106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #46528 csupa jót lehet csak hallani róla, pixar a legjobb, de valószínű ebből R5 lesz :-) -
sandor8206 #46527 mit vártál olyan gépektől/Skynettől amiknek az oldalát kibontják egy fejszével? :-D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hűű 2 robot(a T-600 sokáig bírta)!!! Egy gépek uralta világban ahol a gépek központjában 2 robot próbáljam meg kinyírni Connort...na ne máá! ehhez nem kell ellenállás mer ketten megoldják :D
Bale-hez meg alapból nem illik Connor személyisége sztem tök más a 2-ben, meg a 3-ban -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Bale alakítása jó volt, csak ő nem való John Connornak, hülye ötlet volt." DE MIÉRT????
"egy baszott T-800 küzd velük a gépek központjában??? wtf??"
Te mit néztél? Egyrészt volt ott T-600 is. Igen, tán lehett volna több is, de azért nem csak az az 1db T-800 volt. Másrészt meg az ellenállás többi tagja is akciózott ott közben. Lefoglalták a többi védelmi egységet. Nekem ez jött le. -
Terminator Salvation
Nos hát ennyi negatív beszámoló után nagyon nem vártam sokat (amúgy a sok hülye hisztizik h ha vki spoilert mesél, mer rontja az élményt, de sztem egy lehúzás sokkal rosszabb na mind1 ), az eleje télleg elég gáz, de a vége az már brutál! De a vágások, meg összefügés nélküli jelenetek sokat rontottak!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én ara számítottam h vmi durvább jövő lesz, mint ahogy azt az első 2 rész megjósolta, de ez semmi! meg ez a Marcus több szerepet kapott mint Connor! Bale alakítása jó volt, csak ő nem való John Connornak, hülye ötlet volt. Ami szar lett még az a SkyNet központ...egy baszott T-800 küzd velük a gépek központjában??? wtf?? Schwarzi arca viszont kurvajó lett :D az egyetlen 10 pontos a filmben :D
végülis egy 6 pontot megérdemel -
eza film rám is nagy hatással volt. egyik kedvencem
-
Eden Lake
Nem is tudom mit írjak, mert még nem találom a szavakat. El tudom képzelni, hogy van ilyen. Nagyon felbosszantott. Felháborító. Véres. Kegyetlen. Bemutatja az ostoba, életcél nélküli, semmirekellő, iskolakerülő mai fiatalokat, akiknek a szüleiktől tanultak mindent, hiszen azok is ugyanilyen semmirekellő ostoba emberek. Szocializálódjatok jól, járjatok iskolába, tudjátok megkülönböztetni a jót a rossztól, és ne veszítsétek el a józan ítélőképességeteket. -
jah mire mi moziban megnézhetnénk addigra az amcsik már otthon élvezhetik dvd-n vagy bd-n! de van ahol decemberre van kiirva a premier szal mi még örülhetünk. -
Az komolyan bekezdett
frissítés után top 5 ben lesz -
október? 
magyar premierekkel hadilábon állok, azt hittem egy Pixar van akkora név, hogy világpremiert kapjon. bár ez megint kisebb marketinget kapott, mint minden második filmjük. a következőhöz képest meg mindenképp, annak valami tojsztori, vagy mi lesz a címe :) -
tekintve h nálunk októberben kerül a mozikba, elég nehéz! a netes verziókat meg hagyjuk, főleg mivel kb 1 hete mutatták be az amcsiknál is... -
Szerintem fogalmazzuk at, ebben a moziban sem. -
"minden elv és jóérzés szerint John Connor-ról kellett volna szólnia"
Nekem kifejezetten tetszett, hogy nem Ő volt a középpontban. Lesz még további 2 rész, amiben eleget szerepelhet John... -
az Up!-ot még senki nem látta innen? :O 9.0-án áll imdbn, valaki írhatna véleményt -
shaft?
-
Láttam azt is, ott is olyan. -
rescue dawn -
Bale-nek nem tudok olyan filmjét mondani kivéve ezt ahol nem állandóan a pszihopata idegbeteg tekintettel nézne és n úgy viselkedne. -
Kindred Blades #46510 Bale-el kapcsolatban javaslom, nézd meg néhány filmjét. Érdemes, és kellemesen fogsz csalódni.
Amúgy való igaz, hogy ebben a moziban nem hozott semmi attörőt, de ez valószínűleg nem annyira rajta múlt, hanem a katasztrofális rendezői irányításon és a kidolgozatlan karakteríráson.
Más szóval a T4-nek minden elv és jóérzés szerint John Connor-ról kellett volna szólnia (ha én tévednék, és én vagyok az egyetlen régi Terminator-néző, aki így gondolja, akkor elnézést), csak hát a forgatókönyvíró ezt pont leszarta.
Bár, ami a poén csúcsa az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az, hogy eredetileg ugye ki is akarták nyírni Connort. Fogta magát a kedves író, és megvilágosodott, hogy itt akkor most csavar, intrika ármány lesz. Örülök, hogy ez előre kiszivárgott, és át kellett írni, mert bár csavarnak csavar, egyben a legnagyobb baromság, ami a Terminator-franchiseban valaha felmerült ötletszinten. Javítsatok ki, ha tévednék, de amikor először láttam kölyökként a Terminatort, már akkor úgy éreztem, hogy ez az egész John Connor életbenmaradásáról szól. És még csak meg se fogant... egy darabig. -
Ehhez képest mégis támadóan léptél, fel holott csak arra akartam célozni ,hogy van aki úgy ül be egy filmre, hogy nem érdekli a történet csak az ,hogy látványos és pergő legyen a többi nem számít. Pl. a Transformers 1-től ezt vártam, meg is kaptam a 2. résztől is ezt várom, remélem nem csalódok majd, de egy Terminatortól igenis elvártam volna a normális történetet, jól kidolgozott karaktereket akiket az adott színészek jól alakítanak, de ezek mind hiányoznak a filmből. Akciónak tényleg jó, ahogy azt korábban le is írtam, de terminator filmnek kevés. -
viizo #46508 eszem ágában sincs sértésnek venni, jót mosolygok rajta :)
a kiváló akciók csak egy dolog, a Transformers-ben is volt ezer meg egy látványosság, mégis egy ovis bugyutaság - a T4 viszont kellemesen dark poszt-apokaliptikus akció, ami persze nem hibátlan, de mégis jó :) -
Ja hát ha te félreérted és sértésnek veszed amit írtam az a te bajod. Ezt az félezést meg igazán befejezhetnétek, mert roppant irritáló. epic fail melyik hülye vette ezt át? -
Képvilága eszméletlen jó lett. Meg mondjuk a legutolsó előadáson voltunk vagy 20-an tegnap, az ember annyira feltekerte a hangerőt, hogy a rotorhang rázta a székeket, az igazi mély hangok meg a mellkasunkat nyomták. Koncert hangerő felett volt az egész.
-
viizo #46505 epic fail!
csak mert Neked nem tetszik, ezért csak az adrenalinmániás retaráltaknak tetszhet, ugye? omg :D -
Úgy néz ki, hogy a T4 azoknak tetszik akik megelégszenek a jó sok robbanás és akció a többi úgysem számít elvvel. -
Sweet Rain (2008, http://www.imdb.com/title/tt1067086/)
A japán halálistenek (shinigami-k) emberi alakban felkeresik mindazokat, akiket valamilyen különös, vagy extrém halál fog érni. Ezalatt a pár nap alatt igyekeznek megismerni az "áldozat" szokásait és végül ez alapján döntik el, hogy a halál megtörténjen-e, vagy majd csak egy későbbi időpontban. Az állandóan esős napokat kifogó, a zeneimádó Mr. Chiba alakjában "dolgozó" entitás is egy a halálistenek közül, aki bár már számtalanszor járt a Földön, mégis mindig kíváncsi az emberi élet értelmére és fontosságának okaira. Az a három történet, amelyben végigkísérjük, a maga módján szintén ezekre keresi a választ.
Hangulatos kis filmecske (azért meg van majdnem két óra hosszú is...), egyfajta komédia-dráma keverék, némi misztikummal fűszerezve (de tényleg csak hangyányival). A három történet közel 30 évet ölel fel, és bár elsőre különböző helyszíneken és időpontokban, más és más karakterekkel játszódik, de persze idővel mégis felbukkannak az összekötő elemek, hogy a legvégén egy kerek egésszé álljanak össze. A legszebb az az egészben, hogy a film hagy időt és jeleket a kapcsolatok felismerésére, és csak jóval később mondatja ki a szereplőkkel a fontosabbakat, így a nézőnek is megmarad a felfedezés élménye. Főleg az első történet sikerült nagyon jól, a második már kopottabb, egyszerűbb, de aztán a harmadik ismét jobb. Színészetben a halálistent alakító Takeshi Kaneshiro zseniális, őt azért korábbról is ismertük, hogy jó színész, most pedig az egyik legjobb alakítását hozza. A többiek teljesítménye inkább hullámzó, ezen a téren is inkább az első és a harmadik történet a kiemelkedőbb.
Összességében a véleményem nagyon pozitív, a hardcore action-only fan-ok kivételével mindenkinek ajánlott. :) 8/10
-
váváváváááááá, tegnap megnéztük haverokkal a T4-et, az első rakéta beérkezésétől már sokkot kaptunk. Nagyon jó lett, éljen a posztapo téma. -
"azontul a nagy semmit, mint ahogy szokta ugy altalaban"
Fasság, te is láthattad kb. 2db szerepben...
-
"Marcus karaktere telitalálat, kár hogy elspoilereztek több dolgot az előzetesekben."
Én nem is értem ezt hogy képzelték?!
Mntha egy VB focidöntő ELEJÉN kihirdetnék a győztest... -
Köszönjükemese
[nemkattint fektori linkre] -

-
T4 5.5/10
Ez eleg gagyira sikeredett. Bale hozza a formajat, a de komoly vagy bamba? arccal nezek a nagyvilagba kepevel es azontul a nagy semmit, mint ahogy szokta ugy altalaban.
A filmben a CG volt csak ami vitte a filmet, de ez mar egy ilyen koltsegvetesu filmtol elvarhato. A T1 - T2-tol ez a resz is fenyevekre van, ellenben mar majdnem elerte a T3 szintet minuszban.
Ha nem lettek volna a merfoldkonek szamito 1 es 2 resz talan adtam volna neki egy 6-os vagy 6.5-os osztalyzatot, de igy azoknak a tukreben csak egy arnyalatnyival jobb egy atlagfilmnel es ha nem lenne a sok millio dollaros CG akkor meg ezt a szintet se utne meg. -
viizo #46496 Tegnap megnéztem én is a T4-et, így én is véleményt nyilvánítok.
Érdekes hogy elég sokan lehúzzák, emiatt kissé fanyalogva ültem be rá - így mutassa meg a film, hogy mégsem olyan rossz. És megmutatta: az első negyed óra-húsz percet még nem tudtam hova tenni, és kényelmetlen fészkelődéssel néztem körbe hogy ez mi akar lenni, de utána rendesen beindult, és - tetszett!
Az emberrablós - nagyrobotos jelenet a film felénél az utóbbi idők egyik legjobb akciószekvenciája, de a film végi csihi-pihi a T800 gyárban is kiváló. Bale nem alakít túl nagyot, de hozza amit kell, így is fényévekkel jobb mint a T3-as roppant gyenge Connor.
Marcus karaktere telitalálat, kár hogy elspoilereztek több dolgot az előzetesekben.
Egy szó mint száz, McG mint rendező nálam már a (szándékosan) atombugyuta, de roppant szórakoztató és látványos Charlie Angyalai részekkel is bizonyított, de számomra a komolyabb műfajban sem okoz csalódást.
Nálam minden gyengeségével együtt is várhatóan a T4 lesz a második kedvenc Terminator részem, kellemes kikapcsolódás, remek kis akciófilm.
10/8
-
The Dealer #46495 "Ha valaki a Terminátor 3 – A gépek lázadása után úgy gondolta, hogy egy újabb klasszikus születik, ami minőségében felülmúlja, de legalábbis utoléri az első két részt, az eleve rosszul állt hozzá. McG nem jó rendező, de mivel rajongója a sorozatnak, a tőle telhető maximumot hozta, és ez bőven elég volt. A Terminátor – Megváltás, bár a címe talán azt sugallja, nem váltja meg a világot, de egy lenyűgöző világot tár elénk egy fantasztikus akciófilm keretében, ami azáltal, hogy a Terminátor univerzumban játszódik, jócskán felértékelődik. Sokkal több ez, mint látványos akcióparádé, bár kissé kiforratlan, de apróságokon vérzett el végül. Ha McG tartja a szavát, a DVD és Blu-ray megjelenés alkalmával remélhetőleg legalább egy ponttal többet adhatok a filmnek, de ha nem, akkor is sikerült felülmúlni a harmadik részt, és lefektetni az alapot egy új trilógiához, ami remélhetőleg ebben a szellemben készül el, és a harmadik részre talán már a hardcore rajongók is képesek lesznek elfogadni, hogy új fejezet nyílt kedvenc filmsorozatuk történetében."
Terminátor - Megváltás - Factory -
Seten #46494 Fényszablya! -
-
Az nem lézerkard, hanem fénykard. -
xxxpaulxxx #46491 Jó hát ő akkor még kölök volt, amikor a moziban ment:D -
(Fanfan) -
Jah, kardozós? Akkor olyasmi lehet, mint a Tulipános Fan Fan.