[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kindred Blades #46510 Bale-el kapcsolatban javaslom, nézd meg néhány filmjét. Érdemes, és kellemesen fogsz csalódni.
Amúgy való igaz, hogy ebben a moziban nem hozott semmi attörőt, de ez valószínűleg nem annyira rajta múlt, hanem a katasztrofális rendezői irányításon és a kidolgozatlan karakteríráson.
Más szóval a T4-nek minden elv és jóérzés szerint John Connor-ról kellett volna szólnia (ha én tévednék, és én vagyok az egyetlen régi Terminator-néző, aki így gondolja, akkor elnézést), csak hát a forgatókönyvíró ezt pont leszarta.
Bár, ami a poén csúcsa az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az, hogy eredetileg ugye ki is akarták nyírni Connort. Fogta magát a kedves író, és megvilágosodott, hogy itt akkor most csavar, intrika ármány lesz. Örülök, hogy ez előre kiszivárgott, és át kellett írni, mert bár csavarnak csavar, egyben a legnagyobb baromság, ami a Terminator-franchiseban valaha felmerült ötletszinten. Javítsatok ki, ha tévednék, de amikor először láttam kölyökként a Terminatort, már akkor úgy éreztem, hogy ez az egész John Connor életbenmaradásáról szól. És még csak meg se fogant... egy darabig.