatságot. ebben aztán van minden. olyan dolgok történnek benne, amiket az első 1 óra után sem gondolnál, hogy fognak. biztos hogy kővé szívták magukat, miközben ezt megírták, de még ennek tudatában is nagyon durva f*szság az egész :)

8/10
  • ba32107
    Sex Drive is ilyen volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valószínű, hogy a szép goth-os (?) csaj a legnagyobb lúzerrel lóg, valamint az is hihető, hogy a kis dagi gyerek vette fel a nagymenő nőcsábász szerepét. A főszereplő meg tök jellegtelen. A báty és az ámis arc viszont ott van :D
  • ba32107
    Házinyuszi 4/10
    Egy rakás elcseszett klisé, egy rakás nem oda nem illő szereplő. 4 pontot kap egy két jó poén és a jó csajok miatt :)
  • tep
    Kínzó Közelség 8/10
  • Tikal #44462
    nem biztos....
  • Sephi
    A Keresztapa mindhárom réssze kurvajovolt!!!
  • barnie1990
    Utálom a Kill Bill-t, utálom a Blöfföt, társát feléig néztem, Gyűrűk urát elismerem, de néha nagyon unalmasnak találtam, Égető bizonyiték fájt, úgyhogy a No Country For Old Man-t valószinűleg soha nem fogom megnézni.
    Megérdemlem, hogy éljek?
  • grebber
    Wanted - Nem is tudom mikor láttam utoljára ekkora mesefilmet! De mivel film jó volt.
  • Count Adyn
    Én a multkor megnéztem a The Shawshank Redemption-t hát komolyan, annál a Prison Break sorozat is jobb, főleg a színészi játék terén!
    (NOT)
  • fifi
    csak hogy elindítsam az atomháborút, én a Kill Bill-t rühellem de nagyon...
    félelmetesen rossz sztem... hú... fizikai fájdalmat éreztem!
  • FL Zoli
    Gyűrűk urát nálam csak Legolas meg Samu húzza le. Legolas inkább egy Luc Besson-John Woo filmbe illett volna....Samu meg vmi homoerotikus alkotásba:D

el kellene olvasni a könyvet 3X-ra.....
  • green6k
    Nights in Rodanthe 8/10
    Elkezdtem nézni a filmet, és előttem lebegett az, hogy mennyire lefogom húzni a kritikámmal majd.A film feléig így is voltam teljesen.Baromira unatkoztam.Aztán elkezdett gondolatokat ébreszteni bennem.Nem hittem hogy egy rossz házasság után, egy családdal a háta mögött, ilyen is történhet az emberrel.3nap...Ez a pár nap felülmúlta a házas életük összességét.
    Aztán baromi ideges lettem egy fordulat miatt, amire egyáltalán nem számítottam.De a végére teljesen megnyugodtam.Ebben az anya lánya kapcsolat segített nekem a film végén.
    Összességébe véve kellemes csalódás a film.Sokkal rosszabbra számítottam.
  • Tikal #44454
    a gyűrűk urához csatlakozom...dög unalom, a harmadik rész simán kivágható lett volna, háromszor ültem le megnézni :)
  • precision
    :DDD
    hatalmas szókincse van, avagy a "mighty fuck" az angolban, minden szar káromkodást ezzel fejeznek ki :D
  • ffxi
    A vége is drámaibb mint a hollywood-ié.
  • sadvagabond
    a sw 4-5-6,az okés,mert gyerekként azt néztük,azt játszottuk,és az emlékeket nézem vele gyakorlatilag.az újak,na...
    gyűrűk ura,az ihajj,frodótól a falra mászom.persze tényleg hozzá kell tennem,hogy nem unalmas,nem érdektelen,látványos,csak én utálom nagyon.de nem is ezekről van szó,már csak poénnak tettem rá.
  • ba32107
    A Gyűrűk ura és a Star Wars mondjuk szerintem jó :D Épp tegnap néztem meg a Gyűrű szövetségét.
  • sadvagabond
    úristen,de férgek vagytok!
    és én is,mert nekem sem jött be,hovatovább,halálra untam magam.
    dobok a tűzre,nekem a gyűrűk ura,és a star wars is ilyen.
    meg még sok agyonhájpolt,néha annyira nem értem mi alapján...
  • ba32107
    No Country for Old Man-t alig volt türelmem végignézni. A Burn After Reading-et nem is volt :D Kikapcsoltam a felénél...
  • Blasta
    A Hongkong-i "Internal affairs" az eredeti, és természetesen sokkal feszesebb és jobb az oscar díjas Scorsese változattól
  • Blasta
    :)))))))))))

Alig várom "Mr. No Contry for old men Riddick"-et, hogy egy utolsónál is utolsóbb légytetűhöz hasonlítsa és virtuálisan szemenköpje 100 emelet magasból Matthew-t

• CSOCSO
    na igen... szvsz is nulla a film... mar leirtam ezt anno. De legalabb mostmar ketten varjuk, hogy elmondjak paran, mi primitiv lenyeg egy ilyen mualkotast nem erthetunk.

btw most fejeztem a Burn After Reading

hat ez is mekkora egy nulla film volt. Voltak benne keservesen poenos jelenetek, de amugy semmi erdekesseg. Mielott valaki azt irna, hogy nem ertettem: De igenis ertettem. Csak szamomra ez a film lapos, kiveve Brad Pitt szinjatekat ami hatalmas volt. Nomeg a ket idiota a CIA-enal amikor megbeszeltek azt, hogy senki nem tud semmit es semminek nincs ertelme :D HAT az volt a legjobb resz az egesz filmben.

• Calver
    öröm lesz olvasni a holnapi flémet...
  • Matthew Prosac
    Nem vénnek való vidék (2007)

Egészen eddig húztam hogy ne nézzem meg, de a sok díj miatt (a negatív kritikák ellenére - hozzám abból több jutott) kénytelen voltam. Nagyon röviden és tömören így szól a kérdésem: Ebben a filmben mi a jó?
    Zene ügyebár nincs, a sztori nálam egy nulla. Akció? Dögunalom. Thriller? Ugyanmár. Párbeszédek? Hagyjuk. Elgondolkoztat? Alig vártam a végét.
    Tudom nem mostani a film és biztos már ki lett itt is tárgyalva, de mégis ... valaki ... plz!!!! Mesélje el ez miért jó film és miért kapott 4 Oscar-díjat? Értetlenül pislogok magam elé.
  • xxxpaulxxx
    csingáng-csingcsáng:D
  • ForzaInter
    ja most nézem hongkongi, egyre megy mondjuk:D
  • ForzaInter
    Ez a japcsi változata lenne az eredeti, elvileg. Bár én azt nem láttam..
  • ffxi
    Akkor így :)

Ez vagy ez?
  • ForzaInter
    ugyanaz mindkettő:D
  • Csak77
    Seven Pounds

Nem tartom magam egy érzelgős embernek, de ezt a filmet majdnem megkönnyeztem. Remek randi/csajozos film! Aki teheti nézze meg!

Nálam totál 10/10
  • ffxi
    Melyik az igazi "tégla" alapötlet? Ez vagy ez?