1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Szóval...
    Kill Bill vol.2

Kb 1 hónapja láttam az elsőt... azóta nem volt időm és energiám megnézni ezt.
    Nagyon elítéltem ezt a filmet mindig is annak brutalitása miatt...persze akkor vélekedtem így amikor csak jeleneteket láttam belőle és nem ismertem a storyt... nos megnéztem azt... tetszett, de volt benne sok értelmetlen és befejezetlen (többnyire elkezdetlen) szál, ami miatt nem értettem a dolgokat... de ahogy sejtettem ezt a kettőben tudtam meg...
    Ez a 2. rész sokkal jobb volt mint az egy, de igazából én ezt a két részt úgy fognám fel mint egy nagy filmet, aminek a második fele jobban tetszett, a misztikumok leleplezése miatt:D Utáltam ezt a filmet mikor még nem láttam, kételkedtem mikor láttam az 1. részt és imádom, hogy végignéztem mind2-t
    Izgalmas,tökéletes story, néhol mosolyt keltő, sokszor Tarantinot jellemzően beteg:D
    10/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként... a végén amikor a csajszi kijön Bill házából, a ház elé gurul a kocsija... de hogyan?:D Rögtön beszáll és vezeti... ráül a sofőrre?XD Bocs, de ezt az egyet nem értettem... lehet hogy az egész filmet átvevő Tarantino betegsége itt is megmutatkozott:D