106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kaplan
    Teljes mértékben osztom. A 'kritikád' után leszedtem, hogy megnézzem. Én eddig jókat kacagtam a Van Damme filmeken, bár tényleg jól bunyózik a csávó. Ez a film viszont egész korrekt volt.

7/10
  • Shep
    Igen az.
  • sandor8206
    ez melyik, amelyekben egy drogos zsarut alakít? az tényleg nem volt rossz.
  • Shep
    Bosszú mindhalálig

Azt hittem ez is csak egy Van Damme féle gyenge akció film, erre nagyot csalódtam. Eszméletlen jó tűzpárbajok vannak, elég sok brutalitással, a szokásostól egy kicsivel összetettebb történettel, viszonylag korrekt érzelmi vívódással megszórva. Hogy a MaxPayne-t miért nem tudták ilyenre csinálni, nem is értem.

8/10
  • Kojiro
    Kedves Riddick!

Ha más írta volna ezt a kritikát, én szánalmat éreznék, de ebben az esetben most végtelen nyugalmat és megkönnyebbülést érzek, hogy ezentúl sem kell adnom a véleményedre, mint ahogy ezidáig sem adtam sokat. A különbség csak az volt, hogy mindeddig egy picit vaciláltam azért, hogy azért talán mégsem kéne téged leírni teljesen. Tévedtem.

• Dean Winchester
    Veszélyes Bangkok

10/7
    rövden annyit,hogy nekem tetszett a film :D
  • bcrics
    Dragon Ball 1/10

Azért mert a szinkron nulla..goku- t szinkronizáló vagy inkább gargalizáó tag ..hát finoman szólva is ótvaros..

A történet..??..nekem egész végig a film alalt a pókember első része volt a szemem előtt,,mintha arra húzták voln afel a dragon ballt,,ez nem goku sztori volt,ez bizony a peter parker sztori.. a goku nagyapa halála,,az első verekedés a party,,egy az egyben a pókember filmből lettek átemelve.

látvány elmegy ..

Szinészi játék? rendezés khm.. .

Ezért kár volt.
  • SASboy
    már elég régóta elérhető neten.
  • desigo
    hát ez komoly lesz...
  • Szabi84
    Hát nem tudom, de én az autók meg az üldözések miatt néztem meg, hozzáteszem a legújabb részt nem láttam. Az előző hármat orosz alámondással is élveztem volna.
  • fifi
    a cunning ótó csak részletkérdés, egyáltalán nem arról szólnak a filmek...
    lehetne bicikli is.
  • sweech
    punisher: war zone?
  • SötétBarom
    Ugye-ugye? :)
  • poppe
    nofene... nem gondoltam volna :)
  • Szabi84
    nő rendezte? le a kalappal
  • SötétBarom
    Green Street Hooligans?
  • poppe
    mivan? ne hazudj, a világon nincs női filmrendező :DDD
  • SötétBarom
    Hmm.

Háborús film, női rendező ,^^
  • Shep
    Exiled és The Bodyguard from Beijing

Egyik sem rossz film, sőt igencsak jó akciók vannak mindkettőben, a kitöltő részek viszont számomra továbbra is nézhetetlenek, mint a legtöbb ázsiai filmnél, mert engem roppantul idegesít, hogy a semmiről tudnak beszélni 10 perceket, tudom van akinek ez bejön, meg ez egy teljesen más kultúra de nekem ez unalmas. Igaz a történet is olyan amilyen, mindkettőből sokkal többet ki lehetett volna hozni.

Mindkettő 7/10
  • SötétBarom
    Tiszta csirkék vagytok. Az első kurva yo :D Kívácsni leszek erre a negyedik részre..

Amúgy meg Leo Getz 4 prez! :DDD
  • Tikal #45826
    :DD

mikor az első trailer-t láttam moziban nem tudtuk hogy sírjunk vagy nevessünk, de mondjátok hogy azért van remény a filmben és ennek is van olyan fantasztikus története mint az első résznek :)
  • Blasta
    Látod, ezért nem látogatom az agyonreklámozott filmes blogotokat.
    Mert nonszensz az értékítéleted. Elfogult, idióta, elmebeteg értékelésekre ki kiváncsi???

Méghogy Riggs és Murtaugh, baszod...

• Tikal #45824
    Frost/Nixon

nos, ez oriási volt, egy igazi párbaj, jo rendezésben, jo szinészekkel, 9es
  • Tyler1
    DB: Evolution
    Nos hát próbáltam elvonatkoztatni az animetől, de ezt nem lehet, szóval aki azt mondta eltudja vonatkoztatni az vagy nem tudja mi a dragon ball, vagy hülye. Egyszerűen nem is értem h ez mi volt, gondolnak egyet és kiragadnak egy részt a rajzfilmből és filmet csinálnak belőle?! Ekkora nulla cselekményt nem lehet csinálni, régen voltak ilyen röpködős szamuráj filmek, na ahoz tudom hasonlítani. Aztán az effectek, főleg ezek a füstszerű káméhámék vmi borzalmasak! És a koronát a szinkron tette fel, mert hát gondolta a hülyegyerek, h esetleg felismer vmi szinkronhangot a rajzfilmből....hát NEM! A szinkron annyira nulla de nulla de nulla, hogy kínomban már röhögtem rajta! Senkinek nem ajánlom így, mert félelmetesen élménypusztító(már ha vkinek nyújt vmi élményt a film)!
    És nnnen üzenem Wong mesternek, h többet NE!!! Csúcson kell abbahagyni XD
    3/10
  • Tyler1
    Taken nem rossz film, de Bourne-be már lelötték az összes "poénját"!!!
  • Riddick21
    Érdekes, szerintem pont az 1. és a 4. rész nem a tuningautókról szól... De te tudod.
  • ForzaInter
    Akkor felesleges megnézned...
  • Tikal #45819
    fuu, most tényleg meg kéne nézni ezt az tuning autos filmet? Már az első résznél elástam a filmet... :)
  • Tikal #45818
    Felon

nem lenne rossz, de a rendezéssel hatalmas problémák voltak, nem voltak valami jol bemutatva a karakterek, nem nagyon tudtam átérezni a börtön hangulatot, néha olyan volt mintha csak A szökés egyik epizódját láttam volna.. de lehet csak nem voltam bortonos hangulatban... egy 6-os
  • Riddick21
    soha nem pontozom és nézem egy kategóriába az összes filmet, mert az kb. a legnagyobb baromság lenne a világon... hogy hasonlítasz össze egy romantikus filmet egy horrorral? egy háborús filmet egy művészfilmmel?

kategóriánként pontozok.
    ehhez jön, hogy Vin Diesel nagyon nagy kedvencem, plusz imádtam az első részt is, aminél ez minden tekintetben jobb!
    a Taken meg durván túlértékelt, nálam pl. 7 pontnál többet nem kapna.
  • ForzaInter
    Műfajában miért ne lehetne 10/10? Egy No countryhoz teljesen felesleges hasonlítani, teljesen más stílusó film, nem lehet őket összehasonlítani szvsz. Az meg hogy nála ez a legjobb egyéni ízlés.
  • desigo
    huhh
    ezt egy 10-esre pont tőled
    nem semmi
    szal akkor egy szinten van a No Country for Old Mennel? xD

Jobb volt az eddigi részeknél de az utóbbi idők jó akciófilmje az kb a Taken...
  • Riddick21
    Fast & Furious
    Egy eszméletlen látványos/hangulatos/karizmatikus film barátságról, hűségről, becsületről. Vin Diesel és Paul Walker párosa Riggs & Murtaugh magasságban figyeli az oda-vissza csavart cselekményt, döbbenetesen maximumra pörgetett üldözésekkel, kurva jó zenékkel.
    Az utóbbi idők legjobb akciófilmje, ráadásul a sorozat első részével együtt ott lesz/van a kedvenc filmjeim között!
    10|10
  • precision
    Ong Bak 2

Mestermű. 10/10.

Dragon Ball Evolution

Mikor először meghallottam, hogy lesz Dragon Ball élőszereplős film, megörültem. Aztán mikor kijöttek az első képek/trailerek, picit elment a kedvem... de mondogattam magamban, hogy ok hogy talán külsőleg nem a legideálisabb a karakterek kiválasztása, de ha jó a film, akkor ez másodlagos lesz. Hát sajnos nem lett jó a film. Én nem tudom, hogy ki írta a forgatókönyvet, de esküszöm, én mint totál laikus jobbat tudnék írni. Hihetetlenül össze van csapva. A sztorivezetés siralmas. Az egész film csúcspontja (hát ugye a végső harc) kb 2 perc. Lehet hogy túloztam is. A CGI ultragáz, a CGI -k nevében én kérnék elnézést (gondolok itt a Goku-Majom -ra pl). Az amúgyis gyenge filmen tovább rontott a botrányos szinkron. A főgonosz (akit kb 3 percig látunk a filmben) szinkronhangja egy életunt, monoton fazon akinek szorulása van de közben tüsszentenie is kell egy időben. Hihetetlen magasságokba emelik a filmet a semmitmondó dialógusok (már régen rossz, hogy egy LÁTVÁNYFILMNÉL ilyenekre figyel az ember... de már csak ez maradt). Goku "ok", "rendben" és hasonló egyszavas válaszai a többszörösen összetett kérdésekre azért kicsit durvák :)
    Nagyon-nagyot csalódtam. Moziban néztem, de egyáltalán nem éri meg az árát. Nem is tudom, az eleje pedig jól indult. Aztán a közepe/kétharmada tájékán átment káoszba, amire a koronát a 2 perces végjáték teszi fel. Ez a film nem méltó a Dragon Ball animéhez. Nagyon fogyaszthatóvá akarták tenni, és megerőszakolták az egész DB történetet.
    Kár érte. Az egy-két szebb akciójelenet miatt adok rá 4 pontot. 4/10.
  • Tyler1
    A 10-es filmek nálam azokat a filmeket jelentik amelyek megmaradnak az agyamban és még hosszú órákig emésztenek belülről!
    Ilyen pl. a Fight Club ami az abszolút kedvencem, az Into the Wild, ami óriási hatással volt rám, és majdnem padlóra küldött, a Forrest Gump, ami örök klasszikus marad, a Remény rabjai, vmint dokumentum kategóriába a Puskás Hungary!
  • poppe
    westernből a 7 mesterlövész, de az is csak 7pt a műfaj miatt :)
  • SonicBoom
    És ha már western:

The good, The bad, The weird

A jó, a rossz és a csúf koreai verziója. Jó minőség, nézhető, de benne van a szokásos koreai felületesség.

7/10
  • poppe
    nagyon kevés 10-es film van nálam...
    goodfellas
    forrest gump
    das boot
    ponyvaregény
    sin city
    annie hall (meg még 2-3 woody allen)
    blájen élete (meg még 1-2 monty python)
    pár lynch film
    pár oliver stone film
    meséből a szörny rt

ezeket minden évben megnézem, nálam ez a mérce, h mit hányszor és milyen időközönként tudom újra megnézni

mindig 1 v 10-zel szavazok, csak hogy jobban érvényesüljön a véleményem :) ami szvsz alul van értékelve, azt feljebb próbálom tornázni, ami felül azt lepontozom...
  • SonicBoom
    20th Century Boys

10/10

Ha valaki kedveli a japán filmeket, főleg ami kilóg a sorból / nehezen kategorizálható, annak kötelező. 100%-ban manga alapján készült. Nem mondok semmit róla, mert az már önmagában spoiler.

• viizo
    Appaloosa

Mivel a western műfaj a szívem egyik csücske (melyik hímnemű ne pisztolycsatázott volna cowboykalapban az oviban :D), így mindig örülök ha ilyen film kerül terítékre.

Igen kellemes szereposztás (még kisebb szerepekben is ismerős arcok bukkannak fel), szokásos jófiú-rosszfiú ellentét, szép fényképezés.

Ed Harris-re ha csak a kamera rávillan, már jó, Viggo Mortensen a szűkszavú szerepe ellenére szintén jó, Lance Henriksen pedig a sok videótékás szerep után végre ismét egy mozifilmben alakíthat, végre. Jeremy Irons valahogy a nagy rutin ellenére nekem kissé halvány volt, és Zellweger kisasszony sem győzött meg.

Összességében egy színvonalas, régi vágású, kissé lassú mederben hömpölygő western, kellemes időtöltés.

10/7