106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Terminator Salvation
jézusom, ez gyalázat, ki a fene ez a McG? Hogy merték neki adni ezt a filmet? mikor megláttam andy vajna nevét már huztam a szám, nem is értem hogy volt pofája még egy terminator filmben producerkedni... na de a filmről is... nagyon nagyon béna rendezés, vágás,néha akkora ugrásokkal hogy ugy éreztem ha ez most tvben menne itt ment volna a reklám, a zenével nem volt sok bajom, bár elég jellegtelen volt, annak ellenére hogy párszpr belecsempészték a klasszikus dallamot is...cameron szerintem az avatar egyik forgatási szünetében jobbat dobott volna össze...nagyon remélem nem lesz több rész...
5/10 -
Most lattam.
1. Mindharom "jelenet" lelegzetallito volt, kerlek mondj olyan filmet ahol ekkora hatast ert el egy "katasztrofa".
2. A vege fele mar tenyleg... igazan kihagyhattak volna a tudod mit...
-
ez tényleg jó
-
Real13 #46608 Ils/Them/Ők (2006)
Franciák tudnak valamit, a sokkoló brutalitás helyett ez a film a realitásával és végső konklúziójával arat. Rövid, de jó film.
7/10 -
Vazz, full ugyanez a helyzet velem is.
-
Knowing
------------------------
5/10
Nem egyszerű besorolni ezt a filmet.
Kicsit katasztrófafilm, kicsit krimi-thriller, kicsit dráma, kicsit misztikus/sci-fi.
Láttam már izgalmasabbat is mindegyik témából, de gondolom ez nem lep meg senkit.
Az alap sztori röviden (ami nekem nagyon tetszett):
1959-ben egy amerikai általános iskola alsó tagozatos osztályának az a megtisztelő feladat jut, hogy egy un. (időtálló) IDŐKAPSZULÁBA elhelyezhetik a jövőről készített rajzaikat és elsüllyesztik az iskola udvarán azzal a céllal, hogy 50 évvel későbbi diákok emelik majd ki és láthatják 50 évvel ezelőtti diákok rajzait a jövőről.
Az egyik diáklány azonban kissé „sérült” személyiségűnek tűnik, és ennek kapcsán papírját egy látszólag értelmetlen számsorral írja tele.
50 évvel később nyilván ez a papiros fogja a film központi szálát mozgatni, illetve ennek tartalma.
Nicolas Cage alakítása szokásos, semmi kiemelkedő, átlagosan hozza a csonka, feleségét elvesztett, megroggyant-alkoholista családfő, illetve asztrofizikus-egyetemi tanár szerepét.
A film krimi és misztikus vonala egész jó lett, jó ideig fenntartotta az érdeklődésem. A katasztrófa vonal nem túl hangsúlyos, lévén összesen három jelenet van a filmben, amiben komolyabb katasztrófákat láthatunk. Igen ám, de HOGY?! Az elsőt tátott szájjal néztem, ilyet még nem láttam, nagyon komoly volt. A második már kevésbé volt hiteles és látványos, de az is kellően komolyra sikeredett, akárcsak a harmadik katasztrófa-jelenet. Tényleg ötös amit a film ezen a téren nyújt.
A film vége nekem már túl elszálltnak, gagyinak, cukormázasnak hatott, annak ellenére, hogy nem sablonos a befejezés.
Ha nem tudtok másra beülni, akkor akár még kellemesen is fogtok szórakozni, nem rossz a film, de a dramaturgiája már nem működik kellőképpen, sokat akartak és keveset markoltak a készítők, kicsit szétesett a végére a cselekmény, nem tudott már 100%-osan lekötni. -
Hát sztem pont hogy a negyedik volt az egyik legizgalmasabb. -
ez agyonveri 
de a 24-is atom izgalmas...
PB első évadja nagyon ott volt de a második is tetszett,ahogy Mahone levadászta őket.Harmadik lapos.Negyedik jó lett volna ha izgalmasabb.
Vége azért jó lett... -
Látványos és akciódús pilot után kicsit lassul. Egész sorozaton átívelő fő történetszál sok epizódban szinte teljesen hanyagolva van, szóval érdemes epizódikus felosztásra (is) számítani.
Harmadik-negyedik évadban csökkentett költségvetéssel dolgoztak ha jól tudom, itt kicsit visszaszorították a látványt, de a legutolsó résznél kárpótoltak rendesen az akcióval, és effektekkel.
Igazából 3. évad utolsó részétől indul be a főszál, visszaszorulnak a filler-epizódok, emiatt nekem 4. évad lett a kedvencem.
Végül egy szép kerek történet lett belőle, méltó lezárással, néhol kiemelkedő vizuális megvalósításokkal (nem csak a csatákra gondolok). -
semmit nem tudtok ti a sorozatokról!!!! :D
íme a legbesztebb besztesebb beszt a Földön -
uh-uh, ez a beszt.
és ez a non plusz ultra. -
igen úgy.. a pilót néha két darabban található meg. Főleg drámára számíts (társadalmi és személyes ellentétek) nem űrben mindent szétlövős scifire (bár ez utóbbiból is akad jó pár epizód azért) -
gabesz012 #46599 Köszi, majd lehet belekezdek, de most nyárra a BSG van betervezve, mert látom vége lett, eléggé dicsérik, spoilerekbe sem futottam, és azon kívül, hogy az űrben játszódik, nem sokat tudok az egészről. :)) Aki esetleg nézte: ugye úgy van, hogy van belőle 4 évad, meg előtte egy 3 órás pilot? -
beszt -
próbáld be a Rescue Me-t! -
Tévecc, mer ez a legjobb. -
gabesz012 #46595 Ha már sorozatok, szvsz. elég gyenge év volt, vagy csak én változok; de idén lett cancel nálam a Heroes, a Terminator-t sem bírtam végig nézni, szvsz a Fringe is igen gyenge, kb. az évad feléig bírtam, a Mentalista sem egy nagy durr, a vége előtt nem sokkal azt is lelőttem, a PB-vel úgy voltam, hogy egy fokkal jobb az S4, mint az S3, de azért sokszor voltak röhejes szituk, baromságok (pl. hány részen keresztül újra és újra ellőtték a két szék közé esünk effektet; ugyan ott vagyunk, ahonnan elindultunk, csak eltelt pár epizód...). Bezzeg ami jó nyomozós volt (Life), az kasza lett, a Chuck is pengeélen táncol, jövőre vége a Lostnak, meg lehet a Supernatural-nak is ( sztem. ez utóbbi kettő azért elég magasra tette idén is a mércét). És még két sorozat van, amit nézek, a Califonication, meg a Dexter, ez utóbbi kettőben még bízom (bár nem tudom Calif-ben mennyi potenciál lehet még). -
Nekem is voltak szimpi szereplők, de emiatt én nem nézem. -
Javaslom nezd meg ez.
A legjobb :
Jobb nincs -
En szeretni szereploket. -
Szerinted.
"S2 vegig izgalmas volt."
Én meg szintén az S02 alatt untam meg az egész katyvasz baromságot. -
viizo #46590 ugyanez nálam:
PB S01 - az egyik (ha nem A) legjobb sorozatévad, amit láttam
PB S02 - kissé gyenge kezdés után végül majdnem olyan jó lett, mint az első évad
PB S03 - gyenge koppintása az első évadnak, rétestészta effektus
PB S04 - vállalható és gyenge részek váltakoznak, jobb mint a harmadik évad, de az első kettőtől fényévekre van.
-
Lipi1980 #46589 Szerintem meg a Prison Break az egyik legjobb sorozat, a Heroes meg a másik... -
Nana! A Heroes-al nem ugyanaz a szitu.
S1 eleje jovolt, kozepen unalmas, vege mar kinzas.
S2 vegig izgalmas volt.
S3 eddig a legjobb, de meg csak akozepen vagyok... -
szintén. nem volt nehéz cancelezni, annyira hányadékok voltak a részek. ugyanígy voltam a heros-szal is. minden résznek úgy álltam neki, hogy na majd ez megint jó lesz. közben meg 10 perc után szenvedtem -
Én így tettem :) -
Prison Break S1 S2 S3 S4
Az elso evad volt a etalon. A masodik mar kezdett verezni, mig a harmadik visszahozta kicsit a hangulatot de a negyedik es egyben utolso evad KATASZTROFA volt. A vege meg.... hat ehh....
Szoval aki elmenyt akar az a masodik evad utan hagya abba a sorozatot. -
Terminator Salvation
7/10
Nem volt rossz, akciójelenetek is ott voltak, deSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végét nagyon elkapkodták sztem. Igazából mintha a Skynetnek lófasz védelme se lenne, úgy szálltak le oda a helikopterek és mentették meg a túszokat -
Diego85 #46583 de legalább a film nem volt rossz ;) -
Seten #46582
Mert ha minden percben felhangzott volna akkor meg az lett volna gáz. :)
-
sandor8206 #46581 hát őt azért lehetett látni több filmben+sorozatban, igaz ha kis mellékszerepekben is, de legalább saját arccal :-) -
igaz, de kb összesen 10mpig, hát kösz szépen :c
-
hát Peter Kentnek sem jutott sok babér pedig ő az egyetlen igazi schwarzi dublőr :D csodálkoztam h nem őt kérték fel a szerepre (bár már ő sem mai csirke) -
sandor8206 #46578 sajnálom szegény R. Kickingert, ilyenkor mindig Joey jut eszembe a Jóbarátokból-Jó akkor most te leszel Al Pacino feneke :-) -
igen az nem schwarzi volt hanem egy fiatal schwarzira hasonlító csávó, a közelit meg a modern technika megoldotta :D az tény h kurva jól megcsinálták :D -
Az elején volt egy kics, de csak egy kicsi -
Na ez az! Ez hiányzott nekem belőle, a "tü - tü - tüm - tütüm"!
:) -
ja hogy take... ekkora hülyeséget xd:D -
na jó azért persze -
ha ~20 kommentes floodal éri el valaki, akkor azért megajándkézzák a szép teljesítményért