106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Téket akkor írnak itt az SG-n, amikor egy kerek, vagy jellegzetes, kiemelkedő SORSZÁMÚ kommentet írnak. Ték=take (inglisül). Tehát ha mondjuk én kommentelem a 47000 postot itt a topikban, akkor beírhatNÁM, hogy ték, ha nem járna büntiponttal. De azzal jár! Szóval ne nagyon játsz ilyet, mert büntit kapsz érte :) Néha elnézik a modik, de attól még tilos TÉKelni az sg-n.
  • RelakS
    Terminator - Salvation
    Nekem a 8/10-et megérte

Ja, Swarci is volt benne. De azt néztétek, hogy ez még a 84-es (vagy mikor készült az első rész) Swarci? Az akkor még duzzadó izmú? :] Már mintha a 2. részben is le lett volna eresztve, nem beszélve a 3.-ról
  • tommygear
    kb háromszor is benne volt a jellegzetes zene, rövid ideig igaz de ottvolt
  • stonesour
    Bocsi , hogy ilyen hülyewséget kérdezek, tom h noob vok, de mit jelent az h ték? mindig látom és nem tudom -.-
  • Seth
    Milyen az a hiperték? XD

volt tü-tü-tü,amikor Swarczi megjelent, persze csak 2 másodperc XD
  • zaki
    jaja, lehet az lesz, csak rohadt messze van :c
  • ForzaInter
    Azért állnak ott mert lopnak, csalnak, hazudnak gátlástalanul, és emelett rohadtul nem azt az eszmét képviselik amit kéne, és ezt látják az emberek is, de ebbe bővebben tényleg ne menjünk bele.
  • Blasta
    Ja nem, még nem ték :)
    sry
  • Blasta
    "(viszont annak tuti gány lesz a szinkronja első részből kiindulva :c) "

Ezért kell MOM-ban feliratosan nézni (feltéve, hogy Bp-i vagy)

Ja és HIPERTÉK
  • zaki
    Terminator Salvation

Szerintem semmi gond nem volt vele, remek kis popcorn múvi lett belőle. Látvány rendesen obab@szott, Sam Worthington marha jó volt, nem láttam még a srácot sehol, de még Bale-t is simán lenyomta. Egyedül talán a vége volt kicsit béna, ha maradt volna az eredeti (Connor meghal, a bőrét ráhúzzák Marcus fém testére), na az ütött volna rendesen.
    És a szinkron is teljesen rendben volt, pedig inkább feliratosan nézek filmeket. Ami viszont nagyon hiányzott, az a jellegzetes zene. Hol volt a tü-tü-tü-tütü?! Egyszer sem hallatszott fel... :( Szóval a zene az gyenge volt. Sőt alig volt. Pedig Elfman szerezte.

Nálam a második rész a csúcs, de az első rész is nagyon jó volt. Rengetegszer láttam kiskoromban. A 3. résznél A Salvation jobb lett, az már kicsit eröltetett volt.
    8/10, mert jól szórakoztam rajta.
    Várom a Transformers 2-t (viszont annak tuti gány lesz a szinkronja első részből kiindulva :c) :D
  • sandor8206
    akik otthon maradtak, azoknak a szavazatával érdemben nem tudunk foglalkozni, akármi lehet. Szóval lehet nyugodtan azt mondani, hogy a lakosság 15 %-a, hisz Vityóék, Fletóék is szar 1000 mintás közvélemény kutatási adatok alapján harsogták/harsogják mindig, hogy mit akar a nép.
  • SötétBarom
    Akik meg a 2%-on állnak, talán azért állnak ott, mert azt az eszmét amiben hisznek, ma Magyarországon senki sem képes tisztességes keretek között képviselni.

OFF vége mer még a végén bannt kapok(unk).
  • SötétBarom
    Úgyérted remélem a választópolgárok 36%-ának a 15%-a..
  • Real13
    S-ek után természetesen pont van:)
  • Real13
    S Darko

S Darko?... Valahol mélyen azért reménykedtünk, hogy egy kicsit mégis vissza tud adni abból, amit elődje első megnézésekor éreztünk....

De persze nem.

3/10
  • [HUN]Crassus
    dettó ugyanezt váltotta ki belőlem is!
  • PetruZ
    (Bár alapvetően egyetértek, a számok ilyen kontextusban ("...lakosságának legalább...") nem igazak.)
  • Atisz #46551
    Off

Ne félj a bannolástól, ez immár "legálisan" is Magyarország lakosságának legalább 15%-ának véleménye. Azok pedig, akik ezen felháborodtak és emiatt bélyegezték meg a többségi társadalmat 2%-on állnak.
    Ennyi.

On
  • PetruZ
    3. Volt szó vmi ilyen alternatív befejezésről, csak akkor már nem lehetett volna folytatni a filmet, úgyhogy állítólag a producerek nem engedték.
  • Blasta
    Mellesleg a nagy Harverster gépnek volt plazma ágyúja... és szerinem már a Hunter Killereknek is
  • Blasta
    1. az nem LÉZER volt hanem plazma.
    2. 2018-at írunk a T4 cselekményekor, a korábbi T filmekben pedig rendre 2029-ből láthattunk részleteket...
    3. "de viszont Connort eredetileg ki akarták nyírni a film végén, ugye, akkor viszont már nem stimmel a lézer az időben sehogy."Hogy most akkor MIVAN???? :)
  • PetruZ
    Többen is írtátok már, csak pontosítok: a Thomas Jane-féle Punisher nem "első rész". Egyrészt mert a két film nem egymás folytatása, másrészt meg volt már korábban is egy film, amikor még Dolfi-papa (Dolph Lundgren) a csúcson volt. Nem volt valami nagy szám, elég karcosan "B"-szintű, de legalább Frank Castle ebben is kemény, mint a vídia.
  • Prof William
    Ja ez igaz. Nerkem nagyon tetszett a War Zone. Főleg hogy a pali kiköpött Castle volt és nem cicózott. Ha ölni kellett akkor ölt és nem romantikázott mint az elődje...
    És meglepett hogy a mai "lágy" akciófilmek között kitűnt azzal hogy nagyon brutális volt. Talán csak a legújabb Rambo múlta felül vérességben.
    De kn ilyen szintű vérengzést vártam egy Punisertől...

Bár kevesebb pénzből készült és nincsenek benne "sztárok" mégis sokkal hangulatosabb mint az első rész. 7/10
  • zaki
    X-men 7/10
    X-Men 2 7.5/10
    X-men 3 8/10
    Wolverine 6.5/10
  • padavanHUN
    Oké, hagyuk is a témát - főleg ebben a topicban. Amúgy hamarosan én is megnézem ezt az alkotást.
  • Tyler1
    igaz de nem kell h felesleges vitákat szüljek,mert vki biztos jönne az égig érő érköcsével és a porba döngölne :D:D
    a lényeg h a film kötelező minden embernek aki csak kicsit is de érezte h tényleg egy országot szúrtak le akkor...
  • xxxpaulxxx
    Taxi 4

Hát... ők se tudják már hol a határ... a 2 után többet nem kellett volna csinálni... addig még jó volt... a 3 még az elmegy kateg... de ez:|
    Nagyon durván fos:D
    3/10
  • padavanHUN
    Társadalmi tapasztalatokról van szó, nem előítéletekről. Előítéleteim max az eszkimókról lehetnek. ;)
  • Tyler1
    xDDDDD

nem, de gondolom annyira nem díjaznák a faji előítéleteket :D
  • padavanHUN
    Miért bannolnának? Olaszliszkai cigányok az adminok, vagy mi?
  • Tyler1
    Szíven szúrt ország
    Röviden írok róla, mert félek h bannolás lenne a vége. Én ezt levetíttetném az összes iskolában, munkahelyen, minden embernek itt Magyarországon, h végre ráébredjünk a valóságra!
    És ezt végignézve és belegondolva a történtetkbe, még mindig felugrik a pulzusom az egekbe, és hidegvérrel én is kinyírnám azokat akik ezt tették egy elismert világklasszis sportolóval! Vajon meddig tűrjük ezt még??

R.I.P. Marian Cozma
  • viizo
    huh, hirtelen belegondoltam, a hideg is kirázott, szvsz nagyon gagyi lett volna lézerrel :)
  • Kojiro
    T4
    7/10

Nekem a film közepénél iszonyú hiányérzetem támadt, és nem tudtam miért. Aztán rájöttem: Ez eddigi T filmekben, ha a jövőt mutatták, ott a T-800-as seregek, sőt az összes skynetes jármű is LÉZERrel lőtt. Ebben a filmen nem is létezett ez a technológia. Persze tudom, hogy még terveznek további részeket és még benne lehet, de viszont Connort eredetileg ki akarták nyírni a film végén, ugye, akkor viszont már nem stimmel a lézer az időben sehogy.
    Mindenesetre ezt szerintem kúrvára elbaszták, mert ha ebben a részben lézerrel lődöztek volna, sztem kapott volna a film egy plussz hangulatot, meg sztem plussz pontot is.
    FAIL.
  • ba32107
    Régen láttam a Terminator 1-et, hát most megnéztem újra. A Tech-Noir-os rész még mindig az egyik legjobb akciójelenet :D
  • Tyler1
    főleg ha a 2 tonnájukkal igy összecaplatják xD de lehet az 5. részben már lesz T-620-as kibernetikus járólapozó xD
    juuj a másik az Marcusnak a robot maszkolása! rosszabb mint amit a 3.ban csináltak, mert ott még próbálták a fémet a bőr alá maszkolni, de itt annyira látszik h az a bőr felett van, meg néhány arc mimikánál igy mozog a maszk is XDDD kicsit gáz :D
  • Real13
    Éppen ezért nem nézem meg :D
  • Seth
    Akkor most nézd meg a retekklubbos cenzúrázott változatot és a világ legrosszabb filmjének fogod tartani XD
  • Real13
    Alkonyattól pirkadatig

A számtalan Fuck-al teletömött Alkonyattól pirkadatig veszettül szórakoztató film az elejétől a végéig. Minden olyan elem a helyén van benne, amely miatt igazán élvezetes, bűnös élménnyel gazdagodhatunk: nők, autók, cool szereplők, filmes utalások, akció, horror, nagy dumák, jó poénok, és egy remek csattanó, amely kicsit más megvilágításba helyezi a látottakat.

10/10
  • ba32107
    Én meg azt nem értettem, hogy
    a Skynet központjában mi a lófasznak van keypad, meg szépen kidolgozott járólap, stb... a terminátoroknak ilyen fontos a látvány? Nem csodálkoznék ha mosdó is lett volna :D
  • Kindred Blades
    Hm, ennyire mások az emberek :)
    Az Up!-ért viszont nagy kár, egészen rákészültem már, hogy kiscsaládot elviszem mozizni, fene se gondolta volna (pontosítok, én egyáltalán nem), hogy októberben lesz csak.
    #46511: Most, hogy mondod, van benne valami. Biztos túl komolyan vette a Psycho remake-re való felkészülést :) Én csípem a figurát, szerintem van érzéke a finom árnyalatokhoz, de vitathatatlan tény, hogy több filmjében ez nem igazán látszik, egyszerűen mert nincsenek olyan finom árnyalatok. Mondjuk úgy, én sem a nagy tömegeket célzó filmekben figyeltem fel rá. No meg persze ez elég objektív, mondhatni kinek a pap, kinek a paplan.