1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    Terminator Salvation

Szerintem semmi gond nem volt vele, remek kis popcorn múvi lett belőle. Látvány rendesen obab@szott, Sam Worthington marha jó volt, nem láttam még a srácot sehol, de még Bale-t is simán lenyomta. Egyedül talán a vége volt kicsit béna, ha maradt volna az eredeti (Connor meghal, a bőrét ráhúzzák Marcus fém testére), na az ütött volna rendesen.
    És a szinkron is teljesen rendben volt, pedig inkább feliratosan nézek filmeket. Ami viszont nagyon hiányzott, az a jellegzetes zene. Hol volt a tü-tü-tü-tütü?! Egyszer sem hallatszott fel... :( Szóval a zene az gyenge volt. Sőt alig volt. Pedig Elfman szerezte.

Nálam a második rész a csúcs, de az első rész is nagyon jó volt. Rengetegszer láttam kiskoromban. A 3. résznél A Salvation jobb lett, az már kicsit eröltetett volt.
    8/10, mert jól szórakoztam rajta.
    Várom a Transformers 2-t (viszont annak tuti gány lesz a szinkronja első részből kiindulva :c) :D