1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Let The Right One In: Annyira nem estem tőle hanyatt, mint a nézők nagy része, de mindenképpen érdekes és újszerű volt. Az északiak mindig tudtak ilyen kicsit elszállós, kicsit '80-as évekbeli ifjúsági filmeket készíteni, ezt most még megfejelték egy kis vámpírkodással. A többfelé is emlegetett "félelmetes" részeket én viszont nem fedeztem fel... Mindegy, reménykedem, hogy kiadják itthon a könyvet is, imdb-s kommentekből úgy tűnik, jó lett az adaptáció (az író írta a forgatókönyvet is). 8/10.

Punisher - War Zone: Végre egy film, amiben Punisher nem egy üresfejű Terminátor/Kommandó-klón, és nem is igazságtevő komplexustól szenvedő vinnyogó pincsikutya. Igen, az előző két filmes próbálkozásra utalnék... Sajnos a War Zone közel sem hibátlan, pedig simán lehetett volna belőle egy Taken-szerű meglepetésfilm. Néha olyan felvillanások vannak benne, amelyek azonnal üdvözült vigyort varázsoltak az arcomra, de sajnos sok az olyan is, amelyek teljesen átlagosak... vagy az alattiak. Nagy kár, hogy nem a legújabb képregénysorozatból merítettek ihletet (bár akkor lehet, hogy az "R" besorolást sem ugorja át ;) ), hanem csak úgy általában vették a főkaraktert és egyik legfőbb nemezisét, Jigsaw-t (aki egyébként sehol sincs az új sorozatban szereplő Barracudához képest :P ), és köréjük dobtak valami egyszerű történetet. Azért egynek elment, bár én több karaktert szimplán kihajítottam volna (pl. Micro). Az előző két filmnél mindenképpen jobb, nálam pár jelenet miatt inkább 7/10. :)