1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Tegnap megnéztem én is a T4-et, így én is véleményt nyilvánítok.

Érdekes hogy elég sokan lehúzzák, emiatt kissé fanyalogva ültem be rá - így mutassa meg a film, hogy mégsem olyan rossz. És megmutatta: az első negyed óra-húsz percet még nem tudtam hova tenni, és kényelmetlen fészkelődéssel néztem körbe hogy ez mi akar lenni, de utána rendesen beindult, és - tetszett!

Az emberrablós - nagyrobotos jelenet a film felénél az utóbbi idők egyik legjobb akciószekvenciája, de a film végi csihi-pihi a T800 gyárban is kiváló. Bale nem alakít túl nagyot, de hozza amit kell, így is fényévekkel jobb mint a T3-as roppant gyenge Connor.
    Marcus karaktere telitalálat, kár hogy elspoilereztek több dolgot az előzetesekben.

Egy szó mint száz, McG mint rendező nálam már a (szándékosan) atombugyuta, de roppant szórakoztató és látványos Charlie Angyalai részekkel is bizonyított, de számomra a komolyabb műfajban sem okoz csalódást.

Nálam minden gyengeségével együtt is várhatóan a T4 lesz a második kedvenc Terminator részem, kellemes kikapcsolódás, remek kis akciófilm.

10/8