106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Uninvited - Jó film. A vége frankó nem gondoltam volna hogy ez lesz! -
Real13 #45969 ÓÓÓ, a franciák meg az újhullámos horrorjaik... Martyrs, Inside, Haute Tension, Frontiers... Rohadt nagy filmek:) -
Ezt nem nézem meg az ziher. =) -
Szerintem egy szemétrevaló céltalan baromság -
anime jobb, az ilyen előzmény féleség.
-
Ichi The Killer 2001 Uncut
Erről lehet valamit írni is?! NEM! Ezt meg kell nézni! -
The Bunker 5,5/10
BenX
elgondokoztató film volt, teccet, csak túl lehangoló volt számomra... 8/10 -
Van. -
Van már felirat hozzá? -
Rajtam kívül ki könyveli még el előre az amerikai remake-et ?? XD 2010 mondjuk :) -
Kész, megrázott az egész. És a végszó után pedig a hideg rázott ki.
10/10
(Most nehezen gyűjtöm össze a mondatokat, talán később bővebben le tudom majd írni mit gondolok.) -
Gratula! :D
Gran Torino engem is nagyon érdekel, vmikor megkukkantom. Az első filmet nemhogy a végére kellett volna tenni, hanem ki kellett volna hagyni :P -
Sajnos ilyenek a japánok, rengeteg benne a (felesleges) misztikum és üresjárat. Ha valaha is játszottál 1 (amúgy többségében remek) Silent Hill epizóddal, akkor tudod mire gondolok. -
MARTYRS
Tegnap láttam, a ninjavideon ajánlották.....Francia horror....igazából ennyire kiszámíthatatlan filmet még nemláttam....telljesen más következett, mint amire következtettem...Nagyon erőszakos film, a kamera megmutat mindent szóval aki lágylelkű az ezt hanyagolja....egy igazi slasherre vártam de ez több annál..itt nemis a "gore"-n van a hangsúly bár van belőle sok benne, hanem a sztorin...ami mint említettem kiszámíthatatlan...Ha bírod a horrort, és nem csak az erőszakra figyelsz benne akkor ajánlom ezt a filmet mert én még ilyet nemláttam....tetszett -
Érdekes, szerintem kifejezetten rossz volt. Ízlések és pofonok:) -
Jól sejtettem, én ilyen kamerásokat inkább hanyagolok. -
És már van hozzá magyar felirat is a hosszupuskán ! -
Jah és a lényeg lemaradt !
F*CK YOU CHELIOS !
-
Én az Xvid Devise verziót szedtem le ennek egészen türhető képminősége van ! És a Crank 2-ből a Dvdrip verzió május 20-ára várható !
-
Ebből van már normális verzió, vagy azzal a szar kamerással kínoztad magad? -
Crank 2 High Voltage 10/9,5
Ez igen ez fényévekkel jobb volt mint az első rész. Na meg a vége az nagyon brutál ! Csak azért nem 10-es mert a King Kong-os rész nem tetszett benne. -
Gran Torino 9/10
Méltó befejezése Clint Eastwood pályafutásának.
Egyedül talán az nem tetszett benne,hogy túl kiszámíthatóak voltak az események -
Csak77 #45948 Final Fantasy VII Advent Children Complete
A film hatalmas élmény! A DVD verzió ehez képes semmi, egy paca. Aki tudja a legjobb verziót nézze meg! Az új jelentek (főleg a helikopteres rész) nagyon durvák, és a főharc új vége elképesztő! Minden idők legjobb CG filmje, kész.
Nálam 10/10 -
Halálos iram
ahoz képest hogy MINDENKI akit kérdeztem (és ez vagy 30embert jelent) odáig meg vissza volt a filmtől, én nem dobtam magam hanyatt tőle. lehet épp ezért mert sokat vártam, persze persze jó film, de nálam az első a favorit még mindig
8/10 -
Hát te így gondolod, szerintem meg a képregény megcsúfolása. -
sandor8206 #45945 sztem meg mindegyik ilyen ruha (betmen, superman, pókember) gagyi, tudom el kell fogadni hogy ezek comic-filmek, de pl: pókica ruháját mindig gagyinak tartottam még a comic-ban is
az x-men filmek nagy erénye sztem pont az lett, hogy "hétköznapi" ruhák voltak, inkább hasonlított egy elitkommandó, hadsereg ruhájára jövőben,+pont volt hogy nincsenek maszkok.
+az x-men filmek (és a comic) nagy erénye sztem, hogy sokszor nyomták sima hétköznapi utcai ruhában (az új wolverine filmben teljesen) és ez sokkal "emberközelibb" sztem. Pl: sok ismerősöm aki azt se tudja mi az x-men comic, le se vette, hogy ez comic-film, hanem azt hitte egy sima akció-sci-fi, pl: a gagyi tipikus beöltöztetett hősök hiánya végett -
Jó most nem a full gagyi sárga harisnyára kell gondolni, hanem pl. Pókember szerkója is olyan volt mint a képregényben és mégsem volt gagyi (na Venom a búvárruhában az más tészta) valami ilyesmi kellett volna az X-ben is. -
sandor8206 #45942 hát ha jobban szereted a kívül hordott alsógatyákat, inkább cseréld le a avatarod valami rózsaszínre (csak viccel) -
Hát jobb. -
sandor8206 #45940 jó :-D amúgy nyelvtanból csak 2-es voltam :-) -
LOL azt hittem ez a Melyik fimben mondták c. topik :):)) -
(amúgy sztreccs :)) -
x-men -
sandor8206 #45936 "...sárga strecc hacuka jobb lenne?!..." -
Szerintem nem fogod megbánni. -
Ezt meg kell néznem.. -
Hát az X-men-ek nálam akkor betették a kaput mikor megláttam azt az ultra gagyi bőr ruhát amiben idétlenkedtek.
The Hurt Locker
Nagyon komoly film, nem igazán akciós, de valahogy mégis folyamatosan olyan feszültség árad a filmből, hogy az valami hihetetlen. Végig olyan hatást kelt, hogy tényleg bármelyik pillanatban lelőhetik felrobbanthatják őket, a végére egész jó képet kapunk emberünk lelki világáról és, hogy miért is olyan amilyen.
9/10 -
sandor8206 #45932 X-men 2 sztem a legjobb comic-film (a Batman Begins együtt) nálam favorit, 10/10, az első rész sztem jobb mint a 3., de abban igazad van, hogy abban van a legjobb eksön, talán ez végett láttam azt a legtöbbször. Hugh J. meg mint Wolverine a tökéletes választás volt, még jó hogy nem Dougray Scott lett az aki már le is volt szerződve a filmre.
Magneto-Xavier jelenetek sztem zseniálisak (főleg a 2.-ban) -
Na az X-men szériát a pókemberhez hasonlítani és azzal egy szintben emlegetni... Csak annyit tudok rá mondani, hogy ízlésficam... X-men messze sokkal mélyebb... -
X-Men I-II-III
"Kirekesztett, megkülönböztetett emberek, rasszizmus, hátrányos megkülönböztetés. Nagyon népszerű téma Hollywoodban, de ha ezúttal nem a feketéket, arabokat, zsidókat üldözik, hanem szuperképességekkel felruházott mutánsokat, ráadásul mindez a Marvel és Stan Lee egyik legnépszerűbb képregényének filmváltozata, máris jobban hangzik. Az X-Men trilógia első két darabja Bryan Singer (Közönséges bűnözők, Superman visszatér), a harmadik Brett Ratner (Csúcsformában filmek, A vörös sárkány) rendezésében látta meg a vásznat, nagyjából egyforma minőségű darabokban, amelyek összessége kellemes képet mutat, valahol a Pókember trilógia szintjén. A XXI. századi képregényőrület kialakulásában pedig megkérdőjelezhetetlen szerepe van..."