106868
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DaemoonHunter
    Pont egy ugyanerre gondoltam:D Én a Martyrs című filmmel voltam ugyanígy, bár bevallom ott az indulat "beszélt" belőlem...
  • Seth
    "dühítő igazságtalanság"

Pont ez
  • Davidus
    kedven Tarantino filmem a vol.2:)
    legnagyobb jelenet 02:20- :)
  • Hoz_Hun
    Eden Lake
    2/10

Értemetlen szar!! Se füle se farka. Semmi elégtétel a végén, csak dühítő igazságtalanság jellemzi az egész filmet. A logikai buktatókról nem is szólva. Áh, nem is írok többet, mert nagyon cifra lenne...
    "A barlang"-nak (The Descent) még a cipőfűzőjét se kötheti be ez a hulladék.
  • ForzaInter
    Az óriási kultfilm, zseniális, pont multkor néztem meg újra.

Amugy Tarantino filmjeit vagy imádni vagy utálni lehet. :D
    Az igaz hogy az első filmjei a legjobbak, nálam 10/10 a Reservoir Dogs és a Pulp Fiction, de a többi se rossz, lehet őt utálni, de azt elkell ismerni hogy nagy rendező, és azért leszarozni a filmjeit erős túlzás, csak mielőtt vki megnéz egy Tarantino filmet nem árt vmi előismeret is, hogy mikből merít és dolgozik stb. Lehet hogy sokat lop, bár én nem annak nevezném inkább átvesz elemeket más filmekből ezzel is tiszteleg sok régi film előtt, és zseniális ahogy a műfajokat összekeveri és a saját egyedi őrült stílusát hozzáadja, párbeszédei meg zseniálisak sztem.. Nálam egyedül a Kill Bill első része ami sztem gyengére sikeredett tőle, az ugy kb 7/10 nálam, viszont a második rész meg nagyon bejött.
  • xxxpaulxxx
    Hát... sokaknak nem tetszik biztos a Kutyaszorítóba, ami megint csak egy fantasztikus film:D
  • ForzaInter
    Így igaz. :)
  • edios
    Tarantino-s filmeknek az a lényege, hogy nagyon jellegzetes karaktereket talál ki, akikre aztán ráépít valami szinte másodlagos fontosságú sztorit. Ennek a felfogásnak a Kill Bill ugyanúgy klasszikus példája, mint korábbi "klasszikusok", mint pl Pulp Fiction.
  • [Jakuza]
    Magara az ertelmere asszocialtam, nem magara a film osszesegenek az ertekere.
    Amugy a Kill Bill a sok kis csopogos emotol van annyira felertekelve, mert azt hiszik, ha egy ismert szinesz vagy rendezo filmet csinal, akinek mar volt jo filmje az alapbol jo filmet csinal es emiatt elfogultak a filmmel szemben.
    Lasd Kill Bill, Death Proof stb mikozben alig van nagyobb az ertekuk mint az atlagkategoriaknak. Sot azt kell mondjam rendezoi szempontbol mindenkeppen visszalepes.
  • Shep
    Hát azért a Crank 2-től a Kill Bill nagyságrendekkel jobb, minden szempontból. a C2-t annak idején olyan 2 pontra értékeltem a Kill Bill azért olyan 5-6-ot ér.
  • Kandurex
    Crank 2 vagy mi, kb. 15 percet bírtam
  • [Jakuza]
    Jah, mikozben egy nem fogom szazszor megnezni, mint egy kultfilmet.
    Egy 6.5 pontot egy 10-es skalan talan megerdemel, de nem tobbet.
    Mint ahogy ez a Crank 2 sem, bar az megrosszabb, tele okorseggel mely ertelme kb annyi, mint egy legy roptenek a WC kagylotol a kukas autoig.
  • xxxpaulxxx
    dettó ugyan ez volt nálam mint apádnál:D
    Mondom... akinek nem tetszett az nézze meg mégegyszer, odafigyelve, eltekintve a "hülyeségektől"
  • Shep
    Hát sárga mackóban lekardozok mindenkit ez nálam nem nyerő de az igaz, hogy a 2. rész jobb volt. A filmben viszont tényleg lehet valami, mert apám aki amúgy nem igazán szereti az ilyen túlzásokkal teli blődségeket mégis odáig volt, hogy mennyire jó film.
  • [Jakuza]
    Volt egyaltalan ertelme ? :D
  • Blasta
    Doktor úr, ha szabad érdeklődnöm, minek az értelme nem volt világos számodra a Kill Bill-ben????
  • Blasta
    Egészen pontosan így működik az a film és egészen pontosan ilyen reakciókat váltott ki bennem :)
  • xxxpaulxxx
    Van pár ilyen... ez egyike azoknak:D
  • Dynamic
    Ez az a film amiben a fiatalok próbálnak minden mondatukba valami nagyon laza szlenget beszúrni(pl. "kúlmájer topcsávó"), miközben a nézőn a sokadik ilyen nagyon laza mondat utáni kínos feszengés átvált enyhe arcrángásba, majd eszeveszett dührohamba teljesedik ki?
  • xxxpaulxxx
    nekem se az értelmetlen dolgok tetszenek benne... hanem az egész ahogy össze van rakva
    Rengeteg egyedi elem van benne. David Carradine meg az a főgonosz akit egy percig nem tudtam utálni a film alatt:D
  • ForzaInter
    2. rész sztem is kurvajóó, első sem volt rossz, de a második zseniális film.
  • Istencsászár
    megnéztem, tetszett valami benne, de hogy mi?, viszont utálom azóta is mert egy értelmetlen hülyeség, nem tartom semmire sem...
  • xxxpaulxxx
    Szóval...
    Kill Bill vol.2

Kb 1 hónapja láttam az elsőt... azóta nem volt időm és energiám megnézni ezt.
    Nagyon elítéltem ezt a filmet mindig is annak brutalitása miatt...persze akkor vélekedtem így amikor csak jeleneteket láttam belőle és nem ismertem a storyt... nos megnéztem azt... tetszett, de volt benne sok értelmetlen és befejezetlen (többnyire elkezdetlen) szál, ami miatt nem értettem a dolgokat... de ahogy sejtettem ezt a kettőben tudtam meg...
    Ez a 2. rész sokkal jobb volt mint az egy, de igazából én ezt a két részt úgy fognám fel mint egy nagy filmet, aminek a második fele jobban tetszett, a misztikumok leleplezése miatt:D Utáltam ezt a filmet mikor még nem láttam, kételkedtem mikor láttam az 1. részt és imádom, hogy végignéztem mind2-t
    Izgalmas,tökéletes story, néhol mosolyt keltő, sokszor Tarantinot jellemzően beteg:D
    10/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként... a végén amikor a csajszi kijön Bill házából, a ház elé gurul a kocsija... de hogyan?:D Rögtön beszáll és vezeti... ráül a sofőrre?XD Bocs, de ezt az egyet nem értettem... lehet hogy az egész filmet átvevő Tarantino betegsége itt is megmutatkozott:D
  • Istencsászár
    jó kis sorozat
  • ForzaInter
    :D
  • Sephi
    Uristen ez a Fringe? :D

EHHH!!!
  • Sephi
    GYILKOS LEPKÉK AZ RTL KLUB-ON!

MOST MAR ELMONDHATOM, HOGY MINDENT LÁTTAM!
  • Shep
    Female Agents

Teljesen jól összerakott történelmi film, másabb mint a megszokott II. VH-s filmek, egész jól megfigyelhetőek a történet során a jellemváltozások. Akinek tetszett a Valkür ez is fog.

9/10
  • xxxpaulxxx
    Esti mesék

Tegnap láttam... jó volt jó volt de....picit engem a Távkapcsra emlékeztetett, ha már Adam Sandler...
    Picit gyerekfilm hangulatú volt, de összességében szórakoztató volt
    6/10
  • Lipi1980
    Hát a 90 percből én is max. 2-3 jelenetre emlékszem, hogy jónak mondható volt...
  • Blasta
    életem egyik legrosszabb magyarfilm élménye, borzongással tekintek vissza arra a 90 percre
  • Lipi1980
    Apám beájulna

Volt egy-két jó poén benne,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pláne amikor Kern András fűzögeti a kis 17 éves főszereplőt
    de átlagban elég lapos volt. Nem 'tom, hogy ezen a Csősz Bogin mit esznek annyira... Szerintem egy tipikus szőke cicababa, bár a szerepe is biztos nyomott rajta egy kicsit.
  • Lipi1980
    Varázsige I love you
    Az elején meglepődtem, hogy milyen sok ismert arc játszik benne: Goldie Hanw, Edward Norton, Drew Barrymore, Woddy Allen, Natalie Portman, Julia Roberts, stb. És milyen fiatalok voltak 1996-ban :D:D:D:D

Kb. 15-20 percig bírtam ezt a musical beütésű agyrémet! Érdekes volt Edward Nortont éneklni hallani és steppelni látni :):):):)
  • Real13
    Nem tudom, szerintem más megközelítésből nézve is jó film:) Bár igazából tényleg nem önmagában jó, hanem ha ismeri az ember az előzményeket.
  • Blasta
    Na igen, egy film nehogymár attól legyen jó, mert önmaga előtt tiszteleg.
  • Shep
    Hát ebből a szempontból ok, de amúgy.
  • ForzaInter
    X-Men 8/10
    X2 9/10
    X-Men 3 8/10
  • Tyler1
    Star Trek
    Hát függetlenül attól h nem követtem soha a sorozatot, és nem is szeretem az ilyen típusú filmeket, azért tetszett! Jó sztori, kiváló vizuális hatás, a szereplők még kiválóbbak, kivéve Eric Banat aki sztem üresen játszotta a karakterét és nekem végig Amaury Nolasco hiányzott a szerepére :) de a poénok hát azok ütöttek!!! :D remek ötlet volt kicsit poénosabb oldalra is terelni a filmet, én 1-2 poénon szakadtam :D
  • sandor8206
    eleve miért piros egy ragadozó szörny egy havas bolygón?! :-D
  • Paulie
    Angels & Demons
    izgi volt, pár vontatott résszel,és egy-két kihagyott jelenettel.
    7.5/10