1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Ong Bak 2

Mestermű. 10/10.

Dragon Ball Evolution

Mikor először meghallottam, hogy lesz Dragon Ball élőszereplős film, megörültem. Aztán mikor kijöttek az első képek/trailerek, picit elment a kedvem... de mondogattam magamban, hogy ok hogy talán külsőleg nem a legideálisabb a karakterek kiválasztása, de ha jó a film, akkor ez másodlagos lesz. Hát sajnos nem lett jó a film. Én nem tudom, hogy ki írta a forgatókönyvet, de esküszöm, én mint totál laikus jobbat tudnék írni. Hihetetlenül össze van csapva. A sztorivezetés siralmas. Az egész film csúcspontja (hát ugye a végső harc) kb 2 perc. Lehet hogy túloztam is. A CGI ultragáz, a CGI -k nevében én kérnék elnézést (gondolok itt a Goku-Majom -ra pl). Az amúgyis gyenge filmen tovább rontott a botrányos szinkron. A főgonosz (akit kb 3 percig látunk a filmben) szinkronhangja egy életunt, monoton fazon akinek szorulása van de közben tüsszentenie is kell egy időben. Hihetetlen magasságokba emelik a filmet a semmitmondó dialógusok (már régen rossz, hogy egy LÁTVÁNYFILMNÉL ilyenekre figyel az ember... de már csak ez maradt). Goku "ok", "rendben" és hasonló egyszavas válaszai a többszörösen összetett kérdésekre azért kicsit durvák :)
    Nagyon-nagyot csalódtam. Moziban néztem, de egyáltalán nem éri meg az árát. Nem is tudom, az eleje pedig jól indult. Aztán a közepe/kétharmada tájékán átment káoszba, amire a koronát a 2 perces végjáték teszi fel. Ez a film nem méltó a Dragon Ball animéhez. Nagyon fogyaszthatóvá akarták tenni, és megerőszakolták az egész DB történetet.
    Kár érte. Az egy-két szebb akciójelenet miatt adok rá 4 pontot. 4/10.