106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    ilyen gyilkos-leleplezést (a szektás rész) még nem láttam, annyira röhögtem, hogy majdnem leestem az ágyról

10/8
  • ba32107
    Fú, hát szerintem ez a film valami borzalom volt :D
    Én alig bírtam végignézni...
  • Blasta
    Filmtörténeti jelenet van a belinkelt képen :)
    Ahogy besétál a főtérre azzal a fehér lóval annyáig felfegyverezve baszki :))))
  • Tikal #45157
    Religulous

dokumentum film a vallásról és nagyon jó... leginkább a kereszténységet vette célpontba szóval elég jól lehetett szorakozni rajta, mennyire nevetségessé válnak az emberek mikor betámadják a hitüket, és Bill Maher, a kérdező, egyébként humorista, nagyon jól csinálta, sarokba szoritott mindenkit.... ajánlottá tenném az ilyen filmeket az iskolákban, leginkább a vallásos sulikban.... főleg ezek a hitgyülis idioták nagyon veszélyesek, a filmben is van egy kettő belölük, eszméletlen figurák....
  • Sir Quno Jedi
    Hot Fuzz (Vaskabátok)

Korrekt "akcióvígjáték" angol módra, kiváló színészekkel. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az angol humort és fogékony a minőségi kacagtatásra is... :D (mikor Bad Boys-ra, meg Holtpontra gerjednek, az a kemény :DDD)

• Shep
    Ja nem összekevertem, Megtorló volt, de a képregény igen durva, szóval a film most legalább tükrözte a képregényt.
  • Shep
    Hát mivel nálunk a Punisher Halálosztó néven futott :)
  • Tyler1
    Punisher: War Zone
    Na én sem a képregényt sem az elöző filmet nem ismerem, de ez egy közepes akciófilm, jó sok vérrel, meg lehetetlenségel, nem is jó-nem is rossz kategória!
    1-2 résznél olyan kemény volt h már röhögtem :D volt egyszer egy kéregényem a Halálosztó(sztem erről lett koppintva), abban voltak ilyen durva megoldások :D
    10/6
  • martindante
    Nem kellesz eléggé filmkritika

Amerikai romantikus komédiákból évről évre kijön egy raklapnyi, amelyeknek igencsak kis hányada értékelhető. A Nem kellesz eléggé már csak a poszteren szereplő ismert arcok miatt is üdítő kivételnek nézett ki, így adtam egy esélyt a filmnek: nem kellett volna...
  • tommygear
    sajnos láttam
  • Shep
    De te láttad már a FarCry-t, vagy csak úgy alapból lehúzod? Egyébként nem nagyon izgat, mit gondoltok, nekem tetszett jól szórakoztam rajta a többi meg nem számít.
  • Sephi
    Elfogadom a véleményed. De kerek én is abból amit szívtál akkor.
  • tommygear
    pfff :D
    na haggyuk
  • ForzaInter
    Hát a Max paynet nagyon elszúrták ahogy olvastam, pozitívat sehol nem láttam arról a filmről, azért majd sort kerítek rá egyszer:D
  • Shep
    Hát miért tök jó film lett :) A Mex Péjntől például nagyságrendekkel jobb, mert az egy dögunalom volt, itt meg legalább jól szórakoztam, és végülis ez a lényeg.
  • tommygear
    igen azt tudom...
    de nemhinném ha más forgalmazó áll mellé a far cryban akkor olyan hú de jó lett volna :D
  • Tyler1
    na mind1 ami rosszabb h a stúdió baszta igy el a Far Cry feelingjét!

(amugy a Király nevében is 20th century forgalmazás volt...)
  • tommygear
    igazad van bocs :S
    csak nem tudtam elképzelni erről a trágyáról amit mondassz
    sry :)
  • tommygear
    okok :D:D
  • Tyler1
    akk lécives nézz utána és ne okoskodj! köszi
  • tommygear
    jaj ilyet ne mondj már azért :D
    max a BOLL KG, 20th forgalmazná nem 2 moziba adták volna le amerikában...
  • Tyler1
    hát pedig a Far Cry-t pont a 20th century forgalmazza....
  • tommygear
    boll filmeknek köze nincs a 20th centuryhoz... főleg a far crynak
  • Shep
    Na hát azok nincsenek, szuper katonák vannak, de itt nem szörnyek. Mondjuk így jobb, mint ha idétlen gumiszörnyek rohangásztak volna.
  • Tyler1
    én is kiváncsi lennék már rá, de neten én csak fake verziókat találok :S
    am szörnyek legalább vannak benne?? xD
  • Shep
    Hát ezt csak ők tudják, de dzsungeles helyszín lett volna és nem ez sima erdő+fatelep akkor az még dobott volna rajta. Mindegy így sem rossz.
  • Tyler1
    azért nem értem h a 20th century-nek miért kellett a filmet Kanadába vezényelni, amivel totális bukásra ítélte a filmet...
    mert ha megkapta volna Boll a jóváhagyást akk még lehetett is volna belőle vmi, és ha ez még nem elég akk naná h újravágatták, mert túl durva részek voltak benne a 16-os korhatárnak!!!!!!!!!

nem fogom fel h egy ilyen kaliberü film stúdió h szúrhat el igy egy filmet? (najó azért kellett hozzá Uwe is de......)
  • Shep
    Hát nem tudom én azt végig bírtam nézni, de a Dungeon Siege-től kikészültem a felénél, annyira dögunalom volt, hogy még.
  • Atisz #45132
    Na így már korrekt :D
    Egyébként szerintem se olyan rosszak a filmjei, csak divat lett őt oltani... szerintem az egyik legrosszabb filmje a Bloodrayne. Már-már annyira, hogy eléri az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriát, de sajna mégsem :/
  • Shep
    Hát én is meglepődtem de nekem tényleg tetszett, pont megfelelő volt a hossza is, bár a 8 lehet tényleg sok kicsit a színészi alakítás miatt, igazad revideálom magam és 7/10. Mondjuk gondolom a többségnek megint nem fog tetszeni, de én felfedezni véltem némi fejlődést és ez is növeli egy kicsit a pontszámot. A végén még Spielberg szintre ér a mester :D (max ha megszületik még vagy 5x :))
  • Sir Quno Jedi
    Nana. Ahhoz azé több kell. Lásd. Titus, vagy Caligula.
  • Atisz #45129
    Hát elvileg az a Tudorok lenne... a Róma nagyon felfújt volt, iszonyat sok volt benne a (számomra indokolatlan) káromkodás és hát a jelmezek/helyszínek is hagytak kívánnivalót maguk után. No meg persze a tömegjelenetek hiánya is szembeötlő volt. Tudom-tudom sorozat, no de kérem akkor ha nincs della, akkor nem ilyet kell csinálni (hanem mondjuk egy 13+1. kór-house sorozatot) <- a zárójelben lévő kijelentés irónia akart lenni...
  • ForzaInter
    Ennyi pontot ezen a földön, még senki nem adott Boll filmre
  • Atisz #45127
    Ez most komoly? Csak mert sehol nem látom a -t...
  • Blasta
    Váááá, Roma-t cancel-ezted?
    Legjobb történelmi sorozat EVER (és az össz sorozatok között is nálam az első 3-ban van)
    Nem csipod a kardosbaszós sztorikat? :)
  • Shep
    FarCry

Alapvetően szerintem ez a mester legjobb alkotása, teljesen korrekt az egész és ha eltekintünk az eredeti FarCry-tól akkor szerintem nagyon jó. Bár a fő szál azért olyasmi mint a játékban de a dzsungel azért nagyon hiányzott. Mindenesetre szerintem egy teljesen jó akciófilm. Ami viszont továbbra is borzalmas az a színészi játék ami gyakorlatilag nulla. Egyedül a dagi fazon vitt némi életet a film ezen részébe.

8/10
  • PetruZ
    No prob, mint írtam, elfogult vagyok: a Roma sorozatot nem láttam, az első rész után nálam cancel volt, a Jane-es filmnél meg még a korábbi Dolfis is jobban tetszett... :)
  • Blasta
    Én is tegnap néztem meg, de nekem nem jött be annyira.
    Valójában egy teljesen közepes, az átlagnál véresebb/naturálisabb akciófilmet láttam, teljesen kihagyható.

Ray Stevenson Pullo-ként sokkal jobb volt (itt gyakorlatilag Segal-i szinten mozog a játéka) és nekem az előző Tom Jane-es Punisher film is jobban bejött, Punisher abban tényleg vért köpött mire legyőzte az ellenfeleit, a War Zone-ban semmi extra, bemegy-öl-lő-bunyó-kijön.
    Ja tényleg, 1x bőgött a temetőben a családja sírjánál.

Hozzá kell tennem, hogy nem ismerem a képregényt.

Punisher - War Zone
    4/10 maximum
  • PetruZ
    Let The Right One In: Annyira nem estem tőle hanyatt, mint a nézők nagy része, de mindenképpen érdekes és újszerű volt. Az északiak mindig tudtak ilyen kicsit elszállós, kicsit '80-as évekbeli ifjúsági filmeket készíteni, ezt most még megfejelték egy kis vámpírkodással. A többfelé is emlegetett "félelmetes" részeket én viszont nem fedeztem fel... Mindegy, reménykedem, hogy kiadják itthon a könyvet is, imdb-s kommentekből úgy tűnik, jó lett az adaptáció (az író írta a forgatókönyvet is). 8/10.

Punisher - War Zone: Végre egy film, amiben Punisher nem egy üresfejű Terminátor/Kommandó-klón, és nem is igazságtevő komplexustól szenvedő vinnyogó pincsikutya. Igen, az előző két filmes próbálkozásra utalnék... Sajnos a War Zone közel sem hibátlan, pedig simán lehetett volna belőle egy Taken-szerű meglepetésfilm. Néha olyan felvillanások vannak benne, amelyek azonnal üdvözült vigyort varázsoltak az arcomra, de sajnos sok az olyan is, amelyek teljesen átlagosak... vagy az alattiak. Nagy kár, hogy nem a legújabb képregénysorozatból merítettek ihletet (bár akkor lehet, hogy az "R" besorolást sem ugorja át ;) ), hanem csak úgy általában vették a főkaraktert és egyik legfőbb nemezisét, Jigsaw-t (aki egyébként sehol sincs az új sorozatban szereplő Barracudához képest :P ), és köréjük dobtak valami egyszerű történetet. Azért egynek elment, bár én több karaktert szimplán kihajítottam volna (pl. Micro). Az előző két filmnél mindenképpen jobb, nálam pár jelenet miatt inkább 7/10. :)
  • Gnome
    ezt a sorozatot imádtam...anno emlékszem ünnepekkor is ezt néztem, mivel a TV3nak nem volt pénze külön karácsonyi/szilveszteri műsorra a végefelé így változatlanul vetítették a szokásosat...a kezdő dallama még mindig a fejembevan