106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Te szerencsétlen, nézd már meg, hogy ki jött a faszomtudjahányévvel ezelőtti hozzászólásoddal! Istenverte gyökér, pont leszarom, hány napra bannolsz, attól még hülye maradsz.
    Amúgy zseniális: egyik kommentben vered magad, hogy mennyire fasza házigazda vagy, mert én kiszórnék mindenkit, aki nekem nem tetszik, majd a következőben közlöd, hogy majd kiszórsz innen, mert nem tetszem.

Nyomor.
  • CSOCSO
    most ez az a hsz amit torolnom kene,de sajna igazad van... Remelem nem szeditek szet egymast amig vissza nem terek. Riddick... ugy irogass, hogy magad alatt vagod a fat! Max buntipont helyett 1 hetig bye-bye lesz es akkor jipikaje....
  • Blasta
    Baszod, annyiszor el lett már mondva: ha valami itt neked ANNYIRA nem tetszik, el lehet takarodni a rákba, kenegetheted magad kakival a blogodon és baszottul boldog kisfiú lehetsz, vagy csinálhatsz bármi számodra izgalmas dolgot, DE MÁSHOL.

Miután a fenti sorokat elolvastad, olvasd el újra, majd újra, így talán nagyobb az esélye, hogy azzal a döngölt agyaddal felfogod b+.
  • CSOCSO
    Az a baj ezzel az egesszel, hogy a filmek 20%-a ami nekem nem tetszik az neked a hubazz dejo kategoria...tehat azert mert nekem a maradek 80% tetszik akkor en vagyok a nyomor igaz? Azert mert egy film nem tetszik nekem En egy nyomor vagyok? Nagyon sajnallak az ertelmetlen gondolkodasoddal egyutt :D Nekem van jobb dolgom is a te baromsagaidnal... pl a magadfajta emberek felesleges hsz-einek torlese!

Ezenkivul ezerszer jobb hazigazda vagyok mint te valaha is lehetnel! Elmondjam miert? Mert itt nekem nem filmes szakertonek kell lennem.(ahhoz itt vagy te :D )! Amit te itt muvelnel a sok emberrel ha lenne valamifele kis fingnyi jogod barmihez is, abbol kaosz lenne.
    Nekem nem az a dolgom,hogy eliteljek barkit is aszerint, hogy milyen filmet szeret. Velem ellentetben paran, pl te is eleg nagy parasztok vagytok ilyen teren. Ezert nem leszel te a hazigazda. Es ez mar a 120adik alkalom, hogy bonyolitod az eletemet FELESLEGESEN, holott minden szep volt es jo amig meg nem jottel a TOTAL ide nem illo beszolasoddal arrol, amit ezelott majdnem 8 eve irtam!!!
  • Riddick21
    De hát érted, mit lehet tenni, ha másnak is szemet szúrt ez a kissé röhejes helyzet, hogy pont a filmekhez lehető legsötétebb nyomor lett a topik házigazdája? Mulatságos, nevetünk picit, aztán megpróbáljuk elfelejteni... Ez ilyen.
  • zaki

Amint lesz normális HD belőle megnézem... :)
  • Tyler1
    Seven Pound
    Na ez egy elég nehéz film igy éjszakára! Viszont szép! Elég elgondolkodtató film....
    Az egésszel csak annyi a baj, h 2 óra kell h rájöjj a film lényegére, addig csak próbálod ide-oda rakosgatni magadban a cselekményt!
    Will Smithnek sztem nagyon jól áll az ilyen drámai szerep, lehet h nem ő az évszázad színésze, de egy ilyen szerep mindent elárul számomra! És nem mindig illik hozzá az izompóló, meg egy 9mm-es beretta!
    10/8
  • Shep
    Másabb, sokkal inkább visszaadja a képregény erőszakos és komor hangulatát. Az első rész ilyen lightos bosszúálló film volt, ez meg kő kemény brutális akció szigorúan 18+. Tehát ha kedveled az ilyesmit akkor jobb, ha nem akkor nem jobb. Egyébként szerintem mindenképpen jobb az elsőtől.
  • zaki
    Akkor az első résznél jobb? Azt elég régen láttam, de nem volt rossz...
  • Shep
    Punisher War Zone

Kőkemény akció, tele brutális jelenetekkel (néhol már horrorfilmeket is megszégyenítve), igazi Punisheres komor hangulat, erőszakos nyelvezet, durva kivégzések. Végre egy film ami tényleg hozza a képregény hangulatát.

9/10 (mondjuk azt sejtem, hogy a többség nagy valószínűséggel le fogja húzni a filmet, ahogy azt a mozibevétel is sejtetni engedi)
  • PetruZ
    Midnight Meat Train (2008)

Tyű, azannya, ez határozottan nem volt rossz! Mondjuk kíváncsi is voltam, hogy egy Clive Barker műből mit tud kihozni az egyik kedvencem, Ryuhei Kitamura, és bár az eredetit nem olvastam, a film sztem minden szempontból simán "barkeres" és "kitamurás" egyszerre. :)
    A sztori egy fotósról szól, aki a Témát, a Város Szívét keresi, és eközben egy évszázados titokra bukkan a metróhálózatban, ami mindörökre megváltoztatja az ő és a szerettei életét. Ha bármi többet írnék, az már spoiler lenne, de aki olvasott már Barker-féle horrort, az képben lesz. :)
    A színészek jórészt ismertebb másodvonalasak, és/vagy sorozatokból ruccantak át, és hozzák az elvárhatót, különösebb panaszom nem volt rájuk. A látvány, de főleg a kamerakezelés és az effektek baromi jók, és itt most nem überrészletes CGI-re kell gondolni (nincs is semmi CG a filmben), hanem a fényekre, a beállításokra, meg úgy általában a jelenetek erősségére. Az effektek és a maszkok is teljesen élethűek, igazán plasztikusak, akinek gyenge a gyomra, az ne kajálás közben/utána nézze, és ez nem vicc. :)
    Nálam az utóbbi évek egyik legjobb thriller-horrorja: erős 8/10. A levonást egy-két jelenet talán túlzóan is... ööö... "részletező" mivolta miatt kapta. :)
  • Qwerty4
    Kosz az infot.
  • CSOCSO
    riddick,hivd fel az anyukadat es allatozd azt... ha vmi nem tetszik lehet takarodni innen! Csinalj magadnak valami riddick(ulous) filmes topikot es STFU..

tobbiekre is vonatkozik akinek nem tetszik az, hogy en mit mondtam anno egy filmrol. Azt hittem ezen az egymas szidalmazasan tul vagyunk mar. De latom a sok majom nagyon unatkozik....
  • ProGabe #44663
    állítsátok meg terézanyut
  • Qwerty4
    Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy mi a film címe, amit legutóbb láttam.De ti majd segítetek.
    Az m1-en volt asszem múlt vasárnap egy magyar romantikus film.Egy egyszerű csajszi, aki egyébként írónő fel akarta szedni a felsőbb korokben mozgó főnokét.Utána loholt valami partiba és mikor felkérte táncra a pasi a csajt, akkor gyorsan bement a mellékelyiségbe a lábát leborotválni, majd elszokott.Nem is láttam egészen, vhol itt kapcsolódtam be.
    A lényeg, hogy sztem egy elég színvonalas magyar film, hangulatos helyszínekkel, jó operatőri munkával, szimpatikus szereplőkkel.Amcsi gyártmányt meg se néztem volna ebben a stílusban egyébként.
    Tőlem kap 8/10-et.

Mi a film címe?
    Vagy hol lehet megnézni 2 napnál korábbi műsorprogramot?mert a port.hu-n csak -2 napig mutatja.
  • ProGabe #44660
    és attól anomáliás, mert használta ezt a szót? amúgy igen, így már tudom. csak tudod, vannak benne más érdekes alakok is, bocs, hogy a használt jelzőről pont nem ugrott be az, akire te gondoltál :)

amúgy nekem semmi bajom vele, mármint a szóhasználatával, kifejezéseivel. elsőre is leszűrtem a lényeget, csak kicsit végig kellett gondolni és "kidobni" a sok felesleges maszlagot a mondandójából
  • Riddick21
    Valkűr
  • Tyler1
    na srácok egy kis érdekesség: mindenki menjen a topic aljára és kattintson a "végére" hivatkozásra!!!
    a topic 2001-ben indult amikor még a Halálos iramban volt az újdonság, meg a Lovagregény! tök jó visszanézni h 8 éve miket néztek a moziban az emberek, amit én max. a tv-ben láttam már :D
    csak ennyit akartam, olvasgassátok :D
  • CSOCSO
    aki csinalta a matrixot. az epitesz... feher haju csako a szobaban a sok sok kepernyovel... ket ajto...ok es okozat... dereng valami?
  • ProGabe #44656
    Mátrix trilógiát én is nagyon bírom! úgy, ahogy van.
    anomáliás csákó? azkiaz akire gondolsz?
  • CSOCSO
    ez mind hulyeseg mert nincs koztuk az ahova lepek szorny terem sorozat!

amugy a matrixot nemtom miert huzzak le ennyire.. nekem nagyon bejott az egesz sorozat.. kiveve az anomalias csakot amibol egy mukkot nem ertettem.
  • Blasta
    JAAAA, aszittem pozitiv példaként hoztad fel, akkor így már ok, értem :)
  • Montanosz
    Dead Like Me

Hát a sorozat nagy kedvencem, a film sem lett rosz, de azért
    kár hogy a főszereplő csajszi is egyszer csak idős nagymami lesz
    a következő részben ha lesz....már nem annyira harmatos arcú))))
    De persze ettől függetlenül nagy színész és játéka nagyon élvezetes.
  • Sephi
    Erről van szó.
  • martindante
    Milk (2008)
  • SötétBarom
    Die Hardokból a 3 a legjobb, nem hiszem el, hogy ez nem egyértelmű :OOO

:D
  • Blasta
    Mellesleg Sam Mendes-t is kifelejtették a listáról véletlenül
  • Blasta
    Eeeeelf?
    1x elkezdtem követni hbo-n azt a fost, 15 percig bírtam, kalap szar, idegesítő baromság
  • a.carkey
    Megkapta? :)
  • ba32107
    12 majom kurvajó volt szerintem
  • zaki
    lol, port.hun olvasom az oscar beharangozóját az rtlnél:

"A sokak szerint csak szépfiú Pitt hosszú évek kemény munkájával bebizonyította, hogy a legjobb színészek közé tartozik, és 2009-ben végre megkapta élete első Oscar-jelölését"

Remélem ennél jobban fel lesznek készülve Pannácskáék, Pitt már volt jelölve a 96-ban... :P (12 majom)
  • Davidus
    ebből mit tanultál? csak kíváncsi vagyok:P
  • Pretorian
    Valkyrie tényleg nagyon fasza, mindenki szaladjon a moziba, aki még nem látta!
  • fifi
    Dog Soldiers 1/10
    viszont:
    Saw 5 6/10

mindig tanul valamit az ember...
  • Tyler1
    A halálraítélt
    Na hát kezdjük ott, h én ezt játszattam volna a celebekkel az rtl-es f@szságban...szivesen néztem volna inkább ahogy Győzikét sz@rrá verik a dzsunelben!!!
    Visszatérve a filmre, nem lett egy rossz múvi, csak többet kilehetett volna hozni a történetből! Néha vontatott volt és uncsi, még akk is ha éppen vmi eksön ment! De a legidegesítöbb a kameramunka és a vágások voltak. Lehet ha ezt másképp oldják meg akk jobbra sikerült volna...
    Ezt leszámítva jó kis esti akció kategória Steve "Stone Cold" Austinnal (b@szottnagy pankrátor állat) :D
    10/6.5
  • sweech
    Harold and Kuma :D
  • Count Adyn
    :)))
  • Davidus
    jó a címe a harmadiknak:D
  • zaki
    Step Brothers

Egy újabb Will Ferrell fasság, nagyon hülye ez a pali... :DDDDD

6.5/10

A pénz színe

Régi klasszikus Scorsesetől, nem volt rossz, de ennél vannak sokkal jobb filmjei is...

7/10

Valkyrie

Hiteles, feszült, izgalmas II. vh-s múvi, nekem nagyon bejött

9/10
  • Sephi
    Siman jobb volt mert volt benne szakadék!!!