[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az a baj ezzel az egesszel, hogy a filmek 20%-a ami nekem nem tetszik az neked a hubazz dejo kategoria...tehat azert mert nekem a maradek 80% tetszik akkor en vagyok a nyomor igaz? Azert mert egy film nem tetszik nekem En egy nyomor vagyok? Nagyon sajnallak az ertelmetlen gondolkodasoddal egyutt :D Nekem van jobb dolgom is a te baromsagaidnal... pl a magadfajta emberek felesleges hsz-einek torlese!
Ezenkivul ezerszer jobb hazigazda vagyok mint te valaha is lehetnel! Elmondjam miert? Mert itt nekem nem filmes szakertonek kell lennem.(ahhoz itt vagy te :D )! Amit te itt muvelnel a sok emberrel ha lenne valamifele kis fingnyi jogod barmihez is, abbol kaosz lenne.
Nekem nem az a dolgom,hogy eliteljek barkit is aszerint, hogy milyen filmet szeret. Velem ellentetben paran, pl te is eleg nagy parasztok vagytok ilyen teren. Ezert nem leszel te a hazigazda. Es ez mar a 120adik alkalom, hogy bonyolitod az eletemet FELESLEGESEN, holott minden szep volt es jo amig meg nem jottel a TOTAL ide nem illo beszolasoddal arrol, amit ezelott majdnem 8 eve irtam!!!