106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Looooser
    ma reggel mesét néztem
    Őslények országa 10 A hosszúnyakúak vándorlása

és 19 évesen hmmm beteges amúgy cuki mese ^^
  • Real13
    Fanmade video, és tégyleg így kellett volna filmet csinálni:)
  • Shep
    Hát most erre mit lehet mondani, milliószor jobb mint a film, igaz a színészi játékon lenne még mit csiszolni :)
  • Tyler1
    holy shit!!!! ez mekkora!! :D na igy kellett volna a filmet is megcsinálni :D
  • Dean Winchester
    és ami itt van video azt db fanok készítették? ha meg lenne egy kis producer is hozzá nagy filmet lehetett volna készíteni!!!!!44 nekem bejön nagyon :D
  • Tyler1
    a régi jó Fox filmek! nagyon sajnálom szegényt, rossz látni h mit tett vele a betegsége :(
  • Real13
    Dragonball Evolution

'Mindazon túl, hogy Dragonball-t csak nyomokban tartalmaz a film még lehetne egy tisztességes kalandmovie, de a Gokuék élőszereplős mozija még ennek a kritériumnak sem felel meg."
    0/10
  • Bandee1987
    Dupla vagy semmi

9/10

Üdítő Michael J. Fox film a 80-as évekből, már láttam korábban is csak jó volt megint megnézni. :)
  • ForzaInter
    Az egyik legzüllötebb város Olaszországban Reggio Calabria mellett.
  • Sabcsee
    Fénysebességen
    Lightspeed

omg ekkora vérbeli zs kategóriás filmet:O:OxD
    a főszereplő meg nem más mint sean connery fia:P az alma messze esett...
    viszont a főgonosz pitont v mit egész jól megcsinálták ezért jár a 1/10:D
  • Szabi84
    Gomorra

Egy olasz Keresztapa filmre számította, de ez teljesen más, inkább dokumentum film, szóval senki se várjon eddig megszokott dolgokat. Sztorija sincs a filmnek csak bemutat pár elcseszett életet Nápolyban amiről nem is gondoltam hogy ennyire züllött részei vannak, kb mint a slumdog millionarben.
    A film a Camorra család körül forog akinek az egyik vezetőjét ha jól tudom mostanában kapták el.

8/10 de csak mert hozzászoktam a hagyományos maffia filmekhez:)
  • MrSpock
    Ong Bak 2
    Hmm ez nekem annyira nemjött be.Kicsit olyan vontatottnak éreztem,és történetileg sem volt erős.Voltak jó jelentek,a harcok jól megkoreografálva,de mégis valami hiányzott.Tony Jaa azért tud valamit:-)
    5/10
  • joeperry
    Night of the Lepus (1972)

Mutáns, vérengző óriásnyulak megtámadják az amerikai kisvárost, a tökéletes húsvéti mozi. 7/10

Bővebben, akit érdekel.
  • Qwerty4
    A Mars szelleme (Ghosts of Mars) (2001):

Őszintén szólva, sokkal többet vártam.Annyit dícsérték egyesek és ez csak egy marsi Resident Evil lett, semmi különleges, se félelmetes.
    Na mindegy, 7/10.
  • Shep
    Kösz, a többséget már láttam, de amiket meg nem azokra rákeresek, hátha :)
  • PetruZ
    Ahogy már említve volt, a The Killer, és ezen kívül még: A Better Tomorrow I-III, The Mission, Fulltime Killer, Returner, The Replacement Killers, Breaking News, The Bodyguard From Beijing, The Corruptor, Exiled, Running Out Of Time, ... Ezek jutottak csak most az eszembe. :)
  • Blasta
    Köszönjük a spoilert emese
  • CSOCSO
    Slumdog Millionaire

Jo film volt de nem tudom, hogy tenyleg megerdemelte-e az osszes oscart.

MIndenesetre tenyleg borzalmas ghetto helykent mutattak be Indiat.
    A kepi vilag nagyon ott volt.
    8.5/10
  • Sir Quno Jedi
    A csójunfett az JÓ! Csipázom a filmjeit. Ugyan többnyire Q- kategóriásak, de azé jók azok.
  • Sir Quno Jedi
    Namost egy Istennek mármeg miért is kéne tökvédő?!? Őt az anyagi dolgok már vajmi kevéssé izgatják fel (végül is nem álló pélóval császkált). Evvan. Volt aki a zoknit nem szerette ugye (azt én is kezdem megutálni, ahogy öregszem), ő meg az alsógatyát...
  • Tyler1
    nem olyan rég chow yun fat maraton volt a tv2-n asszem. majdnem minden este küldték vmi filmjét. hát azt hittem kib*szom a tv-t!!! azóta a nevét ha meglátom már "apu ökölbe szorult keze vagyok" :D
  • grebber
    Titokzatos lakó. Jó film volt.Lehetett tudni hogy az a faszi a gyilkos aki kibérelte a házat.A végén meg a csajra fogják mondván hogy megkattant már régóta és kitalál személyeket (fiát + a gyilkost).És a végén kiderül valójában nem is "kitalált" személy hanem valós és tényleg ő a killer!
  • Riddick21
    Az én kedvencem a The Killer John Woo-tól, Chow-Yun Fat főszereplésével! Egyszerűen zseniális, kb. Ál/arci magasságokat penget, itt-ott jobb is...
  • Tikal #45763
    The Illusionist

hm, nem tetszett, már a képi világ sem jött be, aztán edward norton nélkül ez a film még annyi sem lenne mint amit kap... A The Prestige klasszisokkal jobb, itt annyira lineáris és kitalálható volt a történet, nem tudott lekötni semennyire 5/10

• Shep
    Ok, jöhetnek ha legalább ilyen Hard Boiled szintet hoznak, na jó lehet kicsit gyengébb is :)
  • PetruZ
    Új filmek között nem nagyon fogsz ilyesmit találni. Klasszik hongkongi vonalon kell nézelődni, gun-fu-ban ők a legjobbak, :) a régi John Woo, Johnny To, meg ilyesmi filmek között. Ha kell, mondok címeket is.
  • Shep
    Most nézem jól elírtam
    *legyen 4 akart lenni.
  • Tyler1
    nem biztos h a te 10-es skálád egyenértékű az övével! ez embertől függ, és h kinek mi fekszik filmek terén!
    A nullánál is lehet nullább film! :)
  • Shep
    Hát nem akartam annyira lehúzni ha már a mese a kedvencem, egyébként gondolkodtam ,hogy 3 vagy 4 de mondom legyen 3 mert hát DB, meg legalább a karakterek nevét nem szúrták el, tudod ilyen apróságoknak is lehet örülni :) Meg aztán a Spiritre 2-t adtam ez azért attól élvezhetőbb volt.

Nem tudtok valami jó kis akciófilmet ajánlani, amiben sokat lőnek esetleg vetődnek is 2 pisztoly sem árt amolyan Shoot 'em up-os akció. Ha lehet ne azt mondjátok ,hogy nézzem meg az ál/arcot :) valami újabb kellene.
  • viizo
    ha ilyen harmatgyenge, nulla, stb, akkor mit keres egy 4-es értékelés a filmnél? :)

egy tizes skálán a 4-es amolyan gyenge közepes - ergo ha minden nulla a filmben, mi vitte fel ilyen magaslatokba az értékelést? :D
  • Shep
    Takonybóll: Evolúcióóó

Nem kezdem el sorolni azt a sok eltérést ami az animehoz képest van, mert már a 3. mp-ben mikor azt mondta, hogy Ozaru Piccoló szolgája rájöttem ,hogy ez nem az a film. Nagyobb baj ,hogy ha eltekintünk a mesétől és csak egy sima önálló filmként kezeljük akkor is egy zs kategóriás hulladék. Történet nulla, szereplők egytől egyig nullák. Egy normális karakter nincs benne. Harmatgyenge effektek, annyira rövid, hogy ha rövidebb lenne pár perccel már azt hihetnénk, hogy ez egy sorozat.
    Egy szó mint száz aki gyerekfilmes kalandot akar az inkább a Boszorkányhegyet válassza. Ez meg nem is igazán tudom kinek szánták. Mondjuk van valami jó is abban ,hogy ilyen rossz lett az egész, mégpedig az ,hogy legalább nem lesz 2. rész. (legalábbis az eddigi bevételek alapján, nem hiszem)

4/10
  • ba32107
    American High School

OMG mekkora szar volt. Ne nézze meg senki!

1/10
  • viizo
    Yes Man (720p)

A cím, az előzetes és Jim Carrey személye azt sugallta, ez vmi Hanta Boy 2 féleség lesz, mindenesetre reméltem hogy nem ugyanazt adják el nekünk másodjára. Szerencsére meglepően friss a film, és bár az eleje kissé unalmas, utána hamar beindul.

Jim Carrey nem felejtett el bohóckodni, rutinból hozza amit kell, a női főszereplő Zooey Deschanel pedig kellemes színfoltja a filmnek. Terrence Stampnek mindig is jól álltak az ilyen spirituális vezető, ütődött doktor, stb szerepek, így ő is hozza az elvártat.

A forgatókönyv bár sokszor kiszámítható, a film összességében mégis kellemesen szórakoztató, végigmosolyogtam / nevettem ezt a könnyed vígjátékot.

Az OST is kiváló, gyorsan be is szereztem, mert nagyon fülbemászó dalok hangzanak el a filmben - a többször is felhangzó Munchausen By Proxy retro-elektro zenéje pedig annyira rossz, hogy az már jó, kult vita nélkül

10/8
  • Kandurex
    áá, én már erre a kevés hátralévő időnek, ami még nekem hátra van, inkább megmaradnék a szebbik nemnél
  • Kandurex
    Ez a baj, hogy fel se tűnik,..immúnis vagy a kukilátványra xD
  • Lipi1980
    Hullám

Sok mindent kihagyott a könyvből és sok mindent hozzá is tett, de összegészében hozta a hangulatot és a témát!

Nekem tetszett!

Szerintetek véletlen, hogy németek csináltak filmet egy ilyen témáról?
  • Sir Quno Jedi
    Jah, baszki, nekem fel sem tűnt miközben néztem, hogy jé 7x24 kukilóbálás vanik. A film jobban lekötött a homofób képzelgéseknél...
  • Tyler1
    uh na most nagyon kiváncsivá tettél, holnapra megis van az esti prog, de lehet addig nem is várok :D
  • edios
    Definitely, Maybe
    (Mindenképpen talán)

Átlagos sablonos nézhetetlen amcsi popcorn romantikus vígjátékok végeláthatatlan sorából kiemelkedve egy olyan darab, ami kapott értelmet, van mondanivalója, ráadásul nem is túl nyálas. Ajánlom mindenkinek.
  • desigo
    Mielőbb pótold azt,hogy nem láttad.
    Nagyon jó film!
    Lehetne sorolni sokmindent de az eléggé spoileres lenne