[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #45754 Yes Man (720p)
A cím, az előzetes és Jim Carrey személye azt sugallta, ez vmi Hanta Boy 2 féleség lesz, mindenesetre reméltem hogy nem ugyanazt adják el nekünk másodjára. Szerencsére meglepően friss a film, és bár az eleje kissé unalmas, utána hamar beindul.
Jim Carrey nem felejtett el bohóckodni, rutinból hozza amit kell, a női főszereplő Zooey Deschanel pedig kellemes színfoltja a filmnek. Terrence Stampnek mindig is jól álltak az ilyen spirituális vezető, ütődött doktor, stb szerepek, így ő is hozza az elvártat.
A forgatókönyv bár sokszor kiszámítható, a film összességében mégis kellemesen szórakoztató, végigmosolyogtam / nevettem ezt a könnyed vígjátékot.
Az OST is kiváló, gyorsan be is szereztem, mert nagyon fülbemászó dalok hangzanak el a filmben - a többször is felhangzó Munchausen By Proxy retro-elektro zenéje pedig annyira rossz, hogy az már jó, kult vita nélkül
10/8