1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gabesz012
    Ha már sorozatok, szvsz. elég gyenge év volt, vagy csak én változok; de idén lett cancel nálam a Heroes, a Terminator-t sem bírtam végig nézni, szvsz a Fringe is igen gyenge, kb. az évad feléig bírtam, a Mentalista sem egy nagy durr, a vége előtt nem sokkal azt is lelőttem, a PB-vel úgy voltam, hogy egy fokkal jobb az S4, mint az S3, de azért sokszor voltak röhejes szituk, baromságok (pl. hány részen keresztül újra és újra ellőtték a két szék közé esünk effektet; ugyan ott vagyunk, ahonnan elindultunk, csak eltelt pár epizód...). Bezzeg ami jó nyomozós volt (Life), az kasza lett, a Chuck is pengeélen táncol, jövőre vége a Lostnak, meg lehet a Supernatural-nak is ( sztem. ez utóbbi kettő azért elég magasra tette idén is a mércét). És még két sorozat van, amit nézek, a Califonication, meg a Dexter, ez utóbbi kettőben még bízom (bár nem tudom Calif-ben mennyi potenciál lehet még).