106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Ha a saját írásod, akkor pl. idézheted is itt (idézőjelek között, de mivel te írtad, az sem szükséges), egészében, vagy részeiben és MÁRIS nem reklámozol egy külső blogot. OJVÉ! Civilizált, 1xű és világos megoldása eme (csupán számodra) bonyolult problémának.
  • Sephi
    Riddick na.
  • Sephi
    Küldenem Rissick-nek a Happy Gang-tol a "Öregszem, de azért meg törekszem" c. számot.

• viizo
    Éjféli Etetés (Midnight Meat Train)

Aki már túl van pár horrorfilmen, annak nem fog tudni újat mondani ez a film, sőt. Bennem pl. olyannyira nem hagyott nyomot, hogy most reggel erősen gondolkoznom kellett, mi is volt az a film, amit késő este néztem.

A 'főgonosz' Vinnie Jones egészen érdekfeszítő karakter is lehetett volna a hentes szerepében, azonban mivel nincs rendesen kifejtve a története, így megmarad sablonmészárosnak.

A filmről annyit, hogy az aránylag biztató kezdés után egy olyan sablonos, kiszámítható és semmitmondó lezárást kapunk, hogy izé...

10/4
  • Riddick21
    Továbbra sem értem: adott egy topik, ahova filmekről írunk. Én fogom, és belinkelem a saját írásomat, nem valaki másét, a sajátomat. Különben nem tenném be ide, nem másolnám be, csak ebben a formában. Ez egyetlen sort foglal el az itteni "beszélgetések" között.
    Ez pedig akkora problémát okoz egyeseknek, amin képtelenek túllépni, míg mások csak simán kattintanak vagy nem kattintanak. Ha nem érdekel, nem olvasod el, nem kattintasz oda, ha igen, megteszed. Mi olyan kurva bonyolult ezen?
  • Sir Quno Jedi
    Pontosan. Senki sem kíváncsi külső blogokra és külső kritikákra. Itt bizony saját szavaiddal kell leírnod, hogy mit akarsz kinyögni a filmről. Minden más reklám (leszámítva a jutyúb és ájemdíbí linkeket, azoknak már nem kell reklám... :D) és előbb-utóbb büntitpontokat von maga után.
  • Blasta
    1. mivel neked ott van a kedvenceid között, kétlem, hogy innen látogatsz oda
    2. szólva lett már, hogy ne linkelgessétek a hülye blogotokat, lófasztsem érdekel, ide írjátok lefele ha agymenésetek van filmes témában és ne blogot reklámozzatok
  • Tyler1
    mert ha elkezdek egy filmet akk már végig nézem akármilyen szar is :D
    és csak úgy bírálok egy filmet ha végig is néztem...
    (hozzáteszem ezt nem sikerült egy huzamra végignéznem)
  • sweech
    minek nézted végig, kérdem én.
  • tommygear
  • Tyler1
    ATTENTION!!!!!!!
    soha senki semmilyen körülmények között ne nézzem meg, ismétlem NE NÉZZE MEG az Ace Ventura Jr: Pet Detective c. filmet!
    ha estleg véletlenül vki mégis megnézte az azonnal öblitse ki bő vizzel a szemét, igyon sós-meleg vizet, majd forduljon a legközelebbi orvoshoz!!!!
    A letöltött filmet gyerekek elől jól elzárva tárolja!

Hát baszzus ez egy NULLA film, annyira idegesítő volt, h azóta gyógyszert szedek!
  • tommygear
    azt vágom de mé tapsol
  • Seth
    Nem,ez sem létezik,el kell földelni...
  • REALista
    Szerintem erre gondol..:S
  • tommygear
  • Seth
    Olyan nem létezik
  • grebber
    Ace Ventura 3
  • SötétBarom
    Mingyá torokonszarom magam, ez a pöcsköszörű foshegy cinema city nem jácca még a wacsment.. Hogy rohaggyon ki a gégéje a csirkearcúaknak :CCC

Erre feszültem má egy hete, hogy mire hazajövök, majd jól megnézem :CC

rohattak :[
  • báttyó02
    The Jacket

hát ez vmi eszméletlen nagy film volt..nem is értem h hogy nem láttam eddig(2005ös),de az tuti h többször megfogo még nézni

10/10
  • Riddick21
    Rambo - First Blood [film/könyv]
  • Szabi84
    Punisher War Zone

Ez kemény film volt, sztori nincsen, de legalább megy a zúzás végig, a pezsgőspoharas rész elég durva volt.
  • artschi
    jaja
  • Bandew
    Topic a topon!
    Egyébként engem is érdekel. Az interjú a végén pedig külön öröm.
  • Sephi
    Majom a majmot védi.
  • Riddick21
    pl. engem
    miért kell beugatni neki?
  • Kojiro
    Timecopban ő volt a főgonosz.
  • Blasta
    who cares?
  • martindante
    David Cronenberg - Karambol

• viizo
    pont két hete néztem a Galaktikus Támadást...

RIP.
  • artschiatwork
    Elhunyt Ron Silver

62 éves korában meghalt Az elnök emberei-ből ismert Ron Silver.

New Yorkban, 62 évesen, gégerákban elhunyt Ron Silver, aki két éve küzdött a kórral. A hírt az általa támogatott alapítvány vezetője, Robin Bronk közölte a sajtóval, hozzátéve, hogy a színész álmában, a családja körében halt meg. Bronk szerint nem csak egy nagyon tehetséges színész, hanem egy művészek jogaiért szüntelenül küzdő, értékes ember távozott.

New Yorkban született és nőtt fel, kínai történelemből diplomázott a St. John'S Egyetemen, utána drámai színészetet tanult. Aktívan politizált, kínaiul és spanyolul is felsőfokon beszélt, harminc országot bejárt. Egy fia, egy lánya volt.

A tévézők több filmből és sorotzatból ismerhetik, feltűnt a Galaktikus támadás-ban, az Időzsaru-ban, az Esküdt ellenségek-ben, a Chicago Hope-ban (11 epizód) de Az elnök emberei-vel lett igazán kedvelt, 19 részben játszott.

RIP

origo.hu
  • sandor8206
    ha valahol orosz milliárdost kell játszani, már mindenhol ez az Abromovics-utánzat kap szerepet, pl: az új francia Largo Winch film, szerep Gorskij-persze orosz milliárdos :-D
  • xxxpaulxxx
    Fehér tenyér
    Most lett vége tv2n... hát... nagyon különös film volt... azért tudunk mi,ha kell:)
    Az idősíkok váltakozása illetve néhol szinkronba mutatása meg külön pozitívum
    8/10
  • Count Adyn
    Na hétvégén megnézteük a RocknRolla-t. eléggé bejött,az oroszok állatok voltak, eléggé Abramovic gyanus volt mr lákipikcsör:D
    Egy 7/10 kb:)
  • Sir Quno Jedi
    Underworld Rise of the Lycans (2009)

Üssetek agyon, de nekem tetszett a film. Semmi extra, semmi filmtörténeti áttörés, de korrekt iparosmunka a kezdetekről és még szórakoztató is. Gyjóak volt. Töksötét végig, az igaz, így nehezen nézhető, de az lett volna a vicc, ha világosban játszódott volna. :D

Nékem kicsinység gyengusnak tűntek az ősvámpik, de azé aprítottak ők is rendesen. OJVÉ! Viszont a farkasipsék korrektek voltak, oly nemes könnyedséggel tépték cafatokra a talpig vértes vámpapákat, mint floki a lábtörlőt. Pedig azok jól fel voltak készülve és jól fel is voltak szerelve, de a főnök már eleve oroszrulettet játszott, mikor rabszolgának/nappali testőrnek használta fel a vérfarkikat. Ez a vége általában... :DDD
  • mrzed001
    Vaskabátok (Hot Fuzz) - 2007

Talán SQJ írta korábban, hogy érdemes megnézni. Nos AZ.
    Angol komédia, és nem a szar amcsi fingós/böfögős fajtából.
    Röviden csak annyit mondanék, hogy Nyáliwood/Gaywood hanyatlásával bizony előretörnek a francia és angol filmesek, és ez nagyon nem baj.
    Hogy ez mennyire volt komédia? Mondjuk úgy 5 emelet magasról sajnálja le a: 300 paródiáját (inkább tragikomédia ... végigülni), az összes Scary Movie-t, ... és mindent mostanság, ami az eszembe jut odaátról.
    Kb az utolsó 20 percét végignyerítettem ...
  • kaposi1
    Igazándiból a film története ez:
    "Nathalie, a fiatal és csinos válóperes ügyvéd megelégeli, férje állandó bántalmazásait, ezért úgy dönt, elválik tőle.
    Azonban Tim, a férj ezt máshogy gondolja és lépéseket tesz, hogy pénzt szerezzen az ügyvédek kifizetéséhez. De sajnos rossz módszereket választ, egy táska kokaint és 1 millió dollárt rabol el. A pénz és a drog nyomába veszélyes és szadista emberek szegődnek, akik nem riadnak vissza semmitől."

Akkor én egy beteg ember vagyok mert végignéztem.
    Az az igazság hogy ujjat már nem nagyon tudnak mutatni az emberi test feldarabolásával, megcsonkításával, hentelésével kapcsolatban.Valahogy kívülről nézem az ilyen jeleneteket.De a mostani filmekben már átlépnek egy határt ami már nekem is túlzás.Az erőszak ilyen direkben mutogatása,főleg ha gyerekekről van szó.Egyébként ezt a filmet abszolút nem horrornak neveznék.Ez valami más.
  • ForzaInter
    Ugy látom pár Uwe Boll fimnél közreműködött:D kb a filmjei fele csak dvdre jött ki, gondolom az ilyen brutalitás miatt:D Szadista állat lehet ez az ember, ha a többi filmje is ilyen, imdb szerint minden filmje horror, Uwe Boll 2.d Jó le is van húzva az összes filmje imdbn, mondjuk sokan nem is szavaztak, de hogy vki ilyen filmet végig nézzen, annak nagyon betegnek kell lennie:D
  • Kmarha
    köszi a linkelt videó bőven elég ahhoz, hogy távolról se nézzek rá erre a filmre.
  • kaposi1
    Dard Divorce2007
    "A film hazánkban nem jelent meg,talán nem véletlenül.
    Vér, kínzás, szeletelés, szervek levágása, fájdalom és félelem jellemző a filmre. Ami el is várható egy olyan rendezőtől, mint Olaf Ittenbach. Nem akarok senkit sem elrettenteni, de a film néha még nekem is sokkolónak hatott, pedig láttam már jó pár gore filmet, de itt valahogy a karakterek gonoszsága és elszántsága mellett, valami pluszt is kapunk, amiért érdemes megnézni a filmet."
    Nem én írtam de egyetértek.Elég rég láttam már ilyen beteg filmet.
    Csak erős idegzetűeknek!!!!!!
    7/10
  • Tyler1
    Marley meg Én
    Aranyos kis családi vígjáték, Owen Wilsonnal és Jennifer Anistonnal, na meg persze a kutyájukkal! A történetben semmi extra nincsen, kutya-gazdi kapocslat, de aki tudni akarja a film történetét az nézzen utánna. Én kicsit hosszúnak tartottam a majd 2 órás filmet, mert igazából annyira nem egy izgalmas és cselekménydús film, ami nem fért volna el 1,5 órában!
    Sok a felesleges jelenet, aminek nincs is köze a film eseményeihez, csak van! Ez kicsit ront az élvezhetőségen...
    A vége kicsit szomorú és unhappy end(érdemes csajjal nézni, mert lehet vígasztalni)
    nálam 10/6