[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #45868 Ja csak néztem én is.. Már már a Starship Trooperset idézően vágták sz*rrá a filmet.
Más.
Cloverfield
Sokat halottam már róla de most láttam először. Egészen korrekt, remek hangulatú szörnyfilm... Bár az első 20 perc eléggé vontatott töketlenkedéssel telik el. Értem én hogy fel kell vezetni de ezt megoldhatták volna 5 percben is. Pl.- bnő hamarabb hazamegy mert fáj a feje/rosszul van/hazaugrik valamiért stb... A Barátok köztöt idéző bonyodalmat kihagyhatták volna.
A hangulatot jól eltalálták csak amit nagyon sajnálok hogy a trailerben olyan iszonyat jó félelmetes és ősi üvöltése volt a lénynek hogy kirázott tőle a hideg, erre a filmben lecserélték hangjait amolyan 12, egy tucat monsztrahangra. Ezt azért nem kellett volna.
Kamerás film létére nem spóroltak a pénzel ez látszik rajta. Olyan érzésem volt hogy mintha valakinek a szemszögéből néztük volna mint kamerával. Amit egyáltalán mert bántam mert növelte a beleélést... A rángatást se vitték túlzásba és a fontos jelenteket szépen kitartották.
Volt pár fura dolog benne ( majdnem halálos sebből 5 perc alatt felgyógyulunk, nem vesszük észre hogy a fél USA army mögöttünk lépdel ) de szerencsére nem mentek az élmény rovására.
Az ilyen kis marhaságokért 8/10 -t kap de nagyon jó film és ajánlom hogy aki még nem látta nézze meg. :)