106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    OMG ez rengeteg ...
    pedig még reklámozták is ,hogy csak 1 reklám lesz a film komolysága miatt vagy vmi badarságot mondtak :D ezek szerint behozták a többi reklám lemaradását...
  • Prof William
    Ja már várnánk hogy végre kinyuvadjon a főgonosz erre egyszer még szerepel aztán már hirtelen nem. :(

A Punisher: War zone tényleg remek film. ilyennek kellett volna már az elsőnek is lenni. A fickó pedig remek választás volt Castle szerepére. Sokkal jobban el tudom képzelni róla hogy ő a Magtorló mint az előző film főhőséről...
  • fifi
    amikor az olajat kiöntik és ő két biciklipedállal a lábán zúzza le a figurákat...
    utána lövöldözés, vízbe esés, és a magas kopasz körszakállas mókust tartja maga elé a vízben a golyók ellen pajzsnak...

plussz amikor átmegy a kamion a "főgonoszon" na az is kiesett a filmből.
  • Dean Winchester
    VÁÓÓ egy sorban leirnád melyik verekedésre gondolsz?
    láttam már a filmet rég,de azért ez komoly? egy teljes jelentet kimertek vágni???? mert ha ez igaz akkor nagyon elszomorító
  • Pipör
    Punisher War Zone:
    Hú most néztem meg a filmet és sztem marha jó lett jó pörgős és eléggé véres ahogy kell lennie a story is ott van sztem simán 9/10
  • desigo
    pár filmes kép
  • xxxpaulxxx
    Mit ajánlatos megnézni mostanában a mozikban? (pénteken megyünk erre a 12 órás mozizásra)
  • PetruZ
    Tökmindegy, mikor adják le, ha egyszer olcsó volt és a karikával meg lehet vezetni azokat (akik jóval-jóval többen vannak, mint a mozibajáró / dvdkölcsönzős / letöltögetős rétegnél), akik nem ismerik az eredetit.
    Az utolsó film, amit tévében is megnéztem, a híres / hírhedt Hatodik érzék emígyen vágott "szpesöl edisön"-je volt. Azóta az éves tévézési mennyiségem kimerül néhány órában, az is az ismeretterjesztő v. szórakoztató csatornákra korlátozva...
  • Looooser
    engem az zavar hogy vasárnap éjfél körül (volt ez annó pár éve) amikor már a kisgyerekek "holnap iskola" címen már alszanak 18-as karika alatt az Alien 4ből amikor az fehér alien kidarabolódik az űrbe miért lett kivágva???,,?? meg egy egykét véres rész.... engem flettébb felhíborítanak az ilyendolgok.....
  • fifi
    korrekt válasz, köszi!
    ezt eddig nem is tudtam...
  • Shep
    Értem, de attól még ami délutánonként folyik az kétségbeejtő.
  • PetruZ
    Egyszerű: ezeket a tévés változatokat nem a rötölö, meg a csigakettő vágja meg, hanem így veszik az usákiából. Ott szinte minden filmnek elkészítik a mindenféle szülői és egyéb szervezet által jóváhagyott - vagyis hülyére vágott - változatát, amit töredékáron, szinte kilóra lehet venni (pl. dvd-n és vhs-en is). És ha egy film vetítési joga X dollár, ugyanannak a vágott változata mondjuk X/10 dollár, akkor az utóbbit fogják megvenni, mer' "ingyenes" közszolg. tévébe az is jó, a vetítési időpont így tökmindegy.
  • Shep
    Na de mikor este 10 után van szarrá vágva azt mivel magyarázod, ráadásul 16-os karika mellett, arról nem beszélve, hogy néhány délutáni sorozatban durvább dolgok vannak.
  • Sephi
    Ha mar Japan-oktol vesznek at musort akkor az a Hard Gay kene legyen :D
  • Lipi1980
    Azért vágnak szarrá egy filmet, mert különben nem tudnák leadni 8-tól a TV-ben. Más "normális" műsoruk meg nincs...

No de majd jön a Kalandra fal! Az lesz ám a komoly IQ műsor. Egyenesen a japánoktól átvéve...

Az is megy vagy 2-3 hónapig...
  • Shep
    Azt egyébként fel nem foghatom miért jó, hogy egy filmet szarrá vágnak, már már élvezhetetlennél, de délutánonként a Múúúúnikaa sóban meg fogatlan, sötétbőrűek hülyére verik egymást, ez mennyivel jobb mint egy filmben egy verekedés, ahol jobb esetben már ott lehet a szülő a gyerekkel és tudatosíthatja benne, hogy ez csak film és ilyet nem igazán kellene a haverokkal kipróbálni, míg délutánonként a legtöbb szülő még dolgozik, tehát a pulya önfeledten élvezheti ahogy mások péppé verik egymást.
  • viizo
    Body Of Lies (Hazugságok Hálója)

Az első percekben meglepődtem hogy ismét egy arab terroristás film, mert vmi USA-ban játszódó politikai thrillerre, vagy zsarufilmre számítottam a cím alapján. Szerencsére a témakör ellenére kissé eltér az eddig látott hollywoodi hasonló filmektől, így nem kaptam ki duzzogva a lejátszóból.

DiCaprio szokás szerint zseniálisan játssza a karakterét, de Russel Crowe nekem kissé szokatlan volt a szerepében (róla mindig a Gladiátor vagy a western-macho figura ugrik be).

Többször nem fogom megnézni, mert már a könyökömön jönnek ki a gonosz arab terroristás filmek, de aki szereti ezt a témakört, az nem jár rosszul ezzel a filmmel.

10/7
  • fifi
    a legemlékezetesebb-leglátványosabb verekedést pl full kivágták belőle, szóval nézd meg dvd-n is!
  • Prof William
    Ja csak néztem én is.. Már már a Starship Trooperset idézően vágták sz*rrá a filmet.

Más.

Cloverfield

Sokat halottam már róla de most láttam először. Egészen korrekt, remek hangulatú szörnyfilm... Bár az első 20 perc eléggé vontatott töketlenkedéssel telik el. Értem én hogy fel kell vezetni de ezt megoldhatták volna 5 percben is. Pl.- bnő hamarabb hazamegy mert fáj a feje/rosszul van/hazaugrik valamiért stb... A Barátok köztöt idéző bonyodalmat kihagyhatták volna.

A hangulatot jól eltalálták csak amit nagyon sajnálok hogy a trailerben olyan iszonyat jó félelmetes és ősi üvöltése volt a lénynek hogy kirázott tőle a hideg, erre a filmben lecserélték hangjait amolyan 12, egy tucat monsztrahangra. Ezt azért nem kellett volna.

Kamerás film létére nem spóroltak a pénzel ez látszik rajta. Olyan érzésem volt hogy mintha valakinek a szemszögéből néztük volna mint kamerával. Amit egyáltalán mert bántam mert növelte a beleélést... A rángatást se vitték túlzásba és a fontos jelenteket szépen kitartották.
    Volt pár fura dolog benne ( majdnem halálos sebből 5 perc alatt felgyógyulunk, nem vesszük észre hogy a fél USA army mögöttünk lépdel ) de szerencsére nem mentek az élmény rovására.

Az ilyen kis marhaságokért 8/10 -t kap de nagyon jó film és ajánlom hogy aki még nem látta nézze meg. :)
  • SötétBarom
    F&F4

8/10

Ebből legalább 2 pont az autók, másik 5 az autós részek, a maradék egy meg Vin Diesel :D Nálam még mindig az egy a legjobb.
  • Seth
    Akkor javaslom nézd meg egyszer dvd-n,mert olyan pocsékul meg volt vágva 1-2 jelenet, hogy borzalmas.
  • PJack
    most láttam a Szállítót tévében.
    nem is tudom hogy maradt ki. rég meg kellett volna már néznem.
    nemszeretem túlzottan az ilyesfajta akciófilmeket, de azért a franciák jókat csinálnak, taxit is szeressük csak ez kicsit komolyabb. 8/10 lenne ha nem cseszték volna el a rosszul bevágott zenékkel. mer sztem voltak helyek ahol nagyon nem kellett volna meg nagyon nem olyan stílusú zene lett volna a legmegfelelőbb választás. 7/10 azért jófilm ez ígyis
  • Sephi
    Durva a francot. Vegig rohogtuk.
  • Tyler1
    akk nézd meg az új Péntek 13-mat! az az annyira tipikus klisé, h meg sem kell nézned, mert úgy is tudod mi lesz!
  • sweech
    mit vártál egy slasher horrortól? :|
  • Looooser
    szeély szerint nem láttam de azt mondják3d-bn azért dúrva a vérengzés... melleslg minden horror klisére épül.. egy csaj, vgy egy csaj és egy csávótúl éli.....
  • Sephi
    My Bloody Valantine 3D -

Jezus atya ur Isten. Atom cliche. A Journey To The Center of the World jobb volt... vazz.
  • Shep
    The International

Egészen elgondolkodtató történet, szép helyszínek, korrekt színészi alakítások, az az egy akciórész nagyon profi módon történő megvalósítása jellemzi ezt a filmet. Majdnem 2 óra hossza és annak ellenére, hogy nem egy látvány/akció mozi egyetlen percét sem untam.

8,5/10
  • Bandee1987
    Doc Hollywood

9/10

Rég láttam, remek volt megint végignézni.
  • ProGabe #45857
    Carousel-(Directors-cut)

Adam Berg rövidje egy filipsz kampányhoz. nézzétek meg, megéri! 10/10 :)
  • Daniel19
    Sziasztok!

Nyitottam egy Michael Mann fórumot, bízom benne, hogy minél többen fogtok regisztrálni és véleményt nyilvánítani!

http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=mann

Várok mindenkit szeretettel!

Üdv, JCVD
  • Looooser
    csak azokolvassák, akiket érdekel egy pici az X-men Erdet, nem mondok sokat, nem akarok lelőni semmit....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    huhh mit spoilerezzek a filmben rozsomák gyerekkorától játszódk, megközelítőleg ddig apontig, hogy vadóc belép az életébe a film elején rövid átzetés gyerekkorból majdnem jelenbe -amerikai polgár háború, I. vh., D-day persze csata jelenetek végig, akik forgattak rozsomák magzint, tudják, hogy ezekben ki áll mellette és kivel harcol vállvetve (;) ezt nem súgom meg) aztánátkerlünk a közli mulbn ahol az énfefogásommal nézve az első X csapatban harcol, mad kilép a csapatból da múltja beleszól az életébe... hmmm kb ennyi, Deadpool nagyon durcán néz ki, és a filmben mé láthatjuk az ifijú Küklopszot :)
  • SötétBarom
    Főleg akkor fasza, ha olyan filmből olvashatok spoilert, ami még a moziban sem megy. Akkor érzem a FASZA VAGY ÖCSÉM-et.
  • ForzaInter
    Loooser.
  • sweech
    az elmaradhatatlan
  • SötétBarom
    Mindenképp spoilerezz belőle.
  • Tyler1
    hát a végső verzió nagyon brutál lesz! én nem szeretem az x-men filmeket, de ez nagyon ütött nekem is :D
  • Shep
    Hát ennyi istenítés után főleg, hogy csak egy félkész verziót láttatok kíváncsi leszek erre a Rozsomák filmre.
  • Dean Winchester
    hoppá 9.5 öt kapott a 10ből ami azt jelenti,hogy ha megkapja a végleges verziót akkor megüti a 10est ...na ezek utan mégjobban várom mostmár h kjöjjön :D
  • Looooser
    nos a flame war után!!!!!
    most nemrég fejeztembe az X-men Origins: Wolverine (X-men Eredet: Rozsomák)....Habár úgy sikerült megszerezni hogy a CGI még nincs feltöltve és 1-2 helyen nincs meg simítás stb de ami mondhatok, hogy Hugh Jackman ismételten baromi nagyot alakít imételten, mindenképpp ajánlom hogyha megjelenik mozikban
    pozitívum: az akció jelenetek nagyon kemények lessznek, a történet egész kerek
    negatívu: a jócsaj eghal, ahol nem kerek a történet ott kicsit szögletes

X-men fanoknak ktelező darab, és a többieknek is....
    értékelés: 9,5/10